ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ben daha iyisini yaparım ama meşgulüm o yüzden Mithat yapar güveniyorum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Btw giydirmesini kim yapacak Voys? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Peşin peşin söyliim eğer wordpress değilse hiç bulaşmam. Ben wordpressle yapabiliom bunları böyle güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ahaha wp ne olm proticaret diye bişi kullandığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ayrıca sayfanın tasarımı kötü değil yerleşimi kötü biraz makyajla cillop gibi yapılabilir. Angarada olsaydınız sahiplenirdim valla site yönetimini komple ama kaçırdınız kanky..................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Öeh, hem yerli hem ücretsiz. Zaten tasarım kötü olsun diye çabalamışsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bezelye.com un tasarımı beğendim. özelini şenlendiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bezelye.com hepsiburada'nın aynısı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Wordpress teması işte :D görende ellerimle html , css falan yazdım sanacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ben hala çözemedim garbage'da olduğu içm dalga mı geçiyor op yoksa ciddi ciddi kazıkladığını falan mı itiraf etti diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 seni siteye alalim o zaman lajhglsadaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar