Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 şimdi bi laptopta harddiskim var bu harddiski söküp başka laptopa takıcam ve win7 kurucam. diğerine takıp usb ile installer ı boot ettiğimde otomatik olarak format atıyor dimi yani eski windowsun üstüne yama gibi bişey olmaz değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 arsiv gorulmesin diyorsun...opsiyonlu o basinda soruyor ..formatlayip kuracaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Soruyor zaten kurulum esnasında ne yapayım, kurtarayım mı yeni win mi kurayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Istersen atmaz, istersen atar. Istemezsen de atabilir ama yine. Ne istedigini bilmen lazim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 soruyosa ok. söküyorum harddiski şimdi. sçs all. olmazsa gg. hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 formatlasin canim..partisyonludur oteki partisyonda kabak gibi siritir arsiv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Ya bu bana format atmak istiyomusun diye sormadi onuda gectim benden kurmak istedigin driverlari goster diye bi ekran cikariyo cd yapmistim driverlardan onu takiyorum yok bunda uyumlu driver diyo. Acaba hala onceki pc yi falan mi goruyo dicem ki zaten onu goruyo browse ekrani falan var driverlar icin harddisk ayni sekilde duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bi bakabilirmisiniz. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 windowsu kurarken sana upgrade veya custom seçeneği sunuyor. alttakini seçip şu ekrana geleceksin http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2013/09/install-windows-multiple-partitions4.png sonra bölümleri formatlayacaksın işte. system ve oemi formatlama. diskleri primaryleri formatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 abi bu ekrana kadar gelebilsem np zaten de youtube da bi çözüm buldum şimdi onu denicem. usb ile kuruyorum windowsu o kurulum ekranındayken usb ler ile iletişim kesiliyomuş sata bok boklavat ayarı varmış. o load driver ekranındayken usb yi söküp tekrar taktığında setup ekranı devam ediyomuş. onu bi denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 valla 2. mesajı anlamadım zaten. windows kurulumunu usbye yerleştirdikten sonra usbden bootlayınca zaten direk setup ekranı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Telefondan resim cekip direk atabilsem gostericem de. Google a win7 load driver hatasi yaz abi aldigim hatayi goruceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ilk laptopta hdd i böl yeni laptopta windowsu böldüğün kısma kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 tamamdır kurdum. i'm back bitchez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bana anca kocam biç diyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 s.a yine ben. x86 indirdim zamunda dan hiç bana bişey sormadan şrak diye 32 bit kurdu lanet olası. BIOS a gömülü win8 keyim var. bilmemne programı ile keyimi buldum yazdım bi kağıda. yalnız internet üstünde win8 yok su anda resmen heryer windows 8.1. ben bu key ile 8.1 kursam direk kabul edermi? yoksa illa 8 kurup üstüne 8.1 upgrade mi yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 neyse uyuyosunuz heralde sabah iş var. kalktığınızda falan şu kardeşinize bişeyler yazarsınızda bende ona göre w8 e dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 abi x86 zaten 32bit. 64 bit indiricektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ikisinide yapabilirsin. yalnız win8 den daha iyi win10. ciddi söylüyorum bunu. donanımların 6 sene öncesine ait değilse zaten daha fıstık gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yok biliyorum 8.1 kurup instant 10 a upgrade licem de yiyomu diye merak ettim. 8 yok çünkü windowsun kendi sitesinde bile. o zaman yarın 8.1 yüklüyorum direk. saol canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 8 yükleyeceğine windows 98 yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 telefonda "çok sert bi cevaba ihtiyacım var" diye görünce baya yüklü gelmiştim ama öyle değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Saeros said: telefonda "çok sert bi cevaba ihtiyacım var" diye görünce baya yüklü gelmiştim ama öyle değilmiş Ahah ben de aynı şekilde geldim içimde kaldı şimdi hımına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 abi dün gece usb ye direk win8 i kurdum taktım key i girdim buna uygun değil dedi. acaba win8 single language mi hangi sürüm ben bunu öğrenemem değil mi? illa test edip hepsini denemem mi lazım? öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 doğrudan w10 kursan yemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar