Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kitap tavsiyesi pls

mrtolga

Öne çıkan mesajlar

said:
TheSilver, 23 May 2003 09:21 tarihinde demiş ki:
hiç biri kara elf üçlemsinin ilk kitabının yerini tutmaz.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 23 May 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]

Kesinlikle katılıyorum. Benim en hoşuma giden serilerden biri Elenium serisidir.

Ayrıca Shannaranın ıvırzıvırtıları hakkındaki yorumlarınızada kesinlikle katılıyorum. Dl yi okuyorum ama yinede bence diger serilerle karşılaşamayacak bir seri olduğunu düşünüyorum. Kendi içinde güzel ama yetersiz geliyor bana. Lotr u okudugunu sayıyorum zaten. Farz artık onu okumak. Dune serisini okuyabilirsin baya güzeldir ama bu klasik FR tarzında değil çok hoş ama çok ayrıdır. *!Bone'a göz kırpar* Ravenloft okuması son derece eglenceli ve sürükleyicidir. Su siralar Aurian diye bir kitap var. Artemis Yayınevinden çıktı galiba. Baya güzel o da. Devamı daha çevrilmedi. Genelde piyasada güzel kitaplar var. Bu arada elinde Dark Sun ın romanlarını bulunduran varsa benimle irtibata geçebilir mi?[hline]Erive Dedayken

Querquobad Quane[SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten yazılmış ama demeden geçemiycem Shannaradan uzak dur kesinlikle...
Ölümkapısına herkes çok iyi diyor ama ben ilk 2 kitabı pek beğenmedim ama gerisi süpermiş ....

Şahsi tavsiyem kesinlikle Büyücü serisidir. ilk 2 kitap çırak vve usta isminde. toplam 4 kitap çıktı. gediksavaşları die geçiyo. Kesinlikle çok özgün . Bu kitapların hemen hepsini okudum. Yüzüklerin efendisinden etkilenmeyen tek seri bence...herkese tavsiye olunur[hline]Borges
chanter
lvl37 Bahçıvan
lvl37 Valewalker
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 25 May 2003 15:30 tarihinde demiş ki:

haplo: have you ever been near a star? is it dangerous?
zifnab: no, but i stayed in a hotel with clark gable once...

hahahha
ah lan
7 kitabı tekrardan okutturmayın adama gaza geliorum :)))[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Reselam herkese :)
buzyeli vadisinin ilk kitabından sonra burdaki yazılarıda okuyunca Drizzt serisinin biraz baymaya başladığına karar verip 2. ve 3. süne sonra devam etme kararı alarak Büyücü:Çırak ve Büyücü:Usta kitaplarına başladım fena kitaplar diil Büyücü:Ustayı bitirmek üzereyim ve bunu bitirince Ölüm Kapısı serisine geçmeye karar verdim elimde arkadaştan aldığım Ejder Kanadı ve Elf Yıldızı adlı 2 kitap var bunlar bu serinin ilk 2 kitabı diilmi?
ve bu seriye geçmeden önce okumam gereken bişi varmı bu seri ile ilgili mesela Yüzüklerin Efendisinden önce Hobbitin gerekliliği gibi ?
Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ravenloft çok iyidir Strahdın karizması bütün olayı sarmıştır ben bir arkaşımın aklını çelip okutmuştum adam I starhdı okuduğu ertesi gün bana geldi ve şöyle dedi -olm mütişti lan. Kitap bitince aynanın önüne diz çöküp strahda bağlılık yemini etmiş :lol: yani strahd karizmadır ama diyorum okutmasamıydım şimdi etkisi altında çok kalıpta atlar matlar vijdan azabı çekerim :)[hline]I'm a lost soul in frp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...