Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max bu akşam 22.00'de cnbc-e'de


jankis

Öne çıkan mesajlar

Yönetmen: Menno Meyjes
Yapım: İngiltere, Kanada, 2002 Süre: 106 dk.
Oyuncular: John Cusack, Noah Taylor, Molly Parker, Leelee Sobieski

Adolf Hitler’in hayatını anlatan biyografik bir drama olan Max daha çok faşist diktatörün gençlik yıllarına odaklanıyor. 1. Dünya Savaşı sonrası ressam olarak kariyer yapmak isteyen ve başarısız olan Hitler, 1918’de bir kolunu savaşta yitirmiş eski bir ressam olan Max Rothman ile tanışır. Max de genç yetenekleri aramaktadır. Bir süre sonra Adolf Hitler’in ilgisi resimden iletişim alanına doğru kaymaya başlar. Dünya kaderini etkileyecek bu değişimde, Max’in genç Adolf Hitler’le ilişkisi de etkili olacaktır.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belki seyrederim de hitler'i oynayan adam hitler dışında herkese benziyor doğrusu.. :-) hani gençliği öyleydi de denemez herhalde, çiroz gibi bişi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ben de çok beğenemedim açıkçası..cussack klasik oynamış zaten ama yok yani senaryo yaramz bence[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ama sonu gerçekten iyidi hitlerin sanat ve politikadan birini seçiceği gece max'i öldürmeleri hatta hitlerin konuşması yüzünden öldürmeleri baya iyidi tabi gerçekse...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asil hikaye bundan ibaret degil, bunun gercegi Hitler'in orduya katilmadan once 3 kere Viyana Sanat Akademisine basvurup reddedilmesi, sonrasinda bir yere ait olma istegi ile askere girmesi ve askerde siyasete atilmasi, siyasi konusmalarla insanlarin ilgisini cekmesinden basbakanliga gecisi ve soykirima dayaniyor. Ancak Hitler'in gencliginin masumlugunu iyi kaleme almislar, icki ve sigara kullanmamasi, vejeteryan olmasi vb.. Kim tahmin ederdi ki, o icine kapanik, masum, idealleri olan gencin bir gun tum dunyanin nefret edecegi bir katil olacagini?[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayriyetten film'de Yahudi'lerin o yillarda Alman ekonomisinde ne kadar guclu oldugunuda cok icten anlatmis ve Yahudilerin nasil birbirine bagli oldugunu.. Gunumuzde dâhi Yahudilerin, Yahudi'den baskasina kiz vermemeside bir nevi Yahudiler adina onur duyulabilecek birsey, adamlar kendi soylarini cok guzel korumayi basarabilmisler, ve birbirlerine destek ve beraberlikle hep zirvede olmuslar. Suanda bile baktiginizda Amerika'nin butun ekonomisi Yahudi'lerin elindedir.. Film'de Hitler'in Yahudi'lere karsi olan sempatizm'inin bir anda nasil dusmanliga gectigini cok acik anlatiyor. Hitler her ne kadar yanlis yollarla yapmis olsada, eger bugun Almanya var ise, bunu Hitler'e borclu. Ayriyetten, Israil'inde var olma sebebi Hitler'dir..

(Not: Hitler'e karsi herhangi bir sempatizm'im yok, tam tersine bir dusmanlik beslerim ancak son iki haftada Naziler ve Hitlerle alakali bulunan yogun arastirmalarimdan sonra tarafsiz bir sekilde yaziyorum bunlari, insan nefret ettigi seyleri bile tanimali degil mi?)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başka din dil ırk gibi ayrımları gözetmek ne kadar faşizmse aynen yahudilerinde dış dünyaya kapalı bir toplum oluşturma çabası o kadar faşizmdir. Faşizm iğrenç bir hadisedir.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dis dunyaya kapali bir toplum yaratmak benim dusuncemle cok mantikli, Yahudiler kendi kanlarini hep korumus ve yillardir hep zirvelerde olan bir topluluk olmus goruldugu uzere. Dusunsene eger biz Turk'ler asirlar once ayni politikayi surdurup bugunlere kadar saf bir Turk irki olarak gelseydik Turk - Kurt problemi olur muydu? Ya da $u soruyu sormak istiyorum:

Bu ulkede ya$ayan insanlarin % kaci gercekten 3-4 ku$agi a$kin olarak Turk?..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Millet olgusu ile Irk aynı şey demek değildir vede Türk-Kürt problemi tamamen bir asimile etme çabasından kaynaklanmaktadır. Asimilasyon Faşizmin en büyük silahlarından bir tanesi olduğu gibi aynı şeyleri Yunanlılarda Kıbrısta yapmaya kalktıklarında Türkler karşı çıkmıştır. olay budur. Yahudiler bambaşka bir olay onların dini yanı olan bir kan bağı ile toplumdan daha üstünleştirme vede aynı zamanda bu dünyaya hükmetme niyetleri vardır. Buda bana göre bir asimilasyon ve akabinde sınıf yaratma çabasıdır. Buraya kadar Hitler ile aynı fikirdeyim.

Ayrım şudur. Faşizme daha sert bir Faşizm ile karşılık vermek yanlıştır. Doğru olan halkı halk olarak değerlendirmek ve insan hakları denen olguyu hem kendi içinde hemde uluslararası alanda uygulamaya koymaktır. Hiçbir ırk bir diğerinden doğuştan gelen özellikler ile üstün değildir olamazda.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...


[Bu mesaj SadButcher tarafından 05 Şubat 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...