Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 miyaw33 said: https://www.amazon.de/Philips-HF3510-01-Sonnenaufgangsfunktion-Farbstufen/dp/B008LR3KCO/ref=gbph_img_s-4_7a45_87e36f51?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=027a0c6a-b5b2-40b0-b601-0e4243de7a45&pf_rd_s=slot-4&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=SXN7C2DH0Y3CPKN655TK bu lamba 65 euroya beles sayilir,turkiyede 550 tl Gümrük için vergi koymadı mı? Bende checkout'ta 107 euro'ya geliyor. Edit: 75 euro ve üzerine koyuyor. 74.99 olsaydı koymayacaktı büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Merhaba kodu girin düşsün 10 euro, vergi de koymaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Yani. İhtiyacı olan varsa baksın kargo beklememis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Şu saat değişikliklerinden sonra aşağı yukarı herkesin ihtiyacı var herhalde. Yerli çakmasını üretmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Baz fiyata göre vergi koyuyor, indirim kodunu katmıyor o işin içine. indirim kodunu sonradan hesaplıyor. Yani 80€ olan ürüne promo kodu girip 70€ a düşürünce yine vergi uyguluyor baz fiyat 75€ üstü olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Onu iade ediyordur sonra ya, gümrükte vergi almazlar ondan yüksek ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Lightning deal olduğu için KDV düşmüyor, dolayısı ile vergi çıkıyor arkadaşlar sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Bright said: Merhaba kodu girin düşsün 10 euro, vergi de koymaz o zaman MERHABA kodumu? onu girdim ya ama düşmedi mi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Evet de vergi olayı aptallıyor bazen Amazon'da, onunla alakalı da olabilir. Normalde indirimli fiyat sınırın altındaysa alınmıyor vergi gerek Amazon'da gerek başka yerden söylenilen ürünlerde. Aptallayınca US sitesinde de mesela full fiyattan vergi geçiyor veya %50 vergi geçtiği oluyor sınırın altındayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Zaten ben bu kadar kullanışsız bi tasarım görmedim. Bizim e-ticaret sitelerinin tasarım efsaneymiş valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Ee sizin tasarımınız varsa Amazon'un da taşımacılık için kullandığı kendi uçak filosu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Para çekilmeden siparişi iptal edip merhaba koduyla verdim tekrar siparişi. Bakalım sorun çıkmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Bright said: Evet de vergi olayı aptallıyor bazen Amazon'da, onunla alakalı da olabilir. Normalde indirimli fiyat sınırın altındaysa alınmıyor vergi gerek Amazon'da gerek başka yerden söylenilen ürünlerde. Aptallayınca US sitesinde de mesela full fiyattan vergi geçiyor veya %50 vergi geçtiği oluyor sınırın altındayken. flash indirimler falan da 75'in üzerinde ise ana fiyat yine vergi koyuyorlar. bizim gümrükten de çok yüksek ihtimalle alırlar o vergiyi. umurlarında olmaz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 -Crawler- said: Para çekilmeden siparişi iptal edip merhaba koduyla verdim tekrar siparişi. Bakalım sorun çıkmaz heralde. Alla alla bende MERHABA'yı kabul etmiyor kanser etti valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Adresin Türkiye olması lazım. Ondan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Türkiye zaten onda sıkıntı yokda çözemedim. MT'ye mesaj atayım bakalım ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Xaero said: Alla alla bende MERHABA'yı kabul etmiyor kanser etti valla... indirimi zaten uygulamış. Ben 44 numara aldım. Fiyatı 84,95€ Sen 45 numara almışsın. Fiyatı 98,76€ 98,76€ dan vat çıktığı zaman 82,99€ ediyor. Dolayısıyla promo kullanınca 72,99€ oluyor ama promoyu sonradan hesapladığı için vergi koyuyor üstüne. Bright'in dediği gibi o vergiyi sonradan iade edebilirler büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 -10 var zaten orda, error olarak da uygulandı diyor orada da zaten? şaka mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 xaero ayağını 44 numaraya düşürtürsen sorun kalmayacak (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 kargolamada uc tane secenek var. bunlarin fiyatlandirmasi nasil, secinde birsey yazmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Seru said: kargolamada uc tane secenek var. bunlarin fiyatlandirmasi nasil, secinde birsey yazmiyor. Yazar, seçince tekrar hesaplıyor kargoyu sağ tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Şu 10 euro indiriminden sonra dh'ciler göçerticeklerdir siteyi. Son alışverişlerinizi yapın. Edit: Her gün bugün son günümmüş gibi giriyorum siteye korkudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 fiyat degismiyor devam ediyorum bu sefer kart bilgilerine geliyor orada zaten bi fiyat olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Xaero said: Alla alla bende MERHABA'yı kabul etmiyor kanser etti valla... abi bi sağ taraftaki sayılara bak :) Edit. Birde o döviz kuru nedir? 3,93 diye try euro çeririmi mi olur :) euro olarak alınca banka insiyatifine kalıyoruz dimi? Bu kadar geçirmez banka sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 bende boyle gozukmuyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar