Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS2 vs XBox

CoolRider

Öne çıkan mesajlar

Bu chip olayı nedir? Orcinal olmayan oyunların çalışmamasını sağlayan bir şekildemi gelio bunlar? [hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm

[Bu mesaj Qui tarafından 06 June 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ps2'ı sahıbı degılsen tabıkıde ılk tercıhın ps2 olmalı.X-box sıstem olarak ps2 den daha ıyı,ama oyun cesıtlerı bakımından ps2 hepsınden ustun.Modcıp sayesınde kopya oyun oynayabılıyorsunuz.Su an pıyasadakı en ıyı modcıp DMS3 adlı mod cıptır(110 $).Bu cıp sayesınde tum bolge dvd lerı de ızleme olanagın var.Yakında divx de ızleyebıleceksınız bu cıp sayesınde.[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

bazı oyunların Pal versyonları olmuyor. ntsc oyunlarıda oynamak için chip şart. Zaten Türkiyede nerden oyun geliyor belli değil. Genelde pal oyunlar var ama ntsc oyunlarada rastladım. Yani chip şart.. Chip kullanmak kopya oyun kullanmadığınız sürecede yasal
Sosyal ağlarda paylaş

ama 10-15 mılyon fazla verıp kendı oturdugun sehırden alabılırsın,genelde ıstanbul dısındaysan 2 gun ıcınde adamlara sıparısını verıyorsun kapora bırakıyorsun,onlarsa sana ıstanbuldan getırtıp oyunu verıyorlar.
Oyun fıyatları genelde 120 mılyon cıvarı.[hline]Simofle
Limonum
Sosyal ağlarda paylaş

valla x box var bende tatlı alet hdd si fln gayet iyi grafik kartıda ama oyun bulması zor morrowind fln var ama bazı tipteki oyujnlat ( misal futbol oyunlartı) hic yok
ve joystik leri baya bi deisik :)
ama memnunm ben yarıs oyunları fln baya asmıs ve guzel seytler
( genede kafamda bunu ps 2 ile deismekte var ya hala)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sayısaldan 5 tutturdum ayıptır soylemesı,hemen gıdıp bır x-box alıcam sımdı.Dedıgım gıbı ılk tercıhınız konsolda ps2 olmalı.Sonra benım gıbı 2. olarak x-box dusunulebılır.Ama GBA olmasaydı kesın GBA SP almıstım sımdı.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkdaşta vardı tama oyanmadım :)ama oyunların kabına falan baktım allı güllü tombul yanaklı herifler falan kapların üstünde cins cins herifler çok dandik gözüktü bunu bilmiyordum yani pcdeki her oyun var adamlar Türkiyede satmıyorlar ki adam gibi görelim aleti neymiş Türkiyeyi pazardan saymıyorlarmış inşallah batarlar.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 09 June 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...