mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 filmin adı süper ot diye çevrilmiş ama high bişeydi eylenceli bi filim :) adı üstünde öle bi ot var takılıyo elemanlar paso paf küf :)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 edik:Guzel film izleyin.Esrar la alakası yok ole uyuşturucu fln yok ole gençlik filmi gibi bildigin American Pie fln gibisinden. [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 04 Şubat 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 önemli bişi sölememiş, filim zati öyle merak uyandırıcak bi filim değil takılmaları aralardaki espiriler falan güzel.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Orjinal Adını alabilir miyiz filmin ?[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bunlar CIA işi filmler pentagon tarafında yapılan filmler türk gençleri arasın esrar içilsin,toplum parçalansın diye yapılan filmlerden sakın izlemeyin.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Digiturk veriyor sürekli...[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 digiturkte bi keş filmi vardı ama bu o mu bilmiyorum. wasted lifes waste lifes mı neydi adı.[signature][hline]
Way Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 berbat bi film bence hayatimdan 1 bucuk saat caldıgı icin dava edicem filmi yapanlari :)
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 İzlemiştim fena değildi..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ?
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 How high mi ?[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
taros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 film baya iyi ya benim hoşuma gitti üstelik zencilerden biri türk dü :) nasıl oluyorsa adıda cemil miyi neydi su nargile içip duran[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com
YSidiousY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 How High filmin adı ünlü olmasada bence süper ve çok hoş bi film bu arada zencinin adı Jamal öbürününde Silas[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hoş film valla izleyin komik :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 evet , hatta odanın kapısında türk bayrağı asılıydı (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Silthanas, 04 Şubat 2005 23:01 tarihinde demiş ki: 'gemide' çok güzel hele bere sahneleri[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
helena Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 beğenip beğenmemeniz tamamıyla sinema anlayışınıza ve bi filmden beklentilerinize bağlı. bence bütün amerikan "gençlik filmleri" gibi boş bi filmdi. ama bence.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ot mot "Gemide" yi de izleyebilirsiniz...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 olay ot mot olayı değil aslıda ama "Gemide"de fena değildi bence yani en azından değişik bi konu yapabilmişler ordada.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Demon_of_Hell, 04 Şubat 2005 15:54 tarihinde demiş ki: bunlar CIA işi filmler pentagon tarafında yapılan filmler türk gençleri arasın esrar içilsin,toplum parçalansın diye yapılan filmlerden sakın izlemeyin. Evet evet herşeyin arkasında masonlar var :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 how high'ı arkadaslarla birlikte izlemistik ve cok gulmustuk hele yataktaki uyandırma sahnesi koparmıstı :)
Öne çıkan mesajlar