Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanoğlu aya çıkmamış olabilir mi???

paspatur

Öne çıkan mesajlar

atmosfer olmayan ortamda da dalgalanır hatta eylemsizlik prensibiyle hiç durmadan dalgalanır.

fakat yukarıdan aşağıya dalgalanması gerekiyor. ve o kadar düzenli olmaması gerekli.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral abi eger basit bir sekilde isik golge konusunu hatirlarsan fizik dersinden o gunesin kuzey batida oldugunu annarsin ve golgenin dogru oldugunu cok rahat gorebilirsin .asil sorun o bayragin dalgalanmasi...ve ayak izleri ?? bunlarda yogunlasin ..ve abd bayraginin parlamasi (bunun konuyla alakasi yok ama adamlardaki uç milliyetcilige bak adamlar 1 millet bile degil ama vay be ....)[signature][hline]msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
streamin, 24 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
zaidral abi eger basit bir sekilde isik golge konusunu hatirlarsan fizik dersinden o gunesin kuzey batida oldugunu annarsin ve golgenin dogru oldugunu cok rahat gorebilirsin .asil sorun o bayragin dalgalanmasi...ve ayak izleri ?? bunlarda yogunlasin ..ve abd bayraginin parlamasi (bunun konuyla alakasi yok ama adamlardaki uç milliyetcilige bak adamlar 1 millet bile degil ama vay be ....)

said:
paspatur, 19 Ekim 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
hocam o folyo kumaş diil...
[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 19 Ekim 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
Eldarın verdigi site yeteri kadar acıklayıcı olmus ya hala tartısıyosunuz burda :)

+1[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

ayak izi tum edevatın agırlıgından olabılır..
arkadaslar bunu yapan eger holywoodsa herseyı dusunmustur..
kasmayın..[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım
inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş?

sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki:
bana gönder ona hayatımı anlatayım..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar eger bunu holywoodla nasa ortak yaptıysa bu fılmde hata olmaz...
tabi iclerinde temel fln yoksa..
bayrak meselesi baska bisidir..
uzayda ruzgar dısında baska kuveetler var..
tam olarak bılgım olmadıgından konusmuyorum..
gunes bı sekılde ıtkı gucu fln var(hatta sırf bu gucle calısan uzay aracı yaptı herıfler jupıtere gıdıolar ole)[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım
inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş?

sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki:
bana gönder ona hayatımı anlatayım..
Sosyal ağlarda paylaş

çıkmamışsa yıllardan beri kült haline gelmiş olan elin adamı aya çıktı lafı tarih olacak. eh elin adamı uzaya insansız araç gönderdi gibi yeni cümleninde gerekli etkiyi yaratmıyacağını düşünürsek çok ciddi bir deyimimizi kaybedicez.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
ULAN BAYRAK BAYRAK DİYE TUTTURMUŞSSUNUZ..ALIN SİZE GİTMEDİKLERİ İSPATLAYAN FİKİRLER:

1.bayrak(malum herkes tarttışmış)
2.ayda o kadar radyasyon varki..adamların orda ona dayanması imkansız...çümkü ayda atmosfer yok...
3.sözde çekilen resimler...ayda gündüz 200 derecenin üstünce gece ise -100 küsürlerde...o zman çekilen makinenein filmi yalnızca 50 dereceye dayanıyor..buda o filmin yalan olduğunu ispatlıyor...
4.yer çekimi olayını ihlal etmek istiyosanız normalde dünyada çekilen filmi 2X hızında yavaşlatırasnız aydasınız demektr.
5.amcam neil ayda araba sürüyo ama arabanın lastiklerinden geriye doğru patinaj çekiyoooo bu arada hiç kum kalkmıyo...(çünkü dünyada...normalde belli oranda kum tanelerinin yerçekimine karşı koyması gerekir..bellii orada 6/1)
6.gölge oyunları..fotoğrafçılar tarafından incelenen negatif filmlerin üzreinde oynama yapılduığı şurdan anlaşılır..her resmin üzerninde artılar vardır..egatiflerde..anacak bu çekilen resimler üzerinde artıların çoğu silinmiştir...bu da kolpalığıa bir kanıttır)
7.taşların gölgesine kadar herşeyi inceleyen fotoğrafçılar bunların gölgelerinin farklı yönlerde ve farklı uzantılarda olduklarını ispatlamışlardır...
8.normalde temiz havada nassı yıldızlar çok gözüküyosa aydada çok parlak ve net bi şekilde gözükmesi gerekir..ancak filmlerde arkada zifiri karanlık vardır!!!
9.ayda bulunan kraterler inişe elverişli değildir..derin yarıklar ve kraterle iniş için zorluk çıkarmaktadır..
10.rusya ile olan soğuk savaş malum..böle bişeye kalkıştılar çünkü rusya kalkıp sen çıkmadın dese..kimse ona inanmayacaktı..çünkü rusya savaştan dolayı onları karalamak istiyooo muhabbetinden kimse inanmayacaktı..buda onların işine gedi...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 18 Ekim 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
bu tüm zamanların en büyük yalanı olabilir mi?

YOK YOK BENCE TÜRKİYE DİYE Bİ ÜLKE DE YOK BURASI FRANSA SOSYAL HAKLARIMIZI KISITLAMAK İÇİN SİZ TÜRKSÜNÜZ BURA BAŞKA ÜLKE DİYE TIKTILAR BİZİ KÜÇÜK Bİ YERE HERKES AYNI 100 METREKARELİK ALANDA AMA HEPİMİZ FARKLI SEMTTEYİZ FALAN SANIYOZ BU
ulan asıl buforum yalan be
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guerilla, 04 Şubat 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
ULAN BAYRAK BAYRAK DİYE TUTTURMUŞSSUNUZ..ALIN SİZE GİTMEDİKLERİ İSPATLAYAN FİKİRLER:

1.bayrak(malum herkes tarttışmış)
2.ayda o kadar radyasyon varki..adamların orda ona dayanması imkansız...çümkü ayda atmosfer yok...
3.sözde çekilen resimler...ayda gündüz 200 derecenin üstünce gece ise -100 küsürlerde...o zman çekilen makinenein filmi yalnızca 50 dereceye dayanıyor..buda o filmin yalan olduğunu ispatlıyor...
4.yer çekimi olayını ihlal etmek istiyosanız normalde dünyada çekilen filmi 2X hızında yavaşlatırasnız aydasınız demektr.
5.amcam neil ayda araba sürüyo ama arabanın lastiklerinden geriye doğru patinaj çekiyoooo bu arada hiç kum kalkmıyo...(çünkü dünyada...normalde belli oranda kum tanelerinin yerçekimine karşı koyması gerekir..bellii orada 6/1)
6.gölge oyunları..fotoğrafçılar tarafından incelenen negatif filmlerin üzreinde oynama yapılduığı şurdan anlaşılır..her resmin üzerninde artılar vardır..egatiflerde..anacak bu çekilen resimler üzerinde artıların çoğu silinmiştir...bu da kolpalığıa bir kanıttır)
7.taşların gölgesine kadar herşeyi inceleyen fotoğrafçılar bunların gölgelerinin farklı yönlerde ve farklı uzantılarda olduklarını ispatlamışlardır...
8.normalde temiz havada nassı yıldızlar çok gözüküyosa aydada çok parlak ve net bi şekilde gözükmesi gerekir..ancak filmlerde arkada zifiri karanlık vardır!!!
9.ayda bulunan kraterler inişe elverişli değildir..derin yarıklar ve kraterle iniş için zorluk çıkarmaktadır..
10.rusya ile olan soğuk savaş malum..böle bişeye kalkıştılar çünkü rusya kalkıp sen çıkmadın dese..kimse ona inanmayacaktı..çünkü rusya savaştan dolayı onları karalamak istiyooo muhabbetinden kimse inanmayacaktı..buda onların işine gedi...

ya bu olaya da hastayım..neymiş efendim gölgeler yanlışmış yok aydaki kraterler elverişli değilmiş yok aydan yıldızlar gözükürmüş..ya gittiniz de mi söylüyorsunuz bunları.(sana deil bu laf guerilla..nerde c/plediysen oraya veya enrden öğrendiysen)..yani ben böyle saçma şey görmedim..insanları birşeye inandırmak çok kolaydır.ben sana aya çıkıldığına dair binlerce kanıt sunarım inanırsın..30 yıl sonra biri derki aslında çıkmamışlardı işte nedenleri şunlar bunlar..e bu sana ilginç gelir bu fikri seversin ve inanırsın..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

aha da buldum. nerde bayrağın etrafında ayak izi? =p[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...