Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gitmelimiyim...?

i_died_for_you

Öne çıkan mesajlar

bi yanda kendime ait prensiplerim bi yanda yıllar sonra gelen büyük aşkım...
buaralar hersey üst üste kötü gitmeye basladı... hersey berbat çözüm yolları var ve ben tüm bunlara inat hala prensiplerimi öne atıyorum...
ailemi boşlamışım, onlar olmadan mutlu olacağıma nekadar emin olsamda kapıyı çarpıp gidemiyorum....
sıkıldım yokmu orta yolu???
sevdiğim adamın yanında olmak istiyorum herseye inat bırakıp gitmek istiyorum bu sehri bana uzanan bir el var ve ben sadece bakıp ağlamaktan baska birsey yapamıyorum...

çıkış yolu yokmu????
gitmelimiyim....????? :([signature][hline]where are you to night?
Sosyal ağlarda paylaş

kapiyi vurarak değil asla.
onlar senin ailen bu zamana kadar onların sayesinde hatta a$kını bile bulmana sen farketmeden onlar sebep oldu seni o ortamlarda onlar yaşattı derdini onlara güzelce anlat böyle böyle de sonra yapacaklarını yap onların gönüllerini almadan böyle bir harekette bulunma.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

bence kapıyı vurup çıkmak yanlış.Seni okutmuş,büyütmüş vs. vs. ailenin hiçe sayıp gitmek yanlış.Hem belki şimdi gidersen gelecekte çok üzülebilirsin bırak o gelsin ;)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
i_died_for_you, 29 Ocak 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
bi yanda kendime ait prensiplerim bi yanda yıllar sonra gelen büyük aşkım...
buaralar hersey üst üste kötü gitmeye basladı... hersey berbat çözüm yolları var ve ben tüm bunlara inat hala prensiplerimi öne atıyorum...
ailemi boşlamışım, onlar olmadan mutlu olacağıma nekadar emin olsamda kapıyı çarpıp gidemiyorum....
sıkıldım yokmu orta yolu???
sevdiğim adamın yanında olmak istiyorum herseye inat bırakıp gitmek istiyorum bu sehri bana uzanan bir el var ve ben sadece bakıp ağlamaktan baska birsey yapamıyorum...

çıkış yolu yokmu????
gitmelimiyim....????? :(

evlen git ya da yanına taşın ne bu adkar duygu fırtınası yapar ki kadınlar böyle olayları[signature][hline][ quote ]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...