Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 nasıl oluyor bu deneyen var mı? 1-) sabahtan çağırınca gün içinde geliyor mu yoksa tarih mi veriyorlar şu zaman kurye gelebilir diye? 2-) ekstra hizmet bedeli kesiyorlar mı bu servise? 3-) kargo poşeti falan getiriyorlar mı kargoyu koymak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 1-) sabahtan çağırınca gün içinde geliyor mu yoksa tarih mi veriyorlar şu zaman kurye gelebilir diye? 2-) ekstra hizmet bedeli kesiyorlar mı bu servise? 3-) kargo poşeti falan getiriyorlar mı kargoyu koymak için? 1-randevu saati veriyorlar 2-anlaşman varsa yada DHL,UPS gibi firmalar almıyor ama türk ölücüleri alıyodur kesin 3.ee yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 böyle tek paket için soruyorsan onu bilmiyorum ama yüklü gönderiler için biz sözleşme yapmıştık. kargonun ağırlığına, boyutuna, gideceği yere göre baya pazarlıkla fiyat aldık. kargo şubesinden kamyonların çıkış saati var işte 1 posta öğlen 1 posta akşam günde 2 kere çıkıyorlardı dağıtım merkezineyanlış hatırlamıyorsam. hangisiyle verirsen ver tabi kargo yine ertesi güne kalıyor ama şubede akşam saatleri yoğunluk olduğu için bazen rica ediyordu şubemiz kargoları erkenden verme şansınız varsa verin diye. akşam saati hata olma ihtimali artıyor aceleden. beni direkt arıyordu kargo şubesinin müdürü arkadaşları yolluyorum hazır mı kargolarınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar