enema Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 lord_elvyn bu konu hakkinda detayli bi arastirma yaptin mi? duzgun bi kanitin var mi, o zamanin teknolojisiyle ilgili detayli bilgin var mi? kisaca, neye dayanarak bunlari soyluosun ben bunu merak ediorum. 1961de ruslar uzaya ciktiysa, 8sene sonrada amerikalilarin aya gitmesi imkansiz birsey degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bende yeni bir iddia ortaya atıyorum.. Bence amerika uzaya çıkmadı. Uzay amerikaya çıktı.. Bakın hatta,yerdeki kum ölüdeniz kumu... (siz bu cümleyi düşünü ben geliyorum..)[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: lord_elvyn, 18 Ekim 2004 22:02 tarihinde demiş ki: said: amendment, 18 Ekim 2004 21:50 tarihinde demiş ki: hakaret ettirecek laf nedir yahu? gelip, cikmadilar tartismayin hadi daalin tarzinda bi msj atiyosun sonra hala savunmaya calisiyosun kendini, komik acikcasi. zaten amerikada salak ya hic dikkat etmiyecek oyle bi detaya, sscbde daha salak anlamayacak oh mis valla. sscbnin itiraz etmek gibi bir luksu yok ki. yani eger 69 yılında gercekten cıktıklarına inanıyorsan uzaya sana sadece guluyorum. Kaynak açıklasan da biz de sana bir tarafımızla gülmesek! Ayrıca uzaya ilk çıkış 69 değil 61 (12 Nisan), insanların bazı şeyleri sana açıklama gibi bir zorunlulukları yok, inanmıyorsan dön kendine gül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yanlız uzaya çıkmakla yüzeye adam indirmek çok farklı uzaya çıkarken milyon tane prosedür varsa ay yüzeyine inmek için 10 milyon tane prosedür var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 soyle ki, bu sadece resimden degil, videodan da çıkardıgım bir sonuctur, bagıra bagıra yazıyorum AYDA HAVA YOKTUR, BU YUZDEN AYDA BAYRAĞIN DALGALANMASININ İMKANI YOKTUR. taa ilk laf attıgın mesajımda anlatmışım bunu da.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 18 Ekim 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: lord_elvyn, 18 Ekim 2004 22:17 tarihinde demiş ki: soyle ki, bu sadece resimden degil, videodan da çıkardıgım bir sonuctur, bagıra bagıra yazıyorum AYDA YER ÇEKİMİ YOKTUR, BU YUZDEN AYDA BAYRAĞIN DALGALANMASININ İMKANI YOKTUR. taa ilk laf attıgın mesajımda anlatmışım bunu da. alüminyum folyo "dilinde tüy bitmiştir"[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 lol, gülünç yani. ayda nasıl yer çekimi yok anlatabilir misin? ha desen ki yerçekimi var ama dünyanın 1/6 sı kadar (yaklaşık). ya da desen ki hava yok o yüzden rüzgar olamaz o yüzden dalgalanamaz bişi demeyecem. bir arkadaş da demişki o bayrak aliminyum folyo. olamaz mı? buna ne diyeceksin?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ayda yer cekimi vardir, arastirip gel lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bosuna dilinde tuyleri bitirdin be paspaturum.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 pardon ozur dilerim yer cekimi demisim hava diyecketim ups :) zaten bayragın dalgalanmasıyla yer cekiminin bi alakası yok.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: lord_elvyn, 18 Ekim 2004 22:21 tarihinde demiş ki: bosuna dilinde tuyleri bitirdin be paspaturum. bilime canım feda!!! ;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ayda yerçekimi olmaması da süper bi olgu tabi.. Keşke fikrin olmayan konularda bilmişlik taslamasaydın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Divin, 18 Ekim 2004 22:24 tarihinde demiş ki: Ayda yerçekimi olmaması da süper bi olgu tabi.. Keşke fikrin olmayan konularda bilmişlik taslamasaydın... cevabımı okusaydın sen de buyuk bir gaftan kurutlmuş olurdun. az yukarıda.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 tamam arkadaşlar linç etmeyin adamı dili sürçtü işte!!! ama biraz ukalalık var ;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ayda bi ben yokum başka herşey var[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: paspatur, 18 Ekim 2004 22:26 tarihinde demiş ki: tamam arkadaşlar linç etmeyin adamı dili sürçtü işte!!! ama biraz ukalalık var ;) hehehe, yok ukalalık, yook. ardeth ne demek istedin usta?[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bak kardeşim o bayrak dünyadaki yer çekimi ortamında olsa direk aşağı inicekti ama ay'da yer çekimi az olduğundan nasıl zıpladığında havada süzülüyorsan ,bayrak da öyle salınıyor sen de bunu rüzgar olarak yorumluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 o folyo kardeşim kumaş diil FOL-YO alüminyum folyo!!! (Ben Bond James Bond) kafayı duvarlara vurur[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! [Bu mesaj paspatur tarafından 18 Ekim 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yok yahu bayrağı torbasına katlamadan öyle gelişi güzel yerleştirmişler ondan öyle kırışık olmuş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben anlamam folyo dan giderim bakarım hala ordaysa anlatırım size[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 aslında ortada bayrak diye bişey yok bayrak dediğin bezden olur alimiyum bayrak olmaz[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 tabi :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 şunu da belitmek isterim ki ben insanoğlunun aya gittiğine kesinlikle inanmıyorum!!![signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 gitmiştir gitmiştir..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 mars olur ay olmaz! lutfen![signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar