bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Freeletics epey iyi duruyor. Levent'i izleyip gaza geldim de paralı tabi Kullanan var mı bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 kullandım 6 ay boyunca ücretli. merak ettiklerin ne? edit: freeletics kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 yararlı mıydı? gaz videoları doğru mu :) sadece workout mı veriyor bunun haricinde bir de adamı süründürüyor mu? Sonuçta çalışıyorum işe sürüne sürüne gitmek istemiyorum ayrıca bu parayı direkt çekiyor değil mi? Haftalık şu kadar tl olayı toplam/ay üzerinden yani spotify misali abonelik ücreti almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 adamı süründüyor evet. baş aşağı şınav çektiriyor sdfokg workout veriyor sana. bunu başlatıyorsun dakika tutuyor o, her haraket bittikten sonra next move yapıyorsun böyle böyle süreni ölçüyor. ileride tekrar aynı workoutu veriyor süre kıyaslaması yapıyor. workoutları falan kendi zorluğuna, ne kadar gün yapmak istediğine göre seçebiliyorsun. beslenme planı falan sana ait. bulk yapman zor ama freeletics ile lakin güzel kas + fitlik + sağlık alırsın. edit: parayı direkt çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Murphy 2/5 yaptım 2 gündür kendime gelemiyorum :) neyse challenge olayı güzel başlayayım 3 aylık mı 6 aylık mı önerirsin? black friday de indirime girer mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 indirime girmez black fridayda. ben her türlü devam ederim diyorsan 6 aylık al. yok bi deniyim önce diyorsan 3 aylık. edit: facebook grupları var freeletics'in türkiye için. girip dışarıda otelde falan spor yapmalık arkadaş bulabiliyorsun sdfopğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 gizliliğe ve temizliğe önem veren elit sporcular mı bunlar otelde spor ne ya? bu neden FREEletics değil peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 kaç para olduğu da hiçbi yerde yazmıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 free beleş değil özgür anlamında. yani eve tıkmıyor seni gymede tıkmıyor. dışarıda yap diyor. böyle organizasyonlar var demek istedim. mesela hakikaten elit bir otel'in açık hava spor salonunda yapıyorlar. veya tek kişi yazıyor kartal sahilinde freeletics workoutlarımızı beraber yapabileceğim arkadaş var mı? diye edit: üyelik alırken yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 mail adresimi almadan fiaytı söylese ölür mü? inadına vermiycem, yazın biriniz kaç paraymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 mail adresini alıp zaten düzenli abi bak bu beslenme programı güzel, şu sebzeler meyveler iyi, şu düzen iyi diye yararlı bilgiler yolluyorlar. alıp satmıyorlar adresini. istersen "bu tür şeyleride almak istemiyorum" tickini yaparsın biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 torrenti de varmış ancak pdf üzerinden insan gaza gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 sana özel ayarlamıyor o + güncel değil. güncel programlar ekleniyor siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar