Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orijen six fish paket sorunu

Bezerye

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah, gg'dan aldığım orijen six fish 6 küsür kiloluk kedi maması elime ulaştı , normalde vakumlu paket oluyordu hep, bunda öyle bir durum söz konusu değil.Gittim kendi sitesine baktım vakumlu paket olduğu yazmış.TR distribitörünü aradım sorun olur mu diye , kız firmanın orjinal sitesinde vakumlu paketler olduğu belirtilmesine rağmen, yok o palet altında kalınca vakumlu gibi gözüküyor ondan bizde vakumlu paket yok diye yalan söyledi(bundan önce aldıklarım hep vakumluydu, gerizekalı değiliz heralde palet altında mı kalmış vakumlu mu ayırt edebiliyoruz)

GG deki satıcı geri iade alıyor , ürünün SKT may 2017.

Başına benzer bir durum gelen var mı , bozulmuş mudur ? ne yapsam bilemedim boş yere iadesiyle uğraşmakta istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben daha önce bir Orijen aldığımda satıcı dalgınlıkla cat yerine dog göndermişti, ben de fark etmedim açtım döktüm hayvana, bir taktım hepsi kuru fasulye kadar dana dana taneler. Durumu anlattım, hiç "açmasaydınız..." ayağı yapmadan açık pakedi geri alıp cat olanını yolladılardı. Bir defa da distribütörden deneme pakedi istedim, onu da sorgusuz sualsiz tabii diyip yolladılar. Bu sefer niye çirkefe sarmışlar bilemedim.

Ne kadar beklediğine göre değişir bozulup bozulmayacağı da şimdilik bir sorun görünmüyorsa sağlamdır heralde :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...