paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 tabii ediyorlar bak neler yapmışlar neler said: Posta ve hızlı kargo yoluyla Türkiye'ye getirilen bilimsel ve eğitim amaçlı kitaplar için muafiyet limiti de 150 euroya çıkarılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 kitap okuyup bilim yapan adamin turkiyede isi ne abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 bilmsel kitaplara kindle dahil mi acabaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 said: Ayrıca yurt dışından posta ve hızlı kargo yoluyla Türkiye'ye gönderilen ve burada bulunmayan bilimsel ve eğitim amaçlı kitaplar için uygulanan tek ve maktu vergi oranının yüksek olması nedeniyle, bu eşyaya uygulanan muafiyet limiti de 150 euroya çıkarılıyor. burada bulunmayan diye bir kriter varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 olay gumrukten ziyade , herseyin kontrole takilmasi abi zaten. her paketi 20 dolar yazdirabilirsin de yemiyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Dark_Soul said: said: Avrupa Birliği ülkelerinde genel olarak bu oranın 22 euro olarak uygulanması nedeniyle Türkiye'de de bu yönde düzenleme kararı alındı Devletimiz Avrupayı bilimi yakından takip ediyor , çekemiyorsunuz dimi? devletimiz dünya ülkelerinden her şeyin en güzelini alıyor. Amariga'dan başkanlık , avrupa'dan gümrük , zimbabwe'den hukuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 toggie said: blizz store'dan tshirt almak istiyorum ben de, ne kadar geliyo kargo falan? $24 tshirt fiyati. 7 dolardi sanirim. bide fedexten gumruk oduosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Hehe dogru soyliyosun masti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 (düzenlendi) Selamlar normal amazondan 25 dolara figür almıştım 6 dolar kargo ücreti yalnız kargo takipsizmiş gelmedi (kesin burdakiler çaldı satan adamın 12 k falan iyi yorumu var) sonra refundladım parayı geri aldım. Şimdi bu amazon.de de 19 eurodan satan buldum posta ve paketleme ücreti 14 euro. Şimdi bu posta çeşidi takipli mi takipsiz mi nerden anlayacağım ? Ayrıca vergiyi kapıya gelince mi ödeyeceğim ? Amerikadan gelenlerde önceden ödüyorsun kapıda istemiyorlar. Eylül 3, 2023 freedon_nadd tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar