Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereden güvenli ve hızlı WOW alabilirim?

Drigeolf

Öne çıkan mesajlar

dun gece mail yolladım nasıl alabilirim bilgi verin diye bugun mail geldi etradecenterın paypal dan verdigi linki takib edip odemeyi yaptım 1 2 saat sonra cdkeyler mail hesabıma kuzu gibi yatıyordu. etradecenterdan almanızı tavsiye ediyorum hızlı bi şekilde mail le falan ugrasmıyorsunuz yok onay maili zart zurt falan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinanural, 25 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
hem bu site cdrom dan daha uyduruk , hiç profosyonel işi değil?

Anlamadım bunu neye göre değerlendiriyorsun? Site tasarımına göre mi? Yapılan işe göre mi? Yapılan işi bilmediğin için uyduruk demen biraz saçma oluyor çünkü.[signature][hline]WoW-EU
www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jezz, 25 Aralık 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
Anlamadım bunu neye göre değerlendiriyorsun? Site tasarımına göre mi? Yapılan işe göre mi? Yapılan işi bilmediğin için uyduruk demen biraz saçma oluyor çünkü.

Evet tasarımı uyduruk olan siteleri profosyonel olmayan site olarak nitelendiriyorum? hem bunun konuyla ne ilgisi var,ben, bana sanki (arayüz yüzünden) biraz kötü bi site geldi dedim, noluyo saçma filan?[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde

[Bu mesaj sinanural tarafından 26 Aralık 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jezz, 25 Aralık 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
:) yok değil fiyatları şu şekilde belirteyim;

key + cd : 68$

Extra bir ücreti varmı bunun kargo hede falan çıkmasın sonra?
Bişeyi daha merak ediyorum. Ben EU nun açılmasına 3-4 gün kala alsam yine çat diye cd key direk elime geçecek mi daha da önemlisi cd ler elime ne kadar sürede geçecek sanırım client değişecek çünkü EU da.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Bende etradecenterdan bu sabah yaptım alışverişimi . 3 4 dakikada tamamladik msnden konuşarak . 10dkden az süre içinde bu işi hallettik önce us sitesine giderek cdkeyimi denedim ve us sitesine giriş yaptım başarıyla . Bunun üzerine gönül rahatlığıyla eu sayfasına gittim cdkey vsyi doldurdum artık yapmam gereken tek şey Final betanın gelmesini beklemek . Sizede tavsiye ederim hızlı ve ucuz bir şekilde hallediyorsunuz işleminizi shipping vsye uğraşmadan .

www.etradecenter.com
Ps: http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=501801
burda 12 kişi sipariş vermiş 60 dolara gelmiş cdkeyler hoş yani .
Wow fiyatı için :
http://forum.paticik.com/view.php?id=100998
Sosyal ağlarda paylaş

Peki cd yi de almak istersek 1 haftada elimizde olur mu?
Hayır madem shipping dahil ; 3$ veriim cd de olsun di mi?
2.5 gb az deil :) download etcen sonra cd ye yazamazsin onu ; bi format falan atsan hadi gene download et ... Diablo yada warcraft III deilki git kopya cd al bakkaldan sonra orj cd key gir... :P ÖöÖle deil mi?

Cd yi de siparişe dahil eden var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...