Clementine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 herkesee selamlarrrr :) kimse bahsetmemiş ama ben biraz kendimden bahsedeyim... *müzik *tarantino *kırmızı şarap *balzac *yırtık çoraplar *anime *requiem for a dream *courtney love *arıza! *yağmur *sufle ve birde siyah vazgeçilmezlerimdendir... öyle işte..tekrardan merhabalarrrr... Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o zaman hoşgelmişsen ;)[signature][hline]...Techno Cocaine... Alıntıla
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kendini tanıtıcı bir selam mesajı yazman güzel bir düşünce. Umarım burada kafa dengi arkadaşlar bulabilirsin. Tekrar hoşgeldin[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hosgeldin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Deviation Hosgeldin [signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti [Bu mesaj Gimli tarafından 02 Şubat 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :) nick hakkındaki yorum doğru bu arada.. Birilerinin farketmesi güzel! Alıntıla
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 albümde resmini göremedim yonja com a daha uğramadın mı kaynak için?[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :D[signature][hline]...Techno Cocaine... Alıntıla
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :) Hoşgeldin[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Alıntıla
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Clementine, 02 Şubat 2005 16:16 tarihinde demiş ki: herkesee selamlarrrr :) kimse bahsetmemiş ama ben biraz kendimden bahsedeyim... *müzik *tarantino *kırmızı şarap *balzac *yırtık çoraplar *anime *requiem for a dream *courtney love *arıza! *yağmur *sufle ve birde siyah vazgeçilmezlerimdendir... öyle işte..tekrardan merhabalarrrr... Forumlarımızı Beyenecegınızı Umarım Hoşgeldınız.. Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hosgeldin.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Alıntıla
che Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hoss gel,dnn[signature][hline]Kazım Kanat: "Bir tane Carew var, haksız mıyım?" Ömer Çavuşoğlu: "Dua et bi tane. 2 tane olsa napcaktı Beşiktaş?" :lol: msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hosgeldin..[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 merhaba:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ho$eldin =][signature][hline]jan d. Alıntıla
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ho$geLdin[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Alıntıla
wook Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hoşgedin...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Alıntıla
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ho$come,ho$come...[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 welcome to paticik[signature][hline]Bir derdim var artık ! Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Alıntıla
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hosgeldin..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Alıntıla
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :):):) Fotograf konusuna gelince 3 tane foto koydum nihayet.. kısa zamanda başka da koyucam.. (bu arada belirtiyim fotolarda olduğumdan daha güzel çıkıyorum!) :P Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ho$ qelmi$siniz...[signature][hline]Sözlerim kılıcım olsun kalemimse kın'ım. Alıntıla
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Clementine, 02 Şubat 2005 20:57 tarihinde demiş ki: :):):) Fotograf konusuna gelince 3 tane foto koydum nihayet.. kısa zamanda başka da koyucam.. (bu arada belirtiyim fotolarda olduğumdan daha güzel çıkıyorum!) :P :) peki.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Alıntıla
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Abi millet akın akın bosalıo patiye Cok güzel :D hos geldin .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Alıntıla
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 *BEN*>>>>:lol: Hoşgeldin! Süslü seni... :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.