Drigeolf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Diğer topiclerde verilen adreslere baktım,biraz araştırdım ama şöle güvenli adam gibi bir site bilmediğimden(ve hızlı getiren) güvenemedim ve şimdi nerden almam nerden almam gerektiğini bilmiyorum.Lütfen bana adam gibi US versiyonu alabileceğim bir site söylermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 www.cdromshop.com 3 gün de geliyo ama suan stocklarında yokmuş sanırım.. Burası aklında olsun..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ya bu site bana pek güvenilir gelmedi,arayüzü fazlaca basit gibi, hiç alım yaptın mı siteden? güvenebilirmiyim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bir çok kişi etradecenter buradan alım yaptı ve gayet memnun. İstersen biraz eski konulara doğru göz at.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 abi bu sitede 80 dolar diyo shipping hariç?niye burdan alim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Eğer shipping hariç 80 dolarsa gerçekten ÇOK kazık :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kargo beleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Alalimda baslayalim artik su wowa biktim eurobattledan :P[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 :) yok değil fiyatları şu şekilde belirteyim; sadece key: 65$ key + cd : 68$ key + cd + kitapcik : 75$ tum kutu orjinal halinde : 80$[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ama cdromshopta 50 dolara satılıyor?[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 güveniyorsanız oradan alın karar sizin. Şuana kadar çok kişi aldı bizden ve cd-key leri 10 dakika içerisinde mail atıldı kendilerine.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Eğer indirime gidilebilirse alcam zatende bu sitede çok pahalı araştırıyorum ben daha[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hem bu site cdrom dan daha uyduruk , hiç profosyonel işi değil?[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 dun gece mail yolladım nasıl alabilirim bilgi verin diye bugun mail geldi etradecenterın paypal dan verdigi linki takib edip odemeyi yaptım 1 2 saat sonra cdkeyler mail hesabıma kuzu gibi yatıyordu. etradecenterdan almanızı tavsiye ediyorum hızlı bi şekilde mail le falan ugrasmıyorsunuz yok onay maili zart zurt falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: sinanural, 25 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki: hem bu site cdrom dan daha uyduruk , hiç profosyonel işi değil? Anlamadım bunu neye göre değerlendiriyorsun? Site tasarımına göre mi? Yapılan işe göre mi? Yapılan işi bilmediğin için uyduruk demen biraz saçma oluyor çünkü.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Jezz, 25 Aralık 2004 23:50 tarihinde demiş ki: Anlamadım bunu neye göre değerlendiriyorsun? Site tasarımına göre mi? Yapılan işe göre mi? Yapılan işi bilmediğin için uyduruk demen biraz saçma oluyor çünkü. Evet tasarımı uyduruk olan siteleri profosyonel olmayan site olarak nitelendiriyorum? hem bunun konuyla ne ilgisi var,ben, bana sanki (arayüz yüzünden) biraz kötü bi site geldi dedim, noluyo saçma filan?[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde [Bu mesaj sinanural tarafından 26 Aralık 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Jezz, 25 Aralık 2004 23:41 tarihinde demiş ki: :) yok değil fiyatları şu şekilde belirteyim; key + cd : 68$ Extra bir ücreti varmı bunun kargo hede falan çıkmasın sonra? Bişeyi daha merak ediyorum. Ben EU nun açılmasına 3-4 gün kala alsam yine çat diye cd key direk elime geçecek mi daha da önemlisi cd ler elime ne kadar sürede geçecek sanırım client değişecek çünkü EU da.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Evet kargo masraflarıda fiyata dahildir, fakat Wow US versiyonudur, cdler elinize 5-8 gün içerisinde ulaşır.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bende etradecenterdan bu sabah yaptım alışverişimi . 3 4 dakikada tamamladik msnden konuşarak . 10dkden az süre içinde bu işi hallettik önce us sitesine giderek cdkeyimi denedim ve us sitesine giriş yaptım başarıyla . Bunun üzerine gönül rahatlığıyla eu sayfasına gittim cdkey vsyi doldurdum artık yapmam gereken tek şey Final betanın gelmesini beklemek . Sizede tavsiye ederim hızlı ve ucuz bir şekilde hallediyorsunuz işleminizi shipping vsye uğraşmadan . www.etradecenter.com Ps: http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=501801 burda 12 kişi sipariş vermiş 60 dolara gelmiş cdkeyler hoş yani . Wow fiyatı için : http://forum.paticik.com/view.php?id=100998 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 uste +1 (bir) :)[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 selam,dün bende oyunu etradecenter dan aldım,cd keyi parayı yatırdıgım anda maile geldi kafasında soru isareti olan herkese tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 [edited] yanli$ msg. [Bu mesaj siee tarafından 26 Aralık 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kesinlikle etradecenter [email protected] burdan musteri temsilcisiyle irtibata gecebilirsin. Hızlı ve kesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 evet bende etradecenter'dan aldım sabah 9'da 5dakikada hallettik işimizi. 1aydır alapage'den bekliyordum preorder'ı artık benim preorderı nerelerine şey ederler bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Peki cd yi de almak istersek 1 haftada elimizde olur mu? Hayır madem shipping dahil ; 3$ veriim cd de olsun di mi? 2.5 gb az deil :) download etcen sonra cd ye yazamazsin onu ; bi format falan atsan hadi gene download et ... Diablo yada warcraft III deilki git kopya cd al bakkaldan sonra orj cd key gir... :P ÖöÖle deil mi? Cd yi de siparişe dahil eden var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar