Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Go Pro yok mu yav ?

Sir.Enis

Öne çıkan mesajlar

Kullanım amacına bağlı olarak satın al.
Mesela action kamera ile ne yapacaksın ? Hangi durumlarda kullanılacak.

İşte arada park ta gezi yapacağım , bisiklet, motosiklet, kaykay . vs.vs bineceğim diyorsan. Go Pro ya gerek yok zaten.
Herhangi bir 1080p 60 FPS çeken farklı bir marka işini görür, Sjcam m20 , PQI 6VAA-V100, Sony HDR-AS50 , Xiaomi Yi gibi.

Ki üstte saydığım kameralar Xiaomi Ve Sjcam baya fiyat preformans tır.

Kendim kullanıyorum Xiaomi Yi yi oldukça memnunun.
Sosyal ağlarda paylaş

yav he he (td)

Quo-Vadis said:

Kullanım amacına bağlı olarak satın al.
Mesela action kamera ile ne yapacaksın ? Hangi durumlarda kullanılacak.

İşte arada park ta gezi yapacağım , bisiklet, motosiklet, kaykay . vs.vs bineceğim diyorsan. Go Pro ya gerek yok zaten.
Herhangi bir 1080p 60 FPS çeken farklı bir marka işini görür, Sjcam m20 , PQI 6VAA-V100, Sony HDR-AS50 , Xiaomi Yi gibi.

Ki üstte saydığım kameralar Xiaomi Ve Sjcam baya fiyat preformans tır.

Kendim kullanıyorum Xiaomi Yi yi oldukça memnunun.

evet fiyatlarıda gayet uygunmuş bunu özellikle board ve motorda kullanmayı düşünüyorum. su geçirmesi fln aparatları sağlammıdır hertür aparatı var mıdır ? yada bilmediğim dezavantajları var mıdır ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

Motor board ve aksesuar diyorsan direk Sjcam M20 Gyro versiyonu al, içinden bir ton aksesuar çıkıyor. Sarsıntı konusunda Gyro çok işe yarıyor. Özellikle ayrı gimbal filan kasmadan. Su kabı işe yarar su altında gayet sağlıklı çekim yapar.

Çin den kasmak istemiyorum dersen, Hepsiburada bu satıcıdan alabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/sjcam-m20-wifi-4k-24fps-gyro-orjinal-lisansli-aksiyon-kamerasi-p-HBV000001IIP8?magaza=Maxi%20Tekno

Hatta şu videodan aksesuarlarına da göz atabilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=Y37C8GKyTak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...