di Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ahali selam, Anneme akordiyon alasim var. Daha once caliyomus gencken, calinmis sonra, bi daha alamamis. Aklina dusmus yine, alip surpriz yapayim istedim. Ama ben hic anlamam iyisi kotusu baslangic seviyesi falan. Var midir tavsiye edebileceginiz yerler, siteler, markalar, modeller? Tsk.
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 ya sen ne tatlis bir adamsin <3 simdi bi goz gezdirdim fiyatlara baya fenaymis fiyat araligini da belli etmen lazim
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Büyük bişey almana gerek yok, ben aptallık edip piyanistim ulan tüm tuşları olsun akordiyonun dedim, 120 bas aldım. Almaz olaydım, devasa ve ağır bi akordiyon full size olunca kendisi. Amacım da sokakta çalmaktı, ayakta çalmak imkansız oluyor o boyutta. Aynen geri sattım. 48 bas çin malı olmayan bi marka en güzeli hobi amaçlı için. Genelde Hohner, Zupan, Scandalli, Paolo Soprani, Fratelli Crosio, Pigini, Victoria iyi markalar.
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 birde düğme gibi tuşları olan var... bir şeydi adı üşendim şimdi bakmaya
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Feamer said: birde düğme gibi tuşları olan var... bir şeydi adı üşendim şimdi bakmaya üşenmene gerek yok button accordion zaten onun adı :)
Öne çıkan mesajlar