monoscope Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Merhaba, Bir tane tansiyon aleti alacağım, doktor hipertansiyon olabilir dedi sık sık takip etmemi söyledi. Normal tansiyon aletini kullanmak zor geliyor bana yakalayamıyorum düzgünce. Tavsiye edebileceğiniz marka model hangisidir Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Omron un dijital saglik gerecleri iyi. Pedere almistik bi sure sonra hic kullanmadi, oyle kenarda duruyo yillardir. Hipertansiyon olabilir de nedir su anki degerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 O an 14 e 10 çıkmıştı ama yorgundum, uykusuzdum ve gergindim ekg çektiricem falan diye. ara ara ölçtürüyorum 12 9 falan çıkıyor ama durmadan ölçtürecek birisini bulamıyorum tabi. bilekten ölçen mi almalıyım koldan ölçen mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Omron kullanıyoruz biz de. Ucuz, hafızası yok ama isabetli ölçüyor. Analog pressure gage'li/civalı ve stetoskopla kendi kendini ölçemiyorsun benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Koldan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 12 dusuk degil tabi de , "kesin hipertansiyon bu" da dedirtmez. 14 10 dedirtir ama Benim standart 9-6 , diyabetin yaninda bi de hipertansiyon olsa gg zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 eforlu ekg ıvır zıvır falan çektirdim işte o gün kalpte falan bir sıkıntı çıkmadı, bir tek tansiyonuna dikkat et sana tansiyon hastası diyemem ama dikkat etmende yarar var dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Herkes tansiyon hastası, takma kafana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Turkiyede tansiyon hastaligi traiti ile doguyosun cidden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 http://www.medikalbirlik.com/Omron-Mit-Elite-Plus-Tansiyon-Aleti-HEM-7301-ITKE,PR-16543.html?ref=akakce&v=1.15.9 şundan sipariş ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Normal tansiyonu neymiş onu belirlemek lazım once hipertansiyon için. Benim normali zaten 12/13-8, o yüzden 14 falan önemsemiyorum da 14 üstü sıkıntı olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Şunu kullanıyoruz biz Çok para basmasaydın ya, o yastığın dikişleri elbet atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 yok be ya senelerdir erka kullaniriz ne dikisi atar ne birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Bizdeki analogların da atmıyor, hatta 30 senelik civalı falan da var da bu yenilerden 2-3 tane gömdük en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 pompali iyidir..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=CdI5FBOh9g0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar