ratrex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Orgrimmar a poisons questini almak icin gitmistim karsıma "the shattered salute" ti cıktı bu questti bir turlu bitiremedim anladıgım kadarıyla bug var bu questi bitirip nasıl poisons questine gececem yardımcı olursanız sevinirim not : questi basaramıyınca feild diyor ve npc (shenthul)kayboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 her yapamadığınız queste bug var demeyin :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 beki nasıl yapacam az bisey uzaklasınca gorev basarısız diyor biliyorsan questin nasıl yapıldığını bilgini benimle paylaş ki hatamın ne olduğunu anlayıp bende yapabiliyim questi [Bu mesaj ratrex tarafından 05 Şubat 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 söylediği adamı target'layıp /salute yapmayı dene bir bakalım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 /salute diyicen[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 okusa anlayacak mı?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bu quest kesifle ilgili salute bundan sonraki galiba edit şu anda questi bitirdim daha dogrusu bitirmişim ben hiçbirsey yapmadım questi aldıgımda e mail lerime bakmak için oyunu kucultmustum girdigimde gorevi yapmısım nasılsa [Bu mesaj ratrex tarafından 05 Şubat 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arka arkaya bir kaç kez /salute yapacaksınız yanlız. Ben bir kere takılmıştı ve hiçbirşekilde kabul etmiyordu salute'u, quest'i silip bir daha aldım düzeldi. Aklınızda bulunsun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Apache, 05 Şubat 2005 18:14 tarihinde demiş ki: her yapamadığınız queste bug var demeyin :) ona questte bug olabilecegini ben soyledim.. cunki thottbotta bu yazıyordu[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: -coLdwind-, 05 Şubat 2005 18:55 tarihinde demiş ki: okusa anlayacak mı? bu nedemek oluo simdi? bir kucumseme olarak mı anlayalım? nie bu forumda, tandıgınız kisilere oldukca n00b bir soru sordugunda cevap veririlrken, bu forumdan olmayan biri olunca direkt kucumsuuyor alay ediyorsunuz? adamın ing.cesinin iyi olmaması yuzunden gelmis sormus buraya.. ama asıl sorun suki sen bunu anlayabiliyormusun?[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 2 kere havaya ates edip adam ally olacak size /salute cekiyorsun seninle konusuyor. ilk iş yandaki kuleden adamin anahtarini calacaksin (ilk girişte duran goblinimsi herif ).Kesmekle ugrasmayin dusmiyor. Caldiktan sonra kesebilirsiniz ama , ayak altinda dolasmasin. Ondan sonra ilk kattaki iki adami kesiyorsunuz , 2 nci kattaki adamlari kesiyorsunuz,3 ncu kattaki adamlari kesiyorsunuz, en tepeye cikiyorsunuz oradaki amcami da kesiyorsunuz. Kafasini aliyorsunuz. en son da orada bir kutu var lockpiking skilini kullanarak kutuyu aciyorsunz, o kutu traplı, curse o zanzin diye bir sey biniyor ustune 1 hafta time remaining.fena bir sey -15 agilyti. Tekrardan iniyorsun asaga o ilk konustugun o cucuenin yanina bu herif sana gene kırmızı ates et havaya iki kere , cek /salute, konusmaya basliyor hikayeyi dinle sonuna kadar seni gönderecek hillsbrad 'a Tarren mill 'e, gidiyorsun oradaki apothecary ye o sani hem cure edecek hem poison skilini ogrenmis olacaksın. ha bu arada en tepedeki amcami veya hepsini , bir arkadasinla kesmeye git ,ve lootu free for all yapmayi unutmayin ,yoksa normal sırali loot olayna girerse , zor alirsin adamin kafayi ,herkes sirasini beklemek zorunda kaliyor ,sana sira gelmeyebilir, sadece bir kafa icin , (kac kisi gittiginize bagli olarak) 3 -4 kere kesmek zorunda kalabilirsin.Oda o anki level icin zor iş. Thats All. Neyse bir de ufak bir ekleme yapayim ,sana verdikleri flare gun ' u , yanina gönderdikleri cüceyi targete alarak atesleyeceksin , ki o zaman havaya ates ediyor o flare gun. Kolay gelsin bu arada .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 05 Şubat 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kraaz tarafından 05 Şubat 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 biz korede 2 rogue olarak öldürdük tepedeki adamı ve aynı cesetten ikimiz de kafa alabilmiştik. kapının önünde anahtarı çalarken dikkat edin. stealth ile adama yaklaşırken adam 20 metreden farkediyor saldırmaya başlıyor. distract kullanmanız lazım ya da öldürüp spawn olacağı yerin arkasında stealth olarak beklemeniz lazım. ben başka türlü beceremedim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ikinizde rogue iseniz ve ayni quest varsa ikinizde de ,o zaman sorun olmaz , hatta o anki grupta 5 tane rogue olsaniz, hepinizde ayni quest oldugu sürece herkes alir , quest itemi. ama farkli bir class varsa ,o zaman lootu free for all yapmayi unutmayin, O lootlasa bile quest iteminiz size kalir gene cesette, Sadece rogue questi icin degil tabi bu olay her quest item icin boyledir.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: ratrex, 05 Şubat 2005 18:55 tarihinde demiş ki: bu quest kesifle ilgili salute bundan sonraki galiba edit şu anda questi bitirdim daha dogrusu bitirmişim ben hiçbirsey yapmadım questi aldıgımda e mail lerime bakmak için oyunu kucultmustum girdigimde gorevi yapmısım nasılsa [Bu mesaj ratrex tarafından 05 Şubat 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Yalniz size questi verince bazi itemler verir, o itemi aldiginiz anda quest complete yazar , bitmis anlamina gelmez dikkat edin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Kraaz, 05 Şubat 2005 22:34 tarihinde demiş ki:ama farkli bir class varsa ,o zaman lootu free for all yapmayi unutmayin, O lootlasa bile quest iteminiz size kalir gene cesette, Sadece rogue questi icin degil tabi bu olay her quest item icin boyledir. olmaz öyle şey. bir boss'u öldürmeniz gereken bir quest varsa ve bu quest sadece bende varsa, isterse 5 kişi partide olayım o item'i lootlayabilirim. quest kimde varsa onlar görür ve alabilir, sıranın kimde olduğunun hiç bir önemi yo, loot şeklinin de önemi yok.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar