Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hayat denen denklemde o kadar değişken var ki şu olmasa, bu olsa demeye başladık mı işin içinden çıkamayız[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ben çıkıyorum hep. Deliyim o açıdan.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bu resimlerin hepsi deliliğin göstergesi[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Güzel resim yapıyormuş.[signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Golge-i_Khan, 21 Ağustos 2004 08:01 tarihinde demiş ki: filmi cekilde hatta yeni gösteridi ya Max gavurcasıydı, genc hitler türkçesi. Max sanat hocası, yani gilm onu konu alıyor aslında Ama biizim tercümenlar iş yapsın diye adını "genc hitler" koymuslar, gidio parti kuruyor zaten resimden vazgecip :) CNBC-E kanalda "Max" adlı bir filmi seyretmiştim. Adolf Hitler'in gençliğine sevdim, Savaştan dönmüş hiçbir elinde kalmamıştı. Ressam olsaydı Almanya'daki iktidara çıkmazdı. Ne yazık ki Konferans'ta ya da bir yerde insanlara yaptığı konuşma Adolf Hitler'in Yahudilere karşı çağrısı yapmıştı. O zaman Adolf Hitler, Yahudi Max'le ressam hakkında görüşmek için restarona gitmiş ve uzun uzun beklemişti. Max gelememişti?.. Neden.. Adolf Hitler'den etkilenen yahudi düşmanlaşan deniz piyadeleri tarafından öldürülmüştü. Öldürülmeseydi Adolf Hitler'le ressam hakkında, fikirleri, konuşacaktı Ve Almanyanın ünlü ressamlarından biri olabilirdi. Max Alman ordularına katılmıştı bir kolu kaybetmişti, savaştan dönmüştü.. Neyse güzel bir filmdi, hikayeydi.. Adolf Hitler Alman İşçi Partisine davet edilmişti ama bu ırkçılık, konuşmalık falan işi bırakacağım demişti ve sözünü unuttu.. Ve Almanya Nazisin lideri oldu.. 2.dünya savaşı başladı.. daha neler, daha neler[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu kerata fena çizmiyormuş esasen ya.. neye niyet neye kısmet sözünü negzel söylemiş atalarımız.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar