i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bi yanda kendime ait prensiplerim bi yanda yıllar sonra gelen büyük aşkım... buaralar hersey üst üste kötü gitmeye basladı... hersey berbat çözüm yolları var ve ben tüm bunlara inat hala prensiplerimi öne atıyorum... ailemi boşlamışım, onlar olmadan mutlu olacağıma nekadar emin olsamda kapıyı çarpıp gidemiyorum.... sıkıldım yokmu orta yolu??? sevdiğim adamın yanında olmak istiyorum herseye inat bırakıp gitmek istiyorum bu sehri bana uzanan bir el var ve ben sadece bakıp ağlamaktan baska birsey yapamıyorum... çıkış yolu yokmu???? gitmelimiyim....????? :([signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kendine güveniyorsan bence hemen git.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bence de kapiyi wur ve git..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kapiyi vurarak değil asla. onlar senin ailen bu zamana kadar onların sayesinde hatta a$kını bile bulmana sen farketmeden onlar sebep oldu seni o ortamlarda onlar yaşattı derdini onlara güzelce anlat böyle böyle de sonra yapacaklarını yap onların gönüllerini almadan böyle bir harekette bulunma.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tmm wurmadan git o zmn...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hiç bişey göründüğü kadar basit değil... artık aile ilişkisi kalmadı ama yinede bunu onlara yapmayı kendime yakıştıramıorm...[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 o zaman tek çaren beklemen ve sabretmen duygularına hakim olman.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yapamıyorummmmmmm.... olmuyo ait olmadığım biyerdeyim şimdi... aslında olmak istediğim yerde olamıyorum....[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Tut elimden bitanem tut.. Gidelim bu diyardan, Başbaşa..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bence git[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Kulağa çok güzel geliyor ama bu kadar kolay değil çekip gitmek ne yazık ki..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ewet maalesef... kalmak çok acı.. ve gittiğim zaman hayatın ne getireceği belli değil:([signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya sende gideceksen git yaw....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: NeHi_R, 29 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki: BENCE DURDUGUN KABAHAT GİTTT NeHi_R: su konuya bir bakarsan neden mesajlarini itinayla sildigimi anlama ihtimalin olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afrodizyak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 git derim sonucda su an acıklayamasan da ailene onlar seni daha sonra anlayacaklardır ki gitmekle hersey bitmiyor.Sonrasında nasıl yasayacagını dusunmen gerekir.Bunları dusundukten sonra git sessiz bir gidis yap ailen anlar seni merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bence kapıyı vurup çıkmak yanlış.Seni okutmuş,büyütmüş vs. vs. ailenin hiçe sayıp gitmek yanlış.Hem belki şimdi gidersen gelecekte çok üzülebilirsin bırak o gelsin ;)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: i_died_for_you, 29 Ocak 2005 22:08 tarihinde demiş ki: bi yanda kendime ait prensiplerim bi yanda yıllar sonra gelen büyük aşkım... buaralar hersey üst üste kötü gitmeye basladı... hersey berbat çözüm yolları var ve ben tüm bunlara inat hala prensiplerimi öne atıyorum... ailemi boşlamışım, onlar olmadan mutlu olacağıma nekadar emin olsamda kapıyı çarpıp gidemiyorum.... sıkıldım yokmu orta yolu??? sevdiğim adamın yanında olmak istiyorum herseye inat bırakıp gitmek istiyorum bu sehri bana uzanan bir el var ve ben sadece bakıp ağlamaktan baska birsey yapamıyorum... çıkış yolu yokmu???? gitmelimiyim....????? :( evlen git ya da yanına taşın ne bu adkar duygu fırtınası yapar ki kadınlar böyle olayları[signature][hline][ quote ]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bence gereksiz olacaktir evden gitmen. Hayatina o aileyle birlikte surdurmelisin. Onlara bir sekilde kendini goster. Kabullensinler seni her halinle. Bu işte sana cozum olacaktir. Hem sevgilin hemde senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Eger konu gercekten bu kadar ciddiyse burda tartismanizi anlamiyorum arkadaslar samimi bulmuyorum[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bendece Herşeyi Ailenle Paylaşmalısın. Bunu Birseferde Olsa Denemelisin. Bunu Ailenle Paylaştıktan Sonra Düşünülen Fikirlere Göre Hareket Etmelisin Bence.. Umarım Herşey Gönlünce Olur...[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Alem Ajans >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hala Burdamısın ?[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 git, düşünmeden..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar