benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 yarın havaalanına gidecektim, devam eder mi grev?ederse nasıl gideceğim havaalanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Cwuqp43XcAACoqW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 havaş 10 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Havaş'a bin. Alsancak ve Mavişehir'den kalkıyor, güzergahında çoğu yer var. Ya da taksiyle anlaş, ama grev varken Taksiciler prim vermez geçirir gayet. Sabah Mavişehir'de taksi bulamadım ben 3 ayrı durağı arayıp, 30 dakikada geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Bornova metrodan otobüs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 buca'dan gideceğim.en iyisi gaziemir'e gidip taksiye binmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Buca'dan da çok yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 leş gibi kokuyordu havalandırsınlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 O koku gitmez ya. İzban demek koku demek. Sinüsleri açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 o at kokusu 2 yıldır falan gelmiyo bana ya allıştım ya geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 at kavurma bucanın geleneksel yemeğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 bucalipisliq diye çar vardı kınaytta ajhsgdljahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 BulletRide said: Buca'dan da çok yazmaz 3 yıl önce 50tl vermiştim, uçak daha ucuz.eshot ile gittiğim kolay bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 eshot 202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 bugün son olması lazım 3 günlüktü grev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 benjani said: https://pbs.twimg.com/media/Cwuqp43XcAACoqW.jpg herkes bu adama yükleniyor yine ama izbanın yarı yarıya olduğunu unutuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 daha devam etcek diyoalr bilen var mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 anlaşana kadar devam edecekler.izban taşeron işçi getirmiş ama aliağa-çiğli arası çalışmış bugün.belki arttırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 benjani said: anlaşana kadar devam edecekler.izban taşeron işçi getirmiş ama aliağa-çiğli arası çalışmış bugün.belki arttırırlar. olm taşeron kondüktörü nerden bulmuslar nasıl bi sey bu otobus soforu değil lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 at kokusu burada da var ya.. ama her vagonda yok, galiba kullandıkları dezenfektanın kokusu o :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 taşeronsa binilmez kaza falan yaparlar mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 "İZBAN'da çalışan 304 arkadaşımızın gerçekleştirdiği grevimiz kararlı bir şekilde devam edecek. Henüz yetkililerin bizimle bir teması yok. Ancak temas kuracakları yolunda ümidimiz var. TCDD'den emekli 12 makinist, şu an Çiğli-Aliağa'da 4 set trenle 20 dakika aralarla sefer yapıyor. Bu makinistler, daha önce grev yapan arkadaşlarımıza eğitim vermişlerdi, şimdi grev kırıcılık yapıyorlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 yarın geliyorum izmir'e, grev bitmemiş hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=WN72DAlhovY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 ya geçen rakamlar vardı 2200 normal işte yok yemek yol para falan derken maaşlar 2600 e falan geliyor bunu da hayır demiş işçiler.. bu işçiler ne istiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar