Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wordpress konusunda yardım edebilecek olan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sitenin sol tarafına

https://www.elegantthemes.com/preview/Monarch/

şurda ki gibi sol tarafında bulunan sidebarımsı bookmarkımsı sosyal medya ikonlarının konulması isteniyor ama bedavaya , bulduğum 3 taneside ücretliydi , bunu ücretsiz bir şekilde nasıl başarabilirim?
Mesaj tarihi:
15 saniyede bulunulabilen bişi ise neden benim bulamadığımı varsaydın?

Onu bende buldum , o olmuyor sorun var , başka bi tane daha bulabilirsen 15 saniyede süper olur :D
Mesaj tarihi:
O olmuyor sorun var derken?
Oturup wp kurup plugin test edemem mithat yorumları okudum yakın zamandan buna dayanarak sana linkledim.Muhtemelen sen yapamadın :D
Mesaj tarihi:
Active Installs: 20,000+ ama olmuyo diyosa olmuyodur ad3m, denemeden etmeden, hata neymis bakmadan, olmayan seyi google'da aratmadan sormaz mithat.

yersen dsf...
Mesaj tarihi:
O değilde linklediğin yerin one time fee 249$ tüm temalara erişimin ve unlimited kurma + pluginlere erişim support ve updateleri alabiliosun maaşınla kendine al lan sonra hep ordan kurarsın lazım olanları Mithat.
Mesaj tarihi:
Linklediğim çok iyide 249$ yok :D maaşlar 15inden 15ine daha teee bi sonra ki ay 15inde ödeme alıcam , belki sonra alabilirim ama.

Bu arada o ilk gönderdiğinin olmamasının sebebi daha önceden burada çalışan biri kendi maili ile ona üye olmuş ve bizim url o yüzden sadece o mail ile açılıyor , o kişi burada olmadığından açamıyoruz , yoksa sorun sadece bende de değil :D
Mesaj tarihi:
Free ama sanırım her site için bir account. Ben kendi mailim ile denediğimde hata veriyor. Neyse başka başka deniyorum şimdi , daha olmadı , bi tane indirdim güzele benziyor ama anlamsız hatalar yapıyorum. Şuan mesela bi tane plugin indirdim , yazdım linkleri falan , widget kısmında drag drop yapıp kaydet diyorum , sitede yok emenike . Lan bakıyorum plugin orada duruyor görüyorum , ama sitede yok. Bulucam.
Mesaj tarihi:
Önizlemede şu an için hiç bileşen alanı bulunmamakta. Burada bileşenlere ulaşabilmek için bileşen alanı olan bir tema şablonunu deneyin.

Şöyle bir hata alıyorum , benim widget/pluginler bu aldığım hatadan dolayı gözükmüyor olabilir mi?
Mesaj tarihi:
Bi yerden almışlar işte , foxwb diye geçiyor. Onu nasıl yapıcam ? Widget/Plugin ekleyemiyorum o yukarda ki yazı yazıyor.

"Manuel eklemen gerekebilir" ne ? :D Nasıl eklicem manuel olarak?
Mesaj tarihi:
Abi ne plugin ne isim verip yardım istiyorsun manual ekleme dediğim x.php/tpl dosyasını açıp pluginin çalışması için kod eklemen gerekiyor olabilir (!)
Wordpress 1-2 versionlarında kullanmıştım en son ama cmslerde standart şeyler bunlar.
Mesaj tarihi:
http://grid.airclinic.com.tr/

Sitenin geçici kaynağı bu. Buradan bulunabilir.

Plugin ismi seninde gördüklerin işte , getsocial olsun pwor.io falan olsun , bunlar yani olay. Solunda çıkmıyor.
Mesaj tarihi:
Burayamı koydun lan bilgileri ahsdjashd bi boş anım vardı işteyken bakayım dedim ama sallamadığını düşünmüştüm tam bir failsin mithat lsdkfgjldkfgj
Mesaj tarihi:
Yok bilgileri koymadım . Yardımcı olcaksan ol olum falan yazmışım burdan :D

Bi de çözüldü sorun ya söylemeyi unuttum , 4-5 tane plugin denedim , sonuncusu oldu. Gerçi sıkıntılı oldu ama oldu , bi tane yazılımcı vardı bişiler ayarladı o son dokunuşlarıda yaptı , fıstık gibi oldu.
Mesaj tarihi:
Meğer en son ne zaman update edilmiş falan onlara bakmak gerekiyomuş. Ben eski püskü saçma sapan şeylere bakıyomuşum , biraz daha son dönemde update almış pluginlere bakınca ilk denediğim oldu direk.
  • Yeni Oluştur...