Oripxnot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Borç batağındayım, elimde beymen den 2-3 hafta önce iade ettiğim bir ürün karşılığı aldığım para kartı var. Kredi kartı gibi bişey, içinde yaklaşık 600-650tl var. Nakit para yerine geçiyor bu kart, hiç bir indirimle çakışmıyor. Acil ihtiyaçtan elimden hızlı çıkarabileceğim herşeyi çıkarıyorum, içindeki tam miktarı öğrenip buraya yazarım, o fiyattan 150tl indirimli şekilde satacağım. Avrupa yakasında beymen olan herhangi bir alışveriş merkezinde elden veririm. Gerçi beymenden alışveriş yapan adam 150tl indirim için kasarmı bilmiyorum ama ihtiyacım var belki yardımcı olan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 valla kışlık palto alasım vardı takım elbise üstüne giymelik, geçen ay mı ne almamış olsam paraları göndermiştim çoktan. bilader almayacaksan niye dükkanın önünü kapatıyorsun dersen de pardon abi haklısın derim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Olsun abi bedava up bile işimi görür. Yok mu şöyle piyasa yapacak, şekil şukul giyin gecelere akacak aynı zamanda bana nakit kazandırıp sevap kazanacak yiğit???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 ben 10 liraya uplayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 sen en iyisi 600 lik bir urun al beymenden, fotosunu cek paketinde falan, onu gg den 500'e sifir urun diye sat. piskolojik olarak insanlar atlayacaklardir, lan ucuz mal bulduk alalim diye sdfsdf para ver diyince vermezler ama urun koyunca ortaya piskoloji degisiyo niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Ürünü almadan da foto çekebilirsin beymen'de :D sonra alıp kenarda kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Net iyi fikir verdiniz, harbiden öyle yapıcam. Bugün gidip satışı kolay olcak ürün bulayım kendime (tu) Glatheros ö.m. ile 300tl teklif etti. İçinizdeki donanımhabercileri tanıyın diye ifşa ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 internet sitesinde kullanılıyo mu öğrenirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Loex said: internet sitesinde kullanılıyo mu öğrenirmisin Maalesef kullanılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 bence de tüh. bir müşteri daha kaçtı :( kartta 698,5 TL yüklüymüş. 550ye bırakırım bu kartı. İade aldığım kartın bakiyesini takip etmediğim günlerden, 500tl kovaladığım günlere düştüm. Hayat çok acımasız paticik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 1.5 lira zam yaptı fiyata adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 yol masrafı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Oripxnot said: bence de tüh. bir müşteri daha kaçtı :( kartta 698,5 TL yüklüymüş. 550ye bırakırım bu kartı. İade aldığım kartın bakiyesini takip etmediğim günlerden, 500tl kovaladığım günlere düştüm. Hayat çok acımasız paticik... şimdilik teklifim 400 TL satamazsan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar