kami Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 MMR sistemi MMR olmaktan çıktı, reward kasma pointi filan demeleri lazım. Bir de bütün bu nerflerle oyun çok basitleşti, eski zevki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Hangi nerfle basitleşti oyun? Şimdiye kadarki değişikliklerden oyunu basitleştiren tek şey nerdeyse her ünitenin agile olması. Eğer weather nerflendi diye oyun basitleştiyse o zaman ben basit oynamak istiyorum mesela. Mmr başka mesele ama :) herkes 4000 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Eskiden en ufak hata ile oyunu kayıp edebiliyordun, sürekli karşı tarafın ne yapabileceğini düşünmen gerekiyordu ve tecrübeli oyuncu farkını net ortaya koyabiliyordu. Şimdi karşı tarafın ne oynadığına hiç bakmadan sadece kendi kartlarımı oynasam bile rahat rahat kazanabiliyorum çünkü kartların işlevi rarity'lerine göre sabit olarak board'a X STR koyma haline geldi (Sırasıyla Bronze-Silver-Gold için ortalama 8-10-12), sadece değişik yollarla yapıyorlar bunu. Arada gigni kullanılan decklere karşı oynuyorsam bir ona dikkat ediyorum, başka bir şey de kalmadı zaten. Sistematik olarak CB'den beri her şeyi nerflediler, nerf üstüne nerf nerf nerf. Adamların balance'tan anladıkları bu. "Confusing for new players" + "Oppressive" + "Auto include in most decks" keywordleriyle sevdiğim oyunu mahvettiler bildiğin, beceremediler balance işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Bence dwarfla monster revaçta olduğu için sana öyle geliyor. Oyun popülerleştikçe herkes kuvvetli desteleri kopyalıyor, ondan hep aynı oyunları görünce beziyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Ben de dhoward ile ayni fikirdeyim ancak şöyle ki, benim diger online kart oyunlari ile cok tecrubem yok. Onlarda da ayni problem olmuyor mu, o oyunlarda da (ornegin heartstone) benzer guclu popuper deck leri kullanan bircok kisi vardir, önlemenin bir yolu yok. Rank sistemi ise 17. Rank itibariyle epey bir zorlasiyor. Ust ranklerde lost game de kaybedilen puanlar daha yuksek, ancak rank sisteminde çan eğrisi dağılimi olsa tabi daha keyifli ve rakabetci olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Oyun hala eski zevkinden uzakta (closed beta). Open beta'ya geçildikten sonra başka bir şey oldu resmen ama son patch'te biraz daha iyi. En azından oyuncuları dinleyen dev.'ler var. Yeni kartlar ve balance'a biraz daha önem verirlerse daha da iyiye gidecek oyun. Şu an ki weather'dan cok memnunum ben. Ne kötü,ne iyi tam kararında oldu. Bakalım bir sonraki patch göstericek oyunun potansiyelini. Yeni kartlarda gelicekler belki hazırlar ama götü toparlamadan sürmeyi düşünmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Yeni kartlar reveal olmaya başladı http://www.gwentdb.com/news/136-sneak-peak-at-the-new-cards-revealed-at-chinajoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 kale borderımı aldım yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Beyler acıcak cok kartınız kalmadıysa daha fazla pack almayın. Gold biriktirin yakında yeni kartlar cıkıcak. 19 oldum bıraktım ben daha fazla zorlamam cok zorlaştı aslında lvl kasınmayacak kadar zor degil ama aylardır yani oyun cıktıgından beri aynı kartlarla oynuyoruz biraz baydım dolayısıyla. https://abload.de/img/reddit6wjxo.jpg Tam derken şunu okudum Gözlerim parladı bir anda. 27 agustos'ta bitiyor sezon yeterli zaman var gibi benim için. http://www.gwentdb.com/news/138-rethaz-reveals-leader-win-rates-and-theyre-not Win rate'ler ne kadar dengeli oldugunu gösteriyor üst link. Şuan kartsız bırakan mill deckleri can sıkıyor ve kalite düşürüyor. Mill yapan kazanıyor gibi bir şey.Tek sıkıntı bu şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Selam Masticore, çok iyi habe, paylaşım için teşekkürler. Ben de Rank 19 oldum, 4.1k MMR ım var şuan niçin. Bir an önce rank 20 ye kapağı atmamız lazım ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 o zaman ben de bi 20 olayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 19 oldu bakalım, 20 değil de (4250mmr), belki 4200 yaparım bitene kadar sezon, geldim mi 4200'e bırakırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Rank 19 dan cikmak da ne zormus gardas, git-gel ile geciyor. @Silp 4200 ustune bi kere ciktin mi garantiliyorsun. O yuzden devam edebilirsin, rank 20 nin hediyelerini de alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 hee öyleyse 20 zorlanır evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Garantilemek için 20 olmak lazım 4200'ü geçip 20 olmadan düşerseniz olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 sezon ne zaman bitiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 cildiricam 5 kez son maçla kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 get kek'd son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 8. kez ve 1 hakla kaybettim http://68.media.tumblr.com/c854d4345b2a8abc660ec5587c491bcc/tumblr_inline_oewfy3pWuk1swazb9_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 dün 4binden sonra 7 maç üstüste yenilip 3850lere düştüm asd, bugün de 5 maç ardarda alıp tekrar 4bine geri geldim. tam bir top kek http://i.imgur.com/HJhOCBo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 ben 9.'da ulaştım ya yeterince ağlayınca oluyormuş. Skellige deck'i ile tırmandım. Discord'Dan bir arkadaş vermişti deck'i en büyük sıkıntı monster'lar ki sürüyle var o şerefsizlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 şşşşşşşşşşşşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 sikelige decki de budur kesin http://www.gwentdb.com/decks/26489-4300-70-wr-discard-cerys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 aynen tahmin etmek zor degil :) Güzel düşünülmüş bir deck gerçekten Arkadaşı sadece 2 kart degistirmiş sadece. 4000k bandında 2 kere fln cıktı bu deck karsıma. %75 monster cıkıyor zaten o yüzden belki. En zorlandıgım rakip monster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Aynen bende de var skellige destesi (Queensguard'li olan), monsterlar graveyard'dan adam çalıyor, orda bitiyor zaten iş, ben de baydım Foltest deck ile oynuyorum. max 4100 olabildim :( Dün o kadar çok oynadım ki, ilk defa 24 round'luk win hediyesini bile aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar