Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 11. Hafta: Adanaspor - Beşiktaş | 19 Kasım Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi inler abv ya space jam mi oldun rakiplerden para mı alıyorsun olm bu ne. rakip atağa kalkıyor en gerideki oyunculardan biri inler, 34 yaşındaki atiba arap atı gibi yardırıp ta nerden geliyor bu mal bebe yürüyor geri doğru hem de paralel bi çizgide, yani atağın gelişeceği yere doğru bile değil.

her bir euro cent haram ulan aldığın.
Mesaj tarihi:
Esh said:

atiba kendi kasindi. don kaleciye amk ne gerek var abuk subuk hareketlere son dakika

çünkü atibaya yardım gitmesi lazım, riske gerek yoktu. 1. de kaleciye dönebilirdi diyelim tercih etmedi, lan niye kimse yardımına gitmiyor adam resmen 50 tane adamın etrafından döndü.

calimero said:

Quaresma şu hareketlerden 1 tanesini bir kez daha yaparsa anında yedeğe çekilmeli, ringo'nun ahırı değil burası Beşiktaş

Bundan sonra yedek kalmalı Aboubakar, devre arası da şansımız varsa yollansın. Bu adamdan bir halt olmaz. ileri uçta oynayan bir adamın bitiriciliği bu kadar kötü olamaz. pozisyon kaldırmaz bunu.

Gökhan inler, çok mu sevişti son dönemde bilmiyorum ama 2-3 maçtır acaip kötü zaten. bu maçta da 75'te girip yürüdü sadece, adım atmaya üşendi.

Gökhan gönül'ün yerine beck diyenlere selam olsun bu maç çok güzel gösterdi.

Ozzy-Tolgay-atiba ortasahasını özlemişiz, çok tatlı oldu bu maç. ama kanatlardan biri MUTLAKA olcay olmalı bu ortasahayla özellikle adriano'nun kanadı.

Çok rahat alacağımız maçı yeteneksizler yüzünden zora soktuk. Milli takım arasında da dinlensin biraz oyuncular, 80 sonrası herkes yürüdü (Except Atiba, Respect Atiba!)

geçen maç yazmışım bunu da, aynı tas aynı hamam.
Mesaj tarihi:
atibanın o faulden sonra defaultu bozuldu kendı kendıne gordu sarıyı verebılececgi birü adam oldu vermedı.
Böyle bır gol kacırma yok ama 10-0lık macda bu kadar pozisyona gırmemıstır heralde.
Mesaj tarihi:
böylene bir laubalilik yok ya rahat 5 tane karşı karşıya kaçtı, ceza alanında kaybedilen topları saymıyorum bile.
ne oldu güya rolanti oynayacaktık son 20 dakika ilk 70 kadar efor harcadık saçmalığa gel.
Mesaj tarihi:
Çok fazla kaçırıyoruz ben olsam santrforda ömer i denerim, daha çok kaçıramaz nasılsa.

Yalnız ŞG sinirden kudurup herkesi fırçalamasa 2yi yiyebikirdik, disiplin diye bişi kalmamıştı kimse geri dönmüyodu resmen
  • Yeni Oluştur...