stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 şöyle temiz, eziği-büzüğü olmayan cinsten.. elinden çıkarmak isteyen varsa talibim. garanti durumu/renk fark etmez. ama vereceğim fiyatı mezar bile kabul etmez ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 600 veriyorum bak o kadarda ölü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 bana ipad 2 satacak biri çıkarsa anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 32gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 KillJoy said: bana ipad 2 satacak biri çıkarsa anlaşabiliriz. ben satabilirim :) 32gb wifi, beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 tamam kac tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 ben vereyim ipad2. 350 lira ver yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 air2 olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 hee ben de ipad2 anlamıştım. air 2 ise yok o bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Benim konumda cıvıklıbok muhabbet yapmayin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ben hala kullanıyorum ipad2 acayip de memnunum yav. bi ara canım çok çekmişti mini veya air sonra dedim kendi kendime öyle bir model olmasa elindekinden rahatsız olmayacaktın yav dedim, ne istiyosan yapıyo alet dedim. adam ol dedim. böyle devam x) hardcore bi kullanım söz konusu değil tabi ki, gündelik iş güç şeklinde. yatak/tuvalet tv'si. pdf için okula götürüyorum nadiren bi de o kadar. duet aldım geçen gün bi de macbook air'e mis gibi 2.monitör oldu kereta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 iyimi ya duet gerçekten, paso reklamı dönüp duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 iyi abi usb'yle bağladım pürüzsüz çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 haumm wireless olmuyor mu? hangi kablo lazım? usb-c to lightning olar mı? macbook pro için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 ligthing kablosu monitörü bağladığımız soketin kablosu mu? wireless oluyor sanıyodum ama seçeneği ayarı çıkmadı ben de çok da kurcalamadım açıkçası düz usb'ye bağladım, diğer kablo seçeneği de lighting sanırım evet regular resolution'da çalışıyo benimki mesela diğer seçenekler ipadpro/retina/high resolution seçenekleri çıkmıyor(aktif edilemiyor). ipad2 bağladığımdan muhtemelen ama o seçeneklere usb yemiyo da olabilir, sallıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 27 lira gözüküo. direk ömürlük mü bu fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 evet %50 indirim var sanırım daha pahalıydı eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 On 19.01.2017 at 14:02, KillJoy dedi ki: 27 lira gözüküo. direk ömürlük mü bu fiyat? 250 lira olmuş duet. zamanında almadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 mac + ipad'i olanlar için zaten direk doğal olarak destek geldi. windows+ipad için ama sanırım duet hala gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar