Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah bu lanet değil de nedir ?

koma

Öne çıkan mesajlar

Nasıl anlatacam bilmiyorum

Ne zaman bir kızla ciksam 3 ay gecmez kanki olurum bu ne ya kız benle rahat rahat "abi"li "kardesim"li konusur ve erkek arkadaslarindan bahseder. Ne ve Nerede hata yapiorum. Kızı sinemaya goturuorum, cok guzel de muhabbet ediorum, mısır aliom acayip güldürüorum kızı; ama olmuyor işte ! var mı acaba bana tavsiyeler verebilecek ?[signature][hline]ban yesem de gam yemem
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sizin çıktığınız falan olmuyo. Kızla arkadaş oluyorsunuz baştan itibaren. Ama sen kendi zihninde bunu yanlış algılayıp çıkıyomuşsunuz gibi kuruyorsun. Sonra sen bu kurguya kendini fazla kaptırınca da kız seni hafif yollu uyarmak maksadıyla inceden çizgiyi çiziyo.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 04 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
Bence sizin çıktığınız falan olmuyo. Kızla arkadaş oluyorsunuz baştan itibaren. Ama sen kendi zihninde bunu yanlış algılayıp çıkıyomuşsunuz gibi kuruyorsun. Sonra sen bu kurguya kendini fazla kaptırınca da kız seni hafif yollu uyarmak maksadıyla inceden çizgiyi çiziyo.

aklımı okudun baştan hata yaptım çıkmak degil de sinemaya gitmek desek daha dogru olur[signature][hline]ban yesem de gam yemem
Sosyal ağlarda paylaş

Belki kızın konuşma tarzı öledir bende bazne ''abi,cnm kaerdeşim,güzel insan '' tarzı kelimeler kullanıorum arkadaşlarıma.Ama tabii çıkarken iş deişir :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

mesafeyi ayarlayamıyorsun diyecem ama konu aşk ben susayim...[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada büyüymüş,lanetmiş inanmamak lasım :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 04 Şubat 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
cıvık bi adamsın ondan herhalde :P

+1[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

Anlattığın şey çok güzel... Neden bundan yakınıyorsun ki? Biri sana kendinden ne kadar çok bahsederse o kadar bağlanır... Bunu yaz bir kenara... Zaten 3 ayda birinin sana aşık olmasını bekleyemezsin.. :) Tabi hemen action arıyorsan arkadaşlık bunu yavaşlatabilir ama saman alevi gibi bir bahar yanıp, kışın sönmenizden iyidir... :lol:[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

aşkta ne tarz bi action olabilir ki :)
aşk bir sudur iç iç kudur aşk maşk yalan olmuş[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
koma, 04 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
Ne ve Nerede hata yapiorum. Kızı sinemaya goturuorum, cok guzel de muhabbet ediorum, mısır aliom acayip güldürüorum kızı

said:
koma, 04 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: tavsiye verebilir misiniz?

verebiliriz.. ilk quote'taki eksik cümle senin tüm tavsiyen olucak.. bak şimdi ...
Ne ve nerede hata yapıyorum. Kızı sinemaya götürüyorum , çok güzel de muhabbet ediyorum , mısır alıyorum acayip güldürüyorum kızı ikinci yarı da götürüyorum kızı.

ahanda oldu işte.. kızın sana başka gözle bakmasını sağlar bu.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...