BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Sizce Simpsons'un en güzel bölümlerinin adları neler? kendime bir arşiv yapcam bu yüzden lazim yardimci olursanız sevinirim şimdiden saolun :P Birde D&R da Riddik in animesini gördüm güzel mi sizce[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ya Cnbc-e reklamlarında verdiği homerın uzaylıları gördüğü bölüm bence süper tabi onun beraberinde Ajan Molderın fln gelmesi koparıyo. Bide Homerın gülle adam olduğu bi bölüm vardı aklımda kalan.ne bilim çoğunu izlerken yarılıyo insan hepsi komik aslında.bide X-files lı bölümü bulup link verirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Springfield Files 0309 olmasi lazim yannis hatirlamiyosam 0903 de olabilir en yogun Simpsons bolumudur kanimca Simpsons archive diye bi site var google da arat bulursun, bolumlerin detali guidelari var, arama yapilabiliyo falan quotelar ile, super bi site[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kötü bölümü yok ki mübarek dizinin.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Simpsons taki insan çizimleri neden garip ? hep merak etmişimdir :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ameni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 simpsonslar kilisede uyur ve kimsenin olmadıgını görürler birden panige kapılırlar dısarı cıktıklarında kıyametın geldıgını görürler tabiki lisa cennete yükselmektedir bunu gören homer sinirlenerek lisa bacagını yakalar digerleri ise cehenneme gidicekleri icin asagı doru bir gecit acilır bunlar önce korkarlar tabi sonra Homer Heycanla 'ooooo Sosis kokusu' aldım diyere aşşağı doru koşar... aşşaıda sosis kalmadığını öğrenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yannis anlattin biraz homer asagi kosar oooh BBQ diye, birden aci icinde bi ciglik atar, no sausages diye bagirir, sonra bi daa ciglik atar gene bisi yok diye bagirir hehe o bastaki ciglik ve onun verdigi anlik suspense ve sonraki no sausages in verdigi gulme hissi zor bulunur:P[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yine aynı bölümde kilisede uyandıktan sonra marge "oh no, we fell asleep" der, homer da "hey, it's not the end of the world eh?" der. kapıyı açarlar ve dünyanın sonunun geldiğini görürler.. :-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Her bölümü güzeldir ya saymakla bitmez..[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 he he bende gördüm. ama tam anlayamamıştım ne dediğini.[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 apu rulez.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 H: Did you wreck the car? B:No H: Did you raise the dead? B:Yes H:But the car is ok? B:Yes H: ok then no need to worry hehe treehouse of horror bolumlerinden biriydi en cok buna gulmustum[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 10 Eylül 2004 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Luke : homer ışın kılıcmı düşürdüm :D buna kopmuştum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Amandaout Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 april 1.. fool's day.. çou bölümün en can alıcı noktalarını brlştrmşler.. kazaadan fln bulabilrsn.. :) çok glmştm ilk izlediimde.. şiddetle tavsiye ederm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Simpsonların kaç sezon olduğunu bilen varmı ? bende ilk 3 sezon var. [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 Eylül 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 13 sezon diye biliyorum :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Tam yol gidiyor valla sezonlar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bu sene 16. sezona girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya simpsonslar sıklaştı hergün 22:30 da şimdide siz konuşmuonuz son bölümdeki Bartın parise gidişide çok guseldi.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 - we observe gay tendencies in bart... no, it was confidential but, it was millhouse that we have observed that tendencies.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Jenerikteki televizyonun başına geçme sahnesinin arşivinin yapıcam ya mükemmel hepsi =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ewil Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Cennet ve Cehennem güzel bölümlerden bi tanesi. Bide Cadılar Byramı var tabi.[signature][hline]No one knows what i need Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hellspe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: csacemisi, 05 Şubat 2005 18:52 tarihinde demiş ki: Cennet ve Cehennem güzel bölümlerden bi tanesi. Bide Cadılar Byramı var tabi. evet bu bolum cok guzeldi...hele en sonu superdi:lol:[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Xechelon, 10 Eylül 2004 02:13 tarihinde demiş ki: H: Did you wreck the car? B:No H: Did you raise the dead? B:Yes H:But the car is ok? B:Yes H: ok then no need to worry hehe treehouse of horror bolumlerinden biriydi en cok buna gulmustum ulan türkçe altyazı var onu yazsana BAŞLARIM AMA ARTİSTİĞİNİZE[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası The Simpsons × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Simpsons taki insan çizimleri neden garip ? hep merak etmişimdir :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 simpsonslar kilisede uyur ve kimsenin olmadıgını görürler birden panige kapılırlar dısarı cıktıklarında kıyametın geldıgını görürler tabiki lisa cennete yükselmektedir bunu gören homer sinirlenerek lisa bacagını yakalar digerleri ise cehenneme gidicekleri icin asagı doru bir gecit acilır bunlar önce korkarlar tabi sonra Homer Heycanla 'ooooo Sosis kokusu' aldım diyere aşşağı doru koşar... aşşaıda sosis kalmadığını öğrenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yannis anlattin biraz homer asagi kosar oooh BBQ diye, birden aci icinde bi ciglik atar, no sausages diye bagirir, sonra bi daa ciglik atar gene bisi yok diye bagirir hehe o bastaki ciglik ve onun verdigi anlik suspense ve sonraki no sausages in verdigi gulme hissi zor bulunur:P[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yine aynı bölümde kilisede uyandıktan sonra marge "oh no, we fell asleep" der, homer da "hey, it's not the end of the world eh?" der. kapıyı açarlar ve dünyanın sonunun geldiğini görürler.. :-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Her bölümü güzeldir ya saymakla bitmez..[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 he he bende gördüm. ama tam anlayamamıştım ne dediğini.[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 apu rulez.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 H: Did you wreck the car? B:No H: Did you raise the dead? B:Yes H:But the car is ok? B:Yes H: ok then no need to worry hehe treehouse of horror bolumlerinden biriydi en cok buna gulmustum[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 10 Eylül 2004 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Luke : homer ışın kılıcmı düşürdüm :D buna kopmuştum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Amandaout Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 april 1.. fool's day.. çou bölümün en can alıcı noktalarını brlştrmşler.. kazaadan fln bulabilrsn.. :) çok glmştm ilk izlediimde.. şiddetle tavsiye ederm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Simpsonların kaç sezon olduğunu bilen varmı ? bende ilk 3 sezon var. [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 Eylül 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 13 sezon diye biliyorum :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Tam yol gidiyor valla sezonlar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bu sene 16. sezona girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya simpsonslar sıklaştı hergün 22:30 da şimdide siz konuşmuonuz son bölümdeki Bartın parise gidişide çok guseldi.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 - we observe gay tendencies in bart... no, it was confidential but, it was millhouse that we have observed that tendencies.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Jenerikteki televizyonun başına geçme sahnesinin arşivinin yapıcam ya mükemmel hepsi =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ewil Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Cennet ve Cehennem güzel bölümlerden bi tanesi. Bide Cadılar Byramı var tabi.[signature][hline]No one knows what i need Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hellspe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: csacemisi, 05 Şubat 2005 18:52 tarihinde demiş ki: Cennet ve Cehennem güzel bölümlerden bi tanesi. Bide Cadılar Byramı var tabi. evet bu bolum cok guzeldi...hele en sonu superdi:lol:[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Xechelon, 10 Eylül 2004 02:13 tarihinde demiş ki: H: Did you wreck the car? B:No H: Did you raise the dead? B:Yes H:But the car is ok? B:Yes H: ok then no need to worry hehe treehouse of horror bolumlerinden biriydi en cok buna gulmustum ulan türkçe altyazı var onu yazsana BAŞLARIM AMA ARTİSTİĞİNİZE[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası The Simpsons × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Her bölümü güzeldir ya saymakla bitmez..[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 he he bende gördüm. ama tam anlayamamıştım ne dediğini.[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 apu rulez.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 H: Did you wreck the car? B:No H: Did you raise the dead? B:Yes H:But the car is ok? B:Yes H: ok then no need to worry hehe treehouse of horror bolumlerinden biriydi en cok buna gulmustum[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 10 Eylül 2004 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Luke : homer ışın kılıcmı düşürdüm :D buna kopmuştum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amandaout Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 april 1.. fool's day.. çou bölümün en can alıcı noktalarını brlştrmşler.. kazaadan fln bulabilrsn.. :) çok glmştm ilk izlediimde.. şiddetle tavsiye ederm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Simpsonların kaç sezon olduğunu bilen varmı ? bende ilk 3 sezon var. [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 Eylül 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 13 sezon diye biliyorum :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Tam yol gidiyor valla sezonlar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bu sene 16. sezona girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya simpsonslar sıklaştı hergün 22:30 da şimdide siz konuşmuonuz son bölümdeki Bartın parise gidişide çok guseldi.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 - we observe gay tendencies in bart... no, it was confidential but, it was millhouse that we have observed that tendencies.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Jenerikteki televizyonun başına geçme sahnesinin arşivinin yapıcam ya mükemmel hepsi =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ewil Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Cennet ve Cehennem güzel bölümlerden bi tanesi. Bide Cadılar Byramı var tabi.[signature][hline]No one knows what i need Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: csacemisi, 05 Şubat 2005 18:52 tarihinde demiş ki: Cennet ve Cehennem güzel bölümlerden bi tanesi. Bide Cadılar Byramı var tabi. evet bu bolum cok guzeldi...hele en sonu superdi:lol:[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Xechelon, 10 Eylül 2004 02:13 tarihinde demiş ki: H: Did you wreck the car? B:No H: Did you raise the dead? B:Yes H:But the car is ok? B:Yes H: ok then no need to worry hehe treehouse of horror bolumlerinden biriydi en cok buna gulmustum ulan türkçe altyazı var onu yazsana BAŞLARIM AMA ARTİSTİĞİNİZE[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar