Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 http://www.returndates.com/backgrounds/emeraldcity.jpg http://www.nbc.com/emerald-city In the blink of a tornado’s eye, 20-year-old Dorothy Gale and a K9 police dog are swept into a world far removed from our own – a mystical land of competing realms, lethal warriors, dark magic and a bloody battle for supremacy. Starring Vincent D’Onofrio (Daredevil, Jurassic World) as the guileful Wizard and directed by the visionary Tarsem Singh across three European countries, this is Oz completely reimagined – a place where familiar characters show up in fresh, unexpected ways, and where an unsuspecting young woman holds the fate of kingdoms in her hands. And as Dorothy navigates this dangerous world and uncovers her true destiny, we’ll see there’s no place like… Oz. https://www.youtube.com/watch?v=DRCKdYORpiE what the..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 ilk 2 bolum cikti bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 TheDarkness6661 ay önce "Going to get cancelled after one season. Remember, it's NBC we're talking about." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 sadasfas arabayla çarptı mı o witch e gerçekten mi öyle mi oldu asdasfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 asiri sacma + wizard of oz knock-off bu kadar buyuk produksiyonu ozgun bir senaryo icin kullansalarmis keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 KenshinHimura said: sadasfas arabayla çarptı mı o witch e gerçekten mi öyle mi oldu asdasfsad Nasıl öldürdün sen mi öldürdün diye de sorguya çekiyolar sfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 bakalim shannaradan daha iyi simdilik, 2. blm sonunda da iyi guldum sdfd. kanli hafif karanlik olmasi da iyi olmus eglencelik tam. Diziden cok film gibi yapmislar birde efekler cekimler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 jack seni şanslı piç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Kanli ve hafif karanlik derken? Efektler iyi, kostüm ve makyaj verbat. Böylesini de hic görmedin. Ayrica oyuncular rollere hic yakismamis. Hepsi siritiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 abi gercekten yuzyilin en kotu dizisi olabilir bu cikan butun bolumleri izledim, siz izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Niye izledin kotuyse abi vaktine yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 wizard of oz severim, dorothy falan gorunce sans tanidim. trade ederken tv'de dondu zaten cok bir sey olmuyor. bu da son uyarim olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Julia Mcnamara oynuyor. fuck this shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Siyah saçlı beyaz tenli cadı yüzünden izliyorum. Memintoları da güzel. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Masakari said: Siyah saçlı beyaz tenli cadı yüzünden izliyorum. Memintoları da güzel. Tavsiye ederim. Bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Ölürüm, daha neti yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Dizi o kadar kötü ki, oyuncuları bile çirkin. Türk tier bi kız yani: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar