Totem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Tamede Bir Bug Buldum Hayvani İstediğim mesefeden tame edebiliyorum uzaklaştniz felan demiyor. bunu nasil duzelteceğimi bilen varmi eğer yardim edebilirseniz sevinirim. elseif ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 src.targ.distance[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 gm iken farketmiyordu sanırım distance?[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Totem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 onu biliyorum o sanirim hayvani tame etmek için il başta sopaya tiklayip hayvana tikladiğimiz andaki uzaklik olmasi lazim benim sorunum hayvani tame etmeye basladiğimizda hayvandan uzaklaştiğimizda mesala 3 kare hayvandan uzaklaştiniz demesi ni istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 on=@timer if (>3) action=-1 return 1 endif dene bi.Taming scp sini gormek lazim.Dusundugumden farkli olabilir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 paticik/scripts burada yazıyor. bu iş için taming staff türevi birşey kullanman gerek. tamingi de aktif olarak devreden çıkarmalısın.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Totem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 On=@TargOn_Char if !() src.sysmessage Oyunculari kucultemezsiniz. elseif !() src.sysmessage Bu hayvan size ait degil. elseif (&statf_stone) || (&statf_freeze) src.sysmessage Hayvani su anki durumunda kucultemezsiniz. elseif (( == c_man) || ( == c_woman)) src.sysmessage Sadece hayvanlari kucultebilirsiniz. elseif (&statf_invul) || ( == 07fff) src.sysmessage Bu hayvani kucultemezsiniz. elseif () src.sysmessage Hayvan su anda cok kizgin. elseif () src.sysmessage Buyu ile yaratilmis hayvanlari kucultemezsiniz. elseif (( == c_llama_pack) || ( == c_horse_pack)) src.sysmessage Pack hayvanlari kucultemezsiniz. elseif ( < 6) src.sysmessage Bu hayvan acikmis. elseif ( < ) src.sysmessage Bu hayvan yaralanmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan zehirlenmis. elseif !() src.sysmessage Hayvana ulasamiyorsunuz. elseif (> 3) src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif (() || () || () || () || () || () || ()) src.sysmessage Salakmi sandinlan bizi bu hayvan buyu yemis kuculmez bu. iste onemli olan kisimi yazdim. ama hala neden hayvani uzaktan tame ettiğini anlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ya hani "annen sana terlik pabuc alacak" gibi saydıktan sonra hayvana belli kosullar uygunsa skill success olan bir kısım vardır oraya da distance check koy if (<3) skillsuccess else skill failed endif anlatabildim umarım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Yeager Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kullandığım taming.scp tinin içinde şu satırlarla timer triggerindan kontrol edebiliyordun. Sanırım nebulanın scp tini kullanıyorsun. Şöyle birşey yapabilirsin, @timer cont.checks if !() cont.sysmessage @33 Hayvan gorus alaninizdan cikti. elseif ( > 5) cont.sysmessage @33 Hayvandan cok uzaktasiniz . . . [function checks] newitem i_checks act.link equip [itemdef i_checks] ID=i_memory type t_eq_script name checks on=@Equip var.dist var.see remove ------------------ yararlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 msn den bana ulasirsan yardimci olurum bu bug hakkında [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 msnden ulaşın bana full fix tame staff yollayayim bütün buglar kalkar sopadan kaynaklanan.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Msn'inize reklam falan mi aliyorsunuz, herkeste bir 'Msn'ime gel vereyim' hastaligi cikti. Buradan yardim etseniz de ileride arayanlara da derman olsaniz?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Baggio, 05 Şubat 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Msn'inize reklam falan mi aliyorsunuz, herkeste bir 'Msn'ime gel vereyim' hastaligi cikti. Buradan yardim etseniz de ileride arayanlara da derman olsaniz? hem lol hemde doğru söze ne hacet[signature][hline]Bronx'un adına bir dakikalık resync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 üstteki msg quote edilmez (: ama geç kaldım sanki....[signature][hline]Bronx'un adına bir dakikalık resync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Albert Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Totem, 16 Kasım 2004 22:31 tarihinde demiş ki: src.sysmessage Salakmi sandinlan bizi bu hayvan buyu yemis kuculmez bu. bu ne ya?[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Peki hayvan yuvasindan uzak nasil yapacagiz ?[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ilginç tabi.Egoist script editerlerde çogaldı diyip geçelim[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com [Bu mesaj vav_heroin tarafından 05 Şubat 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: fastreload, 05 Şubat 2005 04:27 tarihinde demiş ki: üstteki msg quote edilmez (: ama geç kaldım sanki.... tmm post kasıosun ii güzel yanda işaret çıkınca millet adam sancak süper yapıosunda bari iki msj üstü üste atma bu arada bununla ilgili tread vardı ztn arama yapılsa forum kirliliği olmaz !.[signature][hline]Indinolla Uo girmeden karar verme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: -Loe-, 05 Şubat 2005 12:57 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 05 Şubat 2005 04:27 tarihinde demiş ki: üstteki msg quote edilmez (: ama geç kaldım sanki.... tmm post kasıosun ii güzel yanda işaret çıkınca millet adam sancak süper yapıosunda bari iki msj üstü üste atma bu arada bununla ilgili tread vardı ztn arama yapılsa forum kirliliği olmaz !. Loe kes sesini birşey biliyorsan söyle örnek alsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar oky ?[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben arama yapınca bulun diye bir topic açmıştım üşenmesenizde bir Arama Yapmayı Deneseniz [hline] said: Ba'aL [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… simonare Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 [function distcheck] if ( > ) if ( - 5> > ) sysmessage @021,,1 Hayvandan uzaklastiniz. tag.animalaway=1 return 1 endif else if ( + 5> < ) sysmessage @021,,1 Hayvandan uzaklastiniz. tag.animalaway=1 return 1 endif endif if ( > ) if ( - 5> > ) sysmessage @021,,1 Hayvandan uzaklastiniz. tag.animalaway=1 return 1 endif else if ( + 5> < ) sysmessage @021,,1 Hayvandan uzaklastiniz. tag.animalaway=1 return 1 endif endif On=@Timer cont.tag.animalaway=0 cont.tag.hayvanx= cont.tag.hayvany= cont.distcheck if (0) cont.events -e_taming_f more2 0 //cont.say taz ownz! return 1 endif burada ustte önce functionu scriptin herhangi bi yerine ekle sonra timeri yazdığım şekilde yapa ltınıda scriptteki gibi devam ettir. PS: tazmanyağın fixidir. arama yapsaydınız keşke.[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: plus, 05 Şubat 2005 13:21 tarihinde demiş ki: said: -Loe-, 05 Şubat 2005 12:57 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 05 Şubat 2005 04:27 tarihinde demiş ki: üstteki msg quote edilmez (: ama geç kaldım sanki.... tmm post kasıosun ii güzel yanda işaret çıkınca millet adam sancak süper yapıosunda bari iki msj üstü üste atma bu arada bununla ilgili tread vardı ztn arama yapılsa forum kirliliği olmaz !. Loe kes sesini birşey biliyorsan söyle örnek alsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar oky ? sana kemik atan olmadı !.[signature][hline]Indinolla Uo girmeden karar verme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… C3nK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: plus, 05 Şubat 2005 13:21 tarihinde demiş ki: said: -Loe-, 05 Şubat 2005 12:57 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 05 Şubat 2005 04:27 tarihinde demiş ki: üstteki msg quote edilmez (: ama geç kaldım sanki.... tmm post kasıosun ii güzel yanda işaret çıkınca millet adam sancak süper yapıosunda bari iki msj üstü üste atma bu arada bununla ilgili tread vardı ztn arama yapılsa forum kirliliği olmaz !. Loe kes sesini birşey biliyorsan söyle örnek alsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar oky ? plus kac gundur goruyorum senin sinirli sinirli yazi yazman ne bu ya biraz sakin ol normal solesen olmuo dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaş forum kirliliğine dikkat etmiş.Kendinisini tebrik ediyorum Neden aynı sayfada ter topicden 3-5 kopya bulununca biz azarlanıyoruz alan yetkilileri tarafından ? banlanacaksın deniyor ? Yardım yardım yardım nereye kadar aynı şeye 46464 kere cevap vermekten milletin sinirleri bozuluyor ayrıca Kimsenin post kasıp kasmadığı kimseyi ilgilendirmez baggionun 6.000 küsür postu var postmu kasmış adam forumda takıldıgı süre içerisinde yazdığı yazılar herneyse bu forumda artık yapılması gereken tek şey var Nebula Scriptlerine eklenti paketi hazırlamak yeni nebulaya uyarlanmış hali ve bugların fixlendigi bir paket insanlar hazırcı olmuş yapacak birşey yok bekleyin yakında gelicek o paket. Ayrıca sinirli olmamın sebebi her sayfada aynı topicden 1 den fazla görmüş olmamdır.Ve bunu belirtince gereksiz yorum yapanlara kafam bozuldugu için sinirleniyorum bilmiyorum anlatabildimmi yoksa kimseye garezim oldugundan diil bu tepki[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 söylediklerine bende katılıyorum benimde sinirlendiğim olay aynı fakat yukarda neden bana laf sokmaya çalışıosun orayı çözemedim ben sadece arkadaşı uyardım ?[signature][hline]Indinolla Uo girmeden karar verme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 src.targ.distance[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 gm iken farketmiyordu sanırım distance?[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Totem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 onu biliyorum o sanirim hayvani tame etmek için il başta sopaya tiklayip hayvana tikladiğimiz andaki uzaklik olmasi lazim benim sorunum hayvani tame etmeye basladiğimizda hayvandan uzaklaştiğimizda mesala 3 kare hayvandan uzaklaştiniz demesi ni istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 on=@timer if (>3) action=-1 return 1 endif dene bi.Taming scp sini gormek lazim.Dusundugumden farkli olabilir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 paticik/scripts burada yazıyor. bu iş için taming staff türevi birşey kullanman gerek. tamingi de aktif olarak devreden çıkarmalısın.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Totem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 On=@TargOn_Char if !() src.sysmessage Oyunculari kucultemezsiniz. elseif !() src.sysmessage Bu hayvan size ait degil. elseif (&statf_stone) || (&statf_freeze) src.sysmessage Hayvani su anki durumunda kucultemezsiniz. elseif (( == c_man) || ( == c_woman)) src.sysmessage Sadece hayvanlari kucultebilirsiniz. elseif (&statf_invul) || ( == 07fff) src.sysmessage Bu hayvani kucultemezsiniz. elseif () src.sysmessage Hayvan su anda cok kizgin. elseif () src.sysmessage Buyu ile yaratilmis hayvanlari kucultemezsiniz. elseif (( == c_llama_pack) || ( == c_horse_pack)) src.sysmessage Pack hayvanlari kucultemezsiniz. elseif ( < 6) src.sysmessage Bu hayvan acikmis. elseif ( < ) src.sysmessage Bu hayvan yaralanmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan zehirlenmis. elseif !() src.sysmessage Hayvana ulasamiyorsunuz. elseif (> 3) src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif (() || () || () || () || () || () || ()) src.sysmessage Salakmi sandinlan bizi bu hayvan buyu yemis kuculmez bu. iste onemli olan kisimi yazdim. ama hala neden hayvani uzaktan tame ettiğini anlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ya hani "annen sana terlik pabuc alacak" gibi saydıktan sonra hayvana belli kosullar uygunsa skill success olan bir kısım vardır oraya da distance check koy if (<3) skillsuccess else skill failed endif anlatabildim umarım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kullandığım taming.scp tinin içinde şu satırlarla timer triggerindan kontrol edebiliyordun. Sanırım nebulanın scp tini kullanıyorsun. Şöyle birşey yapabilirsin, @timer cont.checks if !() cont.sysmessage @33 Hayvan gorus alaninizdan cikti. elseif ( > 5) cont.sysmessage @33 Hayvandan cok uzaktasiniz . . . [function checks] newitem i_checks act.link equip [itemdef i_checks] ID=i_memory type t_eq_script name checks on=@Equip var.dist var.see remove ------------------ yararlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 msn den bana ulasirsan yardimci olurum bu bug hakkında [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 msnden ulaşın bana full fix tame staff yollayayim bütün buglar kalkar sopadan kaynaklanan.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Msn'inize reklam falan mi aliyorsunuz, herkeste bir 'Msn'ime gel vereyim' hastaligi cikti. Buradan yardim etseniz de ileride arayanlara da derman olsaniz?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Baggio, 05 Şubat 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Msn'inize reklam falan mi aliyorsunuz, herkeste bir 'Msn'ime gel vereyim' hastaligi cikti. Buradan yardim etseniz de ileride arayanlara da derman olsaniz? hem lol hemde doğru söze ne hacet[signature][hline]Bronx'un adına bir dakikalık resync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 üstteki msg quote edilmez (: ama geç kaldım sanki....[signature][hline]Bronx'un adına bir dakikalık resync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Totem, 16 Kasım 2004 22:31 tarihinde demiş ki: src.sysmessage Salakmi sandinlan bizi bu hayvan buyu yemis kuculmez bu. bu ne ya?[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Peki hayvan yuvasindan uzak nasil yapacagiz ?[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ilginç tabi.Egoist script editerlerde çogaldı diyip geçelim[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com [Bu mesaj vav_heroin tarafından 05 Şubat 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: fastreload, 05 Şubat 2005 04:27 tarihinde demiş ki: üstteki msg quote edilmez (: ama geç kaldım sanki.... tmm post kasıosun ii güzel yanda işaret çıkınca millet adam sancak süper yapıosunda bari iki msj üstü üste atma bu arada bununla ilgili tread vardı ztn arama yapılsa forum kirliliği olmaz !.[signature][hline]Indinolla Uo girmeden karar verme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: -Loe-, 05 Şubat 2005 12:57 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 05 Şubat 2005 04:27 tarihinde demiş ki: üstteki msg quote edilmez (: ama geç kaldım sanki.... tmm post kasıosun ii güzel yanda işaret çıkınca millet adam sancak süper yapıosunda bari iki msj üstü üste atma bu arada bununla ilgili tread vardı ztn arama yapılsa forum kirliliği olmaz !. Loe kes sesini birşey biliyorsan söyle örnek alsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar oky ?[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben arama yapınca bulun diye bir topic açmıştım üşenmesenizde bir Arama Yapmayı Deneseniz [hline] said: Ba'aL [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 [function distcheck] if ( > ) if ( - 5> > ) sysmessage @021,,1 Hayvandan uzaklastiniz. tag.animalaway=1 return 1 endif else if ( + 5> < ) sysmessage @021,,1 Hayvandan uzaklastiniz. tag.animalaway=1 return 1 endif endif if ( > ) if ( - 5> > ) sysmessage @021,,1 Hayvandan uzaklastiniz. tag.animalaway=1 return 1 endif else if ( + 5> < ) sysmessage @021,,1 Hayvandan uzaklastiniz. tag.animalaway=1 return 1 endif endif On=@Timer cont.tag.animalaway=0 cont.tag.hayvanx= cont.tag.hayvany= cont.distcheck if (0) cont.events -e_taming_f more2 0 //cont.say taz ownz! return 1 endif burada ustte önce functionu scriptin herhangi bi yerine ekle sonra timeri yazdığım şekilde yapa ltınıda scriptteki gibi devam ettir. PS: tazmanyağın fixidir. arama yapsaydınız keşke.[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: plus, 05 Şubat 2005 13:21 tarihinde demiş ki: said: -Loe-, 05 Şubat 2005 12:57 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 05 Şubat 2005 04:27 tarihinde demiş ki: üstteki msg quote edilmez (: ama geç kaldım sanki.... tmm post kasıosun ii güzel yanda işaret çıkınca millet adam sancak süper yapıosunda bari iki msj üstü üste atma bu arada bununla ilgili tread vardı ztn arama yapılsa forum kirliliği olmaz !. Loe kes sesini birşey biliyorsan söyle örnek alsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar oky ? sana kemik atan olmadı !.[signature][hline]Indinolla Uo girmeden karar verme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: plus, 05 Şubat 2005 13:21 tarihinde demiş ki: said: -Loe-, 05 Şubat 2005 12:57 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 05 Şubat 2005 04:27 tarihinde demiş ki: üstteki msg quote edilmez (: ama geç kaldım sanki.... tmm post kasıosun ii güzel yanda işaret çıkınca millet adam sancak süper yapıosunda bari iki msj üstü üste atma bu arada bununla ilgili tread vardı ztn arama yapılsa forum kirliliği olmaz !. Loe kes sesini birşey biliyorsan söyle örnek alsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar oky ? plus kac gundur goruyorum senin sinirli sinirli yazi yazman ne bu ya biraz sakin ol normal solesen olmuo dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaş forum kirliliğine dikkat etmiş.Kendinisini tebrik ediyorum Neden aynı sayfada ter topicden 3-5 kopya bulununca biz azarlanıyoruz alan yetkilileri tarafından ? banlanacaksın deniyor ? Yardım yardım yardım nereye kadar aynı şeye 46464 kere cevap vermekten milletin sinirleri bozuluyor ayrıca Kimsenin post kasıp kasmadığı kimseyi ilgilendirmez baggionun 6.000 küsür postu var postmu kasmış adam forumda takıldıgı süre içerisinde yazdığı yazılar herneyse bu forumda artık yapılması gereken tek şey var Nebula Scriptlerine eklenti paketi hazırlamak yeni nebulaya uyarlanmış hali ve bugların fixlendigi bir paket insanlar hazırcı olmuş yapacak birşey yok bekleyin yakında gelicek o paket. Ayrıca sinirli olmamın sebebi her sayfada aynı topicden 1 den fazla görmüş olmamdır.Ve bunu belirtince gereksiz yorum yapanlara kafam bozuldugu için sinirleniyorum bilmiyorum anlatabildimmi yoksa kimseye garezim oldugundan diil bu tepki[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 söylediklerine bende katılıyorum benimde sinirlendiğim olay aynı fakat yukarda neden bana laf sokmaya çalışıosun orayı çözemedim ben sadece arkadaşı uyardım ?[signature][hline]Indinolla Uo girmeden karar verme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar