Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Valla 2 kere sifirladim bataryayi sonra %100 e kadar sarj ettim ikisinde de ve 1 saat daha bekledim. Simdilik normal calisiyo bakalim duzeldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 sadece applea ait bi sorun olduğunu nereden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 "roket adam" said: Apple Store zorlu'ya gittim geçen dongle almaya, orada telefonu da gösterdim. hemen birkaç gün sonrasına randevu verdiler. randevu günü saati gittim, 300 kişilik bi kalabalıktan sıyrılıp telefonu teslim ettim. saat 10 idi sanırım, saat 7'de gel dediler. 7'de gittim telefonu yapmışlardı, çalışıyordu. teslim aldım. bu arada ekranın sağ üst köşesinde çatlak olduğu için "bak daha çok genişlerse çatlak sorumluluk kabul etmeyiz" falan dediler. eve geldim. icloud backup'tan dön dedim, sıkıntı yok çalışıyor, backup'tan dönerken bi ara telefondan sürekli şarja takma sesi geldi ard arda, bi baktım sürekli aynı ses, alet kitlenmiş, yalnızca dönen çark var ekranda. kapat aç yaptım çat apple logosunda takıldı. şimdi restore yapmayı denicem ama çok umutlu değilim. garantisi de bitmişti hem, resmen sağlam telefonu bozdu adamlar. ne diyecekler acaba merak ediyorum. bu arada zorluda %99 cihaz değişimi olayı da yanlış, en az 10-15 tane pil değişimi için gelen telefon gördüm hepsinde pili değiştirip yolladılar Ücretsiz mi değişiyorlar pili ben de ekim gibi almıştım telefonu geçen yıl aynı problem bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 bende de aynı sorun var biraz daha farklı ama. iphone 6 kullanıyorum geçen sene nisan ayında dubaiden aldım. garanti vs birşey yok yani. kurban bayramı zamanı telefonu düşürdüm ekranı çatlattım. daha sonra telefonun şarj göstergesi bozuldu. mesela bütün gün kullanıyorum %100 gözüküyor, akşam üzeri %95'e düşmüşken çat diye kapanıyor şarj yok diye ama kalan şarj %95 fln. telefonda gözüken şarja güvenmiyorum artık kendi kararımca hesaplıyorum kalan şarjı. herzaman olmuyor bu olay buarada. telefonumun 9 10 ay önce kendiliğinden yamulduğunu farkettiğime de hiç değinmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 yani benim olay yazılımsal fln olabilir. olabilir mi ? güncel ios sürümünü kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 oha saka maka ne cok kiside sikinti varmis, sadece bizim communityden bi dunya adam cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 ücretsiz değiştiriyorlar pili evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 abi cumadan beri uğraşıyorum, restore falan anca edebildim. icloud backup'tan döndü, tam her şey normal falan derken tekrardan gümledi alet. şimdi işin yoksa git randevu al falan fişmekan bi dünya uğraş. anasını selamlayacam oradaki heriflerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 6s mi 7 mi daha sorunsuz ? bendeki 6 gg olduğu için yenisini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bu durumla ilgili ilginç bir olay yaşadım; apple tr den aldığım iphone 6 bir kaç kez şarjı 40 civarındayken kapandı, şarja takmadan açılmıyordu ve şarja taktığımda ise 5-10 sn içinde açılıp yine %40 civarı şarj gösteriyordu. istanbuldaki servisi aradım, uzaktan bağlanıp bi testler yaptılar, sorunun donanımsal değil yazılımsal olduğunu tespit ettiklerini, telefonumun şu ana kadar 300 bilmemkaç kez şarj olduğunu ve batarya durumunun iyi olduğunu söyleyip güncelleme beklememi söylediler, bir de dosya oluşturdular şikayete dair. o gün bu gündür ne güncelleme geldi ne bir şey ama telefonun bataryası ilk aldığım günkü gibi çalışmaya başladı, %1 de saatlerce açık kalabiliyor aşırı kullanım yapmadığım taktirde. eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Ifixit göndermiyor İzmir'e ya pfz Bir tane Ip5 pili lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 abi 6 dolar , al geç sahibindende kitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 500 cycle atmış pile vermem 6$ ya, parası neyse veriyim orjinal muadili birşey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 abi yok ki oyle bi pil. ben bi tane alman markası aldım sırf garanti olsun diye. o da 8 dolar mıydı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Kıytırık lion pil, biri üretmiştir düzgününü. Apple'ınki de okunmuş üflenmiş değil yani, hepsinin kimyası aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 alala 20 euro olmuş fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 acaba 8€ diye başka bi markayı mı hatırlıyorum ben... neyse işte ya bu indirimdeydi de aldım ya da denk geldi bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Amazon pil göndermiyor ya Ali'den söyledim 1 tane, 1 tane daha söylerim. Birinden biri tutar tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 soguktan demişlerde ilk sayfada butun kış erzurum'da kullandım -47 gördüm max bi kere bile kapanmadı telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 http://lmgtfy.com/?q=iphone+cold+dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar