Biyik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 sırf insanlarla aynı düşünmediğim için klasik troll yakıştırmaları... :) bitmeyen çile.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 just biyik things madem sevmiyorsun neden yorum yapıyorsun? çünkü ilgi çekmek istiyorsun. sonrada cevap verenlere troll yakıştırması... komikte değilsin. git bence
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 sadece övgü yorumu zorunluluğu yok. bence kimin ne yazacağına karışmak biraz komik. neyse çok polemiğe girmeyeyim.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Biyik said: sadece övgü yorumu zorunluluğu yok. bence kimin ne yazacağına karışmak biraz komik. neyse çok polemiğe girmeyeyim. yaptığın yorumun bir yere bağlantısı da yok ki. herhangi bir nedenden dolayı laf atmış olmak için bir şeyler söylüyorusun sırf sevildiğini bildiğin için. ilgi çekmeye çalışıyorsun. komik olmaya çalıştığı demişsin sana göre komik olmayabilir ben kahkahalar atarak izliyorum 15 sezondur bu adamların programını. (ilk sezonlar değil gerçi ozamanlar daha bir araba programıydı) sana göre değilse izleme, sevmiyorsan yorum yapma. yapıyorsan da yorumunu herhangi bir argümana bağla ki mantıklı bir diyalog oluşabilsin. eğer amacın bu değilse benim dediğime geliyorsun. yani boş ilgi çekme çabası.
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 izle canım bi şey demiyorum. ben de ara sıra televizyonda çocuklar duymasının tekrarına denk geliyorum, biraz izliyorum, insanın kafa dağıtmak için bazen kalitesiz şeyleri izlemesi gerekiyor, kafayı boşaltıyorsun.
Oski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 /ignore son sayfa dun aksam izleyebildim ilk bolumu. cok sevdim. Celebrity F Off, Celebrity Brain Crash'ten daha iyi olmus asd burada yazilmamisti sanirim gecen sene unlulerin programa gelemeden olmesinin sebebi BBC ile papaz olmamak icindi. araba tanitimi + unlu konukla talk show konsepti Top Gear'a ait oldugu icin BBC yapamazsiniz demisti. bu sene farkli bi work around bulmuslar. Clarkson'in lady shaver (2-3 kez) ve tube up my arse (5+ kez) esprileri kekremsi tat biraksa da artik kendi karikaturu haline geldigi icin kimse takmiyor. Clarkson'in oynadigi karakter "misogynistic c*nt" olarak benimsendi ama maalesef Biyik gibi elestirelere kapiyi aciyor iste. bu arada Rimac muthis arabaymis. yuzde yuz yerli ve milli hem de lel
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 yine arkası dolu olmayan boş yorumlar :D neyse zaten seninle bir şey tartışılmayacağı belliydi. benim hatam uzatıyorum böyle. sen devam et kaliteli hayatına. ben bi bölüm çocuklar duymasın, bi bölüm grand tour izlicem.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Oski said: burada yazilmamisti sanirim gecen sene unlulerin programa gelemeden olmesinin sebebi BBC ile papaz olmamak icindi. araba tanitimi + unlu konukla talk show konsepti Top Gear'a ait oldugu icin BBC yapamazsiniz demisti. bu sene farkli bi work around bulmuslar. bunu bilmiyordum valla ama top gear zamanında bazı ünlülerin muhabbeti (özellikle benim bilmediğim ingiliz kültürüne ait adamların) bayıyordu. brain crash onun yerine farklı bölümler koyduğu için hoşuma gitmişti. bundna sonra amazon olduğu için heralde en az bi hollywood ünlüsü olacaktır konuklar içinde. ayrıca yine söylicem ama çok özledik http://pixelvulture.com/wp-content/uploads/2017/11/The-Stig-1.jpg
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Oski said: bu arada Rimac muthis arabaymis. yuzde yuz yerli ve milli hem de lel cidden inanilmaz araba, ama kaza yaparsa 5 gun boyunca sondurelemiyor xde. kazayla ilgili https://www.youtube.com/watch?v=18oAkxwYQh0
Oski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 The Stig <3 Top Gear araba konusunda hala daha iyi zaten ya. Grand Tour'u ben The Trip benzeri bi program gibi izliyorum arabadan ziyade. bence 2 sene sonunda baktigimizda bu ayrilik iyi oldu. BBC 2. denemede kadroyu toparladi, Grand Tour da farkli bi tat yakaladi. seyircilere de toplamda 20-25 episode'luk guzel bi show cikti.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 ikinci sezonu gayet güzel tavsiye ediyorum daha genel tayfaya. top gear yer yer sıkardı beni, bunun da ilk sezonu bazı bölümlerde bayıktı. ama ikinci sezonda 8/8 eksiksiz başarılı bölümler. teknoloji, kolpa centilmenşip, seksüel kıro şakalar, tarihten ilginç bilgiler falan çok dengeli. normalde car show izlemez araba bakmaz bir adamım ama bayağı başarılı buldum.
Oski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 7. bolumdeki Lancia v Audi hikayesi cok iyiydi
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 redditte dolanırken james may'in top gear'a katılmadan önce autocar diye bir dergiden kovulduğunu öğrendim. kovulma sebebi tam adamına uygunmuş :D 1992'nin yıllık araba incelemsi işini vermişler buna ama çok sıkılıp gizli mesaj koymuş dergiye afsdsadf https://www.thepoke.co.uk/wp-content/uploads/2017/01/maycropped.jpg “So you think it’s really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it’s a real pain in the arse.” https://www.thepoke.co.uk/2017/01/16/why-james-may-sacked-autocar-need-spell/
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 detroit ile basladi #amazonshitcarshow alakasiz ama yasadigim yerlerde falan bu adamlar program cekince seviniyorum umut sarikaya karikaturundeki mal gibi "istanbul dedi!" bu sefer de azerbaycan falan var sanirim.
progamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 http://www.youtube.com/watch?v=ap8qFaFpIUA bu hafta colombia special var
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 bu sezon kendilerini bulmuslar kanka.
uyurgezer Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 1 saat önce, dasaaa söyledi: bu sezon kendilerini bulmuslar kanka. Bu sezon diger sezonlardan cok daha basarili cidden. Zorlama mevzulardan tamamen kurtulmuslar gibi.
Oski Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 series 4 da cadiri tamamen birakicaklarmis. full special olacakmis. conversation street cok iyi aslinda ama neyse
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 conv street'i drive tribe a alip youtube'a tasisalar tadindan yenmez.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 çadırsız bölümler sıkıyor beni baya ya, millet mi beğenmiyor anlamadım ki.
cabiria Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 beni de çadırlılar sıkıyor, şu çin ve kolombiya bölümleri çokhoştu bence
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 @dasaaa son bölümü izleidn mi la, Azərbaycan Respublikası var senin memleket tsısısı
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 yaxsi vatan azerbaycan ve daha yazsi vatan gurcistan'i turlamislar. dedigi yollardan az mi gectik be... gecerim ben tey tey
Öne çıkan mesajlar