bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Sizce kim? 1. Aday: İstanbulspor Gerekçe: İstanbulsporlu futbolcuların, sakatlık geçiren rakiplerini sedyeye taşıyarak, sahada yaşananların sadece sportif bir rekabetten ibaret olduğunu göstermeleri. 2. Aday: Tuzla Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray taraftar dernekleri. Gerekçe: Tuzla taraftar derneğine üye Fenerbahçeli gençlerin bir trafik kazasında hayatlarını kaybetmesinin ardından, 3 büyük kulübün bu acıyı tribünde paylaşması. 3. Aday: Tuncay Şanlı (Fenerbahçeli futbolcu) Gerekçe: Kocaelispor'a attığı güzel golden sonra Tuzlalı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarının olduğu bölüme koşarak, golünü onlara adaması. 4. Aday: Mircea Lucescu (Beşiktaş Teknik Direktörü) Gerekçe: Beşiktaş'ı şampiyon yapan Lucescu'nun, başarıyı bir ekip ruhu içinde herkesle paylaşması ve rakip meslektaşını öven centilmence konuşmaları.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Para tuzağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Para tuzağıda kim ama? Herhalde bunun içim msj atan yok. varmı?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 heyt tuzla be bızım bura alayınakoyduk posta bu alemde kral...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bence spor bolumune acmalıydın bunu[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konu dışında kalmışım ya. Rica etsem spor bölümüne şutlarmısınız beni topikimle birlikte?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 benım adayım 2. sı ve kesın o alıcak[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 O tuzlada ölen gençler şu mercedes'le yarışmaya kalkıp ölen grupmu?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bence de 2. olsun. (bu arada ölenlerden ikisi benim tanıdığım insanlardı, çok iyi insanlardı toprakları bol olsun hepsinin :( )[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Qui, 11 June 2003 01:05 tarihinde demiş ki: O tuzlada ölen gençler şu mercedes'le yarışmaya kalkıp ölen grupmu?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm hayır yanılmıyorsam mınıbus kazasında olduler.4 ude aynı minibusdeydı.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 otobüs be olm. 5 kişi maça gelirlerken otobüste ölüyorlar. Tabi sırf bu 5 kişi ölmüyor. Benim seçimimde 2. Ama gerçekten diyarbakır veya samsun maçıydı galiba. Çok güzeldi görüntü.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yok yok mınıbus le alakası yok mercedes olayı...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 herkes bişey sallıyo anasını satiyim. :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yok ya tuzlada oturuyrum hatta bı olende bızım tanıgıımızın aksabası hatta annemde gormus daha once cogugu fılan daha once ole[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 4. Luçe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 spor bolumune atiyorum, ha bi de yorum yapiyim. 2. nin gecerli bile olmamasi lazim, insanlar olmus yahu herhalde `fenerbahceli olmus, iyi olmus` diyecek halleri yoktu ya. `futbol` degeri ile ne ilgisi var yahu heh. futbol degeri gole gidene celme takmadi, penaltilik hareket yapti kabul etti vs. olabilir ancak. adamlarin futbol degeri dedikleri seylere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 4.[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Benden de 2. 4 zaten dogal bisiy, 'kimse bisi yapmadi, hep ben aldim bu kupayi, i rule hohohw' diyecek hali yok heralde?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: dark-dr, 11 June 2003 03:09 tarihinde demiş ki: spor bolumune atiyorum, ha bi de yorum yapiyim. 2. nin gecerli bile olmamasi lazim, insanlar olmus yahu herhalde `fenerbahceli olmus, iyi olmus` diyecek halleri yoktu ya. `futbol` degeri ile ne ilgisi var yahu heh. futbol degeri gole gidene celme takmadi, penaltilik hareket yapti kabul etti vs. olabilir ancak. adamlarin futbol degeri dedikleri seylere bak. Iyıde bı tribun boyunda pankartta acmak zorunda da degıldı 2 klüb.Kesınlıkle 2. secılmelı[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: jacabo, 11 June 2003 01:10 tarihinde demiş ki: yok yok mınıbus le alakası yok mercedes olayı...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize hayır arkadasım ne mercedesı,otobus ıste.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar