CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sizce hangisini almalıyım diyelimki 2 sinden birini seçtim sizce chip taktırmalımıyım yoksa sadece orjinal oyunmu almalıyım [Bu mesaj mitha tarafından 06 June 2003 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Xbox daha iyi PS2 daha ekonomik ve oyun bulması kolay.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 peki chip olayına ne diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Tabii ki de orjinal oyun almalısın. Seni burda illegal bir şeye yönlendirmeyecegiz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bu chip olayı nedir? Orcinal olmayan oyunların çalışmamasını sağlayan bir şekildemi gelio bunlar? [hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm [Bu mesaj Qui tarafından 06 June 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ps2'ı sahıbı degılsen tabıkıde ılk tercıhın ps2 olmalı.X-box sıstem olarak ps2 den daha ıyı,ama oyun cesıtlerı bakımından ps2 hepsınden ustun.Modcıp sayesınde kopya oyun oynayabılıyorsunuz.Su an pıyasadakı en ıyı modcıp DMS3 adlı mod cıptır(110 $).Bu cıp sayesınde tum bolge dvd lerı de ızleme olanagın var.Yakında divx de ızleyebıleceksınız bu cıp sayesınde.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sim o bir akıllı çip ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yok yok dis dms nın mes 2 den daha ıyı oldugu kanıtlandı :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 illegal şeylere yönlendirmeyin adamları orjina oyun alıyorum, daha az alıyorum ama en azından doğru olanı yapıyorum sende öyle yapmalısın[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Evet hem emege saygı hemde makınanın saglıgı acısından cıpe hayır :) Ama 100 mılyonda oyuna vermek koyuyor adama[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bazı oyunların Pal versyonları olmuyor. ntsc oyunlarıda oynamak için chip şart. Zaten Türkiyede nerden oyun geliyor belli değil. Genelde pal oyunlar var ama ntsc oyunlarada rastladım. Yani chip şart.. Chip kullanmak kopya oyun kullanmadığınız sürecede yasal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bayisindeki garantiden çikiyo chip takinca ama chip i taktirdiin yer sana 1 yil garanti verio;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 peki oyunların türkiye gelme süresi ne kadar (orj.den bahsediyorum) yani istediğim bir oyunu 20yıl beklicek miyim yoksa en fazla 1 ayda geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 genelde hemen bulman mumkun, ama ben sahsen ınternetten sıparıs verıyorum,hem dah ucuz hemde 1 hafta ıcınde elımde[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 işte o en büyük sorun malesef ben daha kredi kartı teknolojisine ulaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ama 10-15 mılyon fazla verıp kendı oturdugun sehırden alabılırsın,genelde ıstanbul dısındaysan 2 gun ıcınde adamlara sıparısını verıyorsun kapora bırakıyorsun,onlarsa sana ıstanbuldan getırtıp oyunu verıyorlar. Oyun fıyatları genelde 120 mılyon cıvarı.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eksbaks[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ps2 çünkü oyun bulması kolay hemde çip olayı ama grafikte xbox basar çip falan pis demeyin şimdi bana bir oyun 100 milyon verilirmi insaf be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Sadece cıp degıl olay cunku x-box'un da var mod cıpı.Ama konsolda ılk tercıh ps2 olmalı,hele hele turkıyede yasıyorsan[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 valla x box var bende tatlı alet hdd si fln gayet iyi grafik kartıda ama oyun bulması zor morrowind fln var ama bazı tipteki oyujnlat ( misal futbol oyunlartı) hic yok ve joystik leri baya bi deisik :) ama memnunm ben yarıs oyunları fln baya asmıs ve guzel seytler ( genede kafamda bunu ps 2 ile deismekte var ya hala) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bende sayısaldan 5 tutturdum ayıptır soylemesı,hemen gıdıp bır x-box alıcam sımdı.Dedıgım gıbı ılk tercıhınız konsolda ps2 olmalı.Sonra benım gıbı 2. olarak x-box dusunulebılır.Ama GBA olmasaydı kesın GBA SP almıstım sımdı.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yok be game boyun konsolu çok iğrenç bebe oyunları yapıp duruyorlar çok hıyar oyunları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 TheSilver sanırım hayatında GBA ya da GBA SP ıle oyun oynamadın,ne bebe oyunundan bahsedıyorsun sen.Pc de cıkan butun hıt oyunlar aynı anda bu alettede cıkıyor.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ben terslik ettim x box aldım direk :) bi para bulsamda ps 2 alsam yada benden x box alacak biri bulsam tas gibi 0 cip siz meret ( hem icinde bi surude sarkı koyupta veriim bak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bir arkdaşta vardı tama oyanmadım :)ama oyunların kabına falan baktım allı güllü tombul yanaklı herifler falan kapların üstünde cins cins herifler çok dandik gözüktü bunu bilmiyordum yani pcdeki her oyun var adamlar Türkiyede satmıyorlar ki adam gibi görelim aleti neymiş Türkiyeyi pazardan saymıyorlarmış inşallah batarlar. [Bu mesaj TheSilver tarafından 09 June 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar