Konn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Merhabalar, Asus g73sw laptopumu tekrardan uyandırmak için içindeki bozuk gpu olan 460m yerine 560m aldım. Montaj yapıldı ancak driver yüklenmiyor. win7 win8 win10 Hepsinde ekran kartı görünmüyor ve driverı da yükleyemiyoruz. Konu ile ilgili bilgisi olan ve yardımı dokunabilecek olan var mıdır? Çok teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Donanım yöneticisinde var mı ? İnf dosyasını düzenlemen lazım. Ya da al adam burada anlatmış: https://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_devices/asus-g73sw-geforce-gtx-560m-driver-fix-for/225065f0-8c81-4915-b6eb-e2fdf19faab6?auth=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Abi 560m e kac para verdin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Uyandırmak için 560m garipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 slotu onemli. yani 650m de 670m de o slota takiliyor olabilir, ama isi acisindan kurtarmiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 ya da anne bilgisayari ihtiyaci icin ucuz cozum aranmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Bende zaten desktop var, yatan laptopu tekrar kaldırmak için en uygun seçenek buydu zira kartın dizaynı özel. O slota uyan kart sayısı sınırlı. Tamamen çalışmayan bir alet için de çalışacak her türlü parça uyandırmak sayılır kanımca. Biraz miyop olabilir tabi ama körlükten iyidir. @Quo-vadis Teşekkür ederim. Konu hakkında okudum ama bir sonuç alamadık, muhtemelen atladığımız bir nokta mevcut. .inf dışında vbios konusu da var. Bu tarz modifikasyonları yapmış kişilere pm attım ama henüz dönüş alamadım. @Esh 75 USD verdim 560m'e. Cevaplar için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Bu durumlarda öncellikle Laptopun kendi biosunu güncelleyin diye tavsiye edilir. Ondan sonra çok antin kuntin bir hardware İD ye sahip bir zımbırtı ise yukarıda yazanlar yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar