Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gwent : The Witcher Card Game

Daesu

Öne çıkan mesajlar

Eskiden en ufak hata ile oyunu kayıp edebiliyordun, sürekli karşı tarafın ne yapabileceğini düşünmen gerekiyordu ve tecrübeli oyuncu farkını net ortaya koyabiliyordu.

Şimdi karşı tarafın ne oynadığına hiç bakmadan sadece kendi kartlarımı oynasam bile rahat rahat kazanabiliyorum çünkü kartların işlevi rarity'lerine göre sabit olarak board'a X STR koyma haline geldi (Sırasıyla Bronze-Silver-Gold için ortalama 8-10-12), sadece değişik yollarla yapıyorlar bunu. Arada gigni kullanılan decklere karşı oynuyorsam bir ona dikkat ediyorum, başka bir şey de kalmadı zaten.

Sistematik olarak CB'den beri her şeyi nerflediler, nerf üstüne nerf nerf nerf. Adamların balance'tan anladıkları bu. "Confusing for new players" + "Oppressive" + "Auto include in most decks" keywordleriyle sevdiğim oyunu mahvettiler bildiğin, beceremediler balance işini.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de dhoward ile ayni fikirdeyim ancak şöyle ki, benim diger online kart oyunlari ile cok tecrubem yok. Onlarda da ayni problem olmuyor mu, o oyunlarda da (ornegin heartstone) benzer guclu popuper deck leri kullanan bircok kisi vardir, önlemenin bir yolu yok.

Rank sistemi ise 17. Rank itibariyle epey bir zorlasiyor. Ust ranklerde lost game de kaybedilen puanlar daha yuksek, ancak rank sisteminde çan eğrisi dağılimi olsa tabi daha keyifli ve rakabetci olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun hala eski zevkinden uzakta (closed beta). Open beta'ya geçildikten sonra başka bir şey oldu resmen ama son patch'te biraz daha iyi. En azından oyuncuları dinleyen dev.'ler var. Yeni kartlar ve balance'a biraz daha önem verirlerse daha da iyiye gidecek oyun. Şu an ki weather'dan cok memnunum ben. Ne kötü,ne iyi tam kararında oldu.

Bakalım bir sonraki patch göstericek oyunun potansiyelini. Yeni kartlarda gelicekler belki hazırlar ama götü toparlamadan sürmeyi düşünmüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Beyler acıcak cok kartınız kalmadıysa daha fazla pack almayın. Gold biriktirin yakında yeni kartlar cıkıcak.

19 oldum bıraktım ben daha fazla zorlamam cok zorlaştı aslında lvl kasınmayacak kadar zor degil ama aylardır yani oyun cıktıgından beri aynı kartlarla oynuyoruz biraz baydım dolayısıyla.

https://abload.de/img/reddit6wjxo.jpg

Tam derken şunu okudum Gözlerim parladı bir anda. 27 agustos'ta bitiyor sezon yeterli zaman var gibi benim için.

http://www.gwentdb.com/news/138-rethaz-reveals-leader-win-rates-and-theyre-not

Win rate'ler ne kadar dengeli oldugunu gösteriyor üst link. Şuan kartsız bırakan mill deckleri can sıkıyor ve kalite düşürüyor.
Mill yapan kazanıyor gibi bir şey.Tek sıkıntı bu şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...