Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Sitenin sol tarafına https://www.elegantthemes.com/preview/Monarch/ şurda ki gibi sol tarafında bulunan sidebarımsı bookmarkımsı sosyal medya ikonlarının konulması isteniyor ama bedavaya , bulduğum 3 taneside ücretliydi , bunu ücretsiz bir şekilde nasıl başarabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 15 saniyelik google search sonucu link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 15 saniyede bulunulabilen bişi ise neden benim bulamadığımı varsaydın? Onu bende buldum , o olmuyor sorun var , başka bi tane daha bulabilirsen 15 saniyede süper olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 O olmuyor sorun var derken? Oturup wp kurup plugin test edemem mithat yorumları okudum yakın zamandan buna dayanarak sana linkledim.Muhtemelen sen yapamadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Active Installs: 20,000+ ama olmuyo diyosa olmuyodur ad3m, denemeden etmeden, hata neymis bakmadan, olmayan seyi google'da aratmadan sormaz mithat. yersen dsf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Buna bak linkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 sırayla dene işte çok kullanılanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 O değilde linklediğin yerin one time fee 249$ tüm temalara erişimin ve unlimited kurma + pluginlere erişim support ve updateleri alabiliosun maaşınla kendine al lan sonra hep ordan kurarsın lazım olanları Mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 88 tane tema var lan oha 1k sayfa yaparsın sadece renk,font ve boxları değiştirerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Linklediğim çok iyide 249$ yok :D maaşlar 15inden 15ine daha teee bi sonra ki ay 15inde ödeme alıcam , belki sonra alabilirim ama. Bu arada o ilk gönderdiğinin olmamasının sebebi daha önceden burada çalışan biri kendi maili ile ona üye olmuş ve bizim url o yüzden sadece o mail ile açılıyor , o kişi burada olmadığından açamıyoruz , yoksa sorun sadece bende de değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Support'a mesaj at free değil mi öyle yazıyordu ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Free ama sanırım her site için bir account. Ben kendi mailim ile denediğimde hata veriyor. Neyse başka başka deniyorum şimdi , daha olmadı , bi tane indirdim güzele benziyor ama anlamsız hatalar yapıyorum. Şuan mesela bi tane plugin indirdim , yazdım linkleri falan , widget kısmında drag drop yapıp kaydet diyorum , sitede yok emenike . Lan bakıyorum plugin orada duruyor görüyorum , ama sitede yok. Bulucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Önizlemede şu an için hiç bileşen alanı bulunmamakta. Burada bileşenlere ulaşabilmek için bileşen alanı olan bir tema şablonunu deneyin. Şöyle bir hata alıyorum , benim widget/pluginler bu aldığım hatadan dolayı gözükmüyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Custom theme varsa belki manual bişiler eklemen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Bi yerden almışlar işte , foxwb diye geçiyor. Onu nasıl yapıcam ? Widget/Plugin ekleyemiyorum o yukarda ki yazı yazıyor. "Manuel eklemen gerekebilir" ne ? :D Nasıl eklicem manuel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Abi ne plugin ne isim verip yardım istiyorsun manual ekleme dediğim x.php/tpl dosyasını açıp pluginin çalışması için kod eklemen gerekiyor olabilir (!) Wordpress 1-2 versionlarında kullanmıştım en son ama cmslerde standart şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Ayrıca sitenin kaynağına bak görünüyor mu belki hidden ya da altlarda kalmış olabilir temadan ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 http://grid.airclinic.com.tr/ Sitenin geçici kaynağı bu. Buradan bulunabilir. Plugin ismi seninde gördüklerin işte , getsocial olsun pwor.io falan olsun , bunlar yani olay. Solunda çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Giriş bilgilerini atsana özelden bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Hee , olum yardımcı olacaksan ol , biliyosun diye yazdık :D ÖM olacaktı , olmamış , ilk öm hatam , ibret diye kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Burayamı koydun lan bilgileri ahsdjashd bi boş anım vardı işteyken bakayım dedim ama sallamadığını düşünmüştüm tam bir failsin mithat lsdkfgjldkfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Yok bilgileri koymadım . Yardımcı olcaksan ol olum falan yazmışım burdan :D Bi de çözüldü sorun ya söylemeyi unuttum , 4-5 tane plugin denedim , sonuncusu oldu. Gerçi sıkıntılı oldu ama oldu , bi tane yazılımcı vardı bişiler ayarladı o son dokunuşlarıda yaptı , fıstık gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 İyi gözün aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Meğer en son ne zaman update edilmiş falan onlara bakmak gerekiyomuş. Ben eski püskü saçma sapan şeylere bakıyomuşum , biraz daha son dönemde update almış pluginlere bakınca ilk denediğim oldu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Tecrübeler hatalardan geliyor Mithat bu zorlu yolunda bahtın açık olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar