Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: TheSilver, 23 May 2003 09:21 tarihinde demiş ki: hiç biri kara elf üçlemsinin ilk kitabının yerini tutmaz. [Bu mesaj TheSilver tarafından 23 May 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] Kesinlikle katılıyorum. Benim en hoşuma giden serilerden biri Elenium serisidir. Ayrıca Shannaranın ıvırzıvırtıları hakkındaki yorumlarınızada kesinlikle katılıyorum. Dl yi okuyorum ama yinede bence diger serilerle karşılaşamayacak bir seri olduğunu düşünüyorum. Kendi içinde güzel ama yetersiz geliyor bana. Lotr u okudugunu sayıyorum zaten. Farz artık onu okumak. Dune serisini okuyabilirsin baya güzeldir ama bu klasik FR tarzında değil çok hoş ama çok ayrıdır. *!Bone'a göz kırpar* Ravenloft okuması son derece eglenceli ve sürükleyicidir. Su siralar Aurian diye bir kitap var. Artemis Yayınevinden çıktı galiba. Baya güzel o da. Devamı daha çevrilmedi. Genelde piyasada güzel kitaplar var. Bu arada elinde Dark Sun ın romanlarını bulunduran varsa benimle irtibata geçebilir mi?[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Zaten yazılmış ama demeden geçemiycem Shannaradan uzak dur kesinlikle... Ölümkapısına herkes çok iyi diyor ama ben ilk 2 kitabı pek beğenmedim ama gerisi süpermiş .... Şahsi tavsiyem kesinlikle Büyücü serisidir. ilk 2 kitap çırak vve usta isminde. toplam 4 kitap çıktı. gediksavaşları die geçiyo. Kesinlikle çok özgün . Bu kitapların hemen hepsini okudum. Yüzüklerin efendisinden etkilenmeyen tek seri bence...herkese tavsiye olunur[hline]Borges chanter lvl37 Bahçıvan lvl37 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 yukarıda görmüşken kara kılıc harbiden iyi bir kitap çok özgün ve sonu güzel insanahüzünlü :p ve beklenmedik geliyor.Büyü gücü olmayanlardan korkan büyücülerin dünyası ve büyücü clasların çok süper olduğu bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Azmodai, 25 May 2003 15:30 tarihinde demiş ki: haplo: have you ever been near a star? is it dangerous? zifnab: no, but i stayed in a hotel with clark gable once... hahahha ah lan 7 kitabı tekrardan okutturmayın adama gaza geliorum :)))[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Reselam herkese :) buzyeli vadisinin ilk kitabından sonra burdaki yazılarıda okuyunca Drizzt serisinin biraz baymaya başladığına karar verip 2. ve 3. süne sonra devam etme kararı alarak Büyücü:Çırak ve Büyücü:Usta kitaplarına başladım fena kitaplar diil Büyücü:Ustayı bitirmek üzereyim ve bunu bitirince Ölüm Kapısı serisine geçmeye karar verdim elimde arkadaştan aldığım Ejder Kanadı ve Elf Yıldızı adlı 2 kitap var bunlar bu serinin ilk 2 kitabı diilmi? ve bu seriye geçmeden önce okumam gereken bişi varmı bu seri ile ilgili mesela Yüzüklerin Efendisinden önce Hobbitin gerekliliği gibi ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bişi okumana gerek yok ölüm kapısı 7 kitalı kbi seri.. ynai yetiyo tüm hikayeye :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bence yanlış yapıyorsun 3 lemelri tamamlamadan ordan oraya atlarsa sonra döndüğünde tabiki bayıcı olur drizztin buzyeli vadisi üçlemsini bitirip gedik savaşını üçüncü kitabınıda okuduktan sonra ejder kanadına geç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Gedik Savaşları 2 kitap die biliyordum ! 3. sü çıktımı eğer var ise adı nedir pls ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ravenloft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 :) dördüncü kitabınıda bu gün kitapçıda gördüm gedik savaşının :) işin uzun yani oku pis köle adına bakmadım ama çırakla ustayı biliyorum gerisinin adına bakmadım ama gedik savaşı 4. kitap yazıyordu hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 :) dördüncü kitabınıda bu gün kitapçıda gördüm gedik savaşının :) işin uzun yani oku pis köle çırakla ustayı biliyorum gerisinin adına bakmadım ama gedik savaşı 4. kitap yazıyordu hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 evet bugün aldım 3. kitap GÜMÜŞDİKEN ve 4. kitap SETHANON'DA KARANLIK harbiden daha işim uzunmuş Buzyeli Vadisinin 2. ve 3. kitaplarını almaya gitmiştim bunları aldım artık bunlardan sonra Buzyeline dönüp bitirip sonra işallan geçicem Ölüm Kapısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo_88 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ya ne dl si be yüzüklerin fendisini oku yazilmiş en iyi fantastik kitap,silmarillion oku!!!![hline]hayat felsefem=HeBeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Forgotten Realms'da olan bütün kitapları oku.Özellikle ingilizcen iyiyse ingilizce forgotten realms'da oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ölüm kapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ısrarla RAVENLOFT bir de edebi ve felsefi değer arıyorsan; Ursula K. LeGuin'in kitaplarını tavsiye ederim.[hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 evet ravenloft çok iyidir Strahdın karizması bütün olayı sarmıştır ben bir arkaşımın aklını çelip okutmuştum adam I starhdı okuduğu ertesi gün bana geldi ve şöyle dedi -olm mütişti lan. Kitap bitince aynanın önüne diz çöküp strahda bağlılık yemini etmiş :lol: yani strahd karizmadır ama diyorum okutmasamıydım şimdi etkisi altında çok kalıpta atlar matlar vijdan azabı çekerim :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar