Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone 6s sarj %30-40 kala kapanma sorunu

Korax

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

Apple Store zorlu'ya gittim geçen dongle almaya, orada telefonu da gösterdim. hemen birkaç gün sonrasına randevu verdiler. randevu günü saati gittim, 300 kişilik bi kalabalıktan sıyrılıp telefonu teslim ettim. saat 10 idi sanırım, saat 7'de gel dediler. 7'de gittim telefonu yapmışlardı, çalışıyordu. teslim aldım. bu arada ekranın sağ üst köşesinde çatlak olduğu için "bak daha çok genişlerse çatlak sorumluluk kabul etmeyiz" falan dediler.

eve geldim. icloud backup'tan dön dedim, sıkıntı yok çalışıyor, backup'tan dönerken bi ara telefondan sürekli şarja takma sesi geldi ard arda, bi baktım sürekli aynı ses, alet kitlenmiş, yalnızca dönen çark var ekranda. kapat aç yaptım çat apple logosunda takıldı. şimdi restore yapmayı denicem ama çok umutlu değilim. garantisi de bitmişti hem, resmen sağlam telefonu bozdu adamlar. ne diyecekler acaba merak ediyorum.

bu arada zorluda %99 cihaz değişimi olayı da yanlış, en az 10-15 tane pil değişimi için gelen telefon gördüm hepsinde pili değiştirip yolladılar

Ücretsiz mi değişiyorlar pili ben de ekim gibi almıştım telefonu geçen yıl aynı problem bende de var
Sosyal ağlarda paylaş

bende de aynı sorun var biraz daha farklı ama. iphone 6 kullanıyorum geçen sene nisan ayında dubaiden aldım. garanti
vs birşey yok yani.

kurban bayramı zamanı telefonu düşürdüm ekranı çatlattım. daha sonra telefonun şarj göstergesi bozuldu. mesela bütün gün kullanıyorum %100 gözüküyor, akşam üzeri %95'e düşmüşken çat diye kapanıyor şarj yok diye ama kalan şarj %95 fln. telefonda gözüken şarja güvenmiyorum artık kendi kararımca hesaplıyorum kalan şarjı. herzaman olmuyor bu olay buarada.

telefonumun 9 10 ay önce kendiliğinden yamulduğunu farkettiğime de hiç değinmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
bu durumla ilgili ilginç bir olay yaşadım;
apple tr den aldığım iphone 6 bir kaç kez şarjı 40 civarındayken kapandı, şarja takmadan açılmıyordu ve şarja taktığımda ise 5-10 sn içinde açılıp yine %40 civarı şarj gösteriyordu. istanbuldaki servisi aradım, uzaktan bağlanıp bi testler yaptılar, sorunun donanımsal değil yazılımsal olduğunu tespit ettiklerini, telefonumun şu ana kadar 300 bilmemkaç kez şarj olduğunu ve batarya durumunun iyi olduğunu söyleyip güncelleme beklememi söylediler, bir de dosya oluşturdular şikayete dair. o gün bu gündür ne güncelleme geldi ne bir şey ama telefonun bataryası ilk aldığım günkü gibi çalışmaya başladı, %1 de saatlerce açık kalabiliyor aşırı kullanım yapmadığım taktirde. eyyorlamam bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...