Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul/Avrupa Yakası DVD kiralamacı?

Drall

Öne çıkan mesajlar

böyle taksim yakınlarında falan dvd kiralamacı var mı acaba ya? nişantaşı falan da olur gider gelirim. hatta kağıthane bile olur

kat da kapanınca torrentle uğraşasım hiç gelmiyo, dandik filmler için onlineindirmedenizlemeninadresi falan takılıyoruz ama güzel filmleri de kaliteli izlemek istiyo insan. hem bugün ne izlesek diye gidip abi bana şöyle farklı bir bakış ödülü almış, almadıysa da bence almalıydı dediğin bi film var mı dediğimde olma mı be ya diyip çıkarıp alın bunu izleyin dese mesela biri. süper olur sdf. mephistoda müzik bölümüyle ilgilenen bi elemana denk geldiydik öyle, bahsettik işte şöyle etnik olsun böyle afrikadan olsun bişeyler öner diye, dört beş cd önerdi hepsi birbirinden iyiydi. o olayın film boyutunu yaşayasım var işte internetten araştırmaya kasmak yerine.

tldr: avrupa yakası dvd vcd bluray kiralamacısı bilen var mı? flaş disk kiralama bile olur. ya da bana 1 tb filmekimi tadında filmlerle dolu bi hdd ödünç verebilecek olan var mı? :horace:
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem, yıllardır izlemedim ama kalmıştır herhalde. koleksiyon kafasında değilim zaten kiralama peşindeyim. bi nebze kaliteli olsun + indirecek yer ararken hayattan soğumayayım. bi keyif yapıcaz zaten onda da vay indi vay inmedi uğraşınca keyfim kaçıyo
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

olm dvd dediğin 420p falan (640p mıydı yoksa)
onlinefilmizlemesitesi dediklerinden daha kaliteli stream edemiyosanız internetinizde sıkıntı vardır
2016'da dvd kiralamak olcak iş değil sfd

O zaman bluray işine bakayım. Ya online izleme sitelerinde 720p falan diyo ama o dandik bi 720p bence, çok ripli. Her yerinde pixel pixel renkleşmeler seçiyorum, full hd görüntüye baya uzak bişey oluyo. Ses kalitesinden bahsetmeme bile gerek yok. Kucağında tabletten film izliyosan ideal de evde ses sistemi, projeksiyon falan diyince baya dandik oluyo. Neyse bikaç alternatif de buldum onlardan biraz indiricem de blu ray filmi on liraya kiralayabiliyosak da alırım bi bluray oynatıcı. Ripli izlemek ayıp bazı filmleri. Geçen kon tiki'yi izledik, ağlıcaktım görüntünün ve sesin kötülüğünden sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...