Drall Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 böyle taksim yakınlarında falan dvd kiralamacı var mı acaba ya? nişantaşı falan da olur gider gelirim. hatta kağıthane bile olur kat da kapanınca torrentle uğraşasım hiç gelmiyo, dandik filmler için onlineindirmedenizlemeninadresi falan takılıyoruz ama güzel filmleri de kaliteli izlemek istiyo insan. hem bugün ne izlesek diye gidip abi bana şöyle farklı bir bakış ödülü almış, almadıysa da bence almalıydı dediğin bi film var mı dediğimde olma mı be ya diyip çıkarıp alın bunu izleyin dese mesela biri. süper olur sdf. mephistoda müzik bölümüyle ilgilenen bi elemana denk geldiydik öyle, bahsettik işte şöyle etnik olsun böyle afrikadan olsun bişeyler öner diye, dört beş cd önerdi hepsi birbirinden iyiydi. o olayın film boyutunu yaşayasım var işte internetten araştırmaya kasmak yerine. tldr: avrupa yakası dvd vcd bluray kiralamacısı bilen var mı? flaş disk kiralama bile olur. ya da bana 1 tb filmekimi tadında filmlerle dolu bi hdd ödünç verebilecek olan var mı? :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 dvd mi kaldı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bilmem, yıllardır izlemedim ama kalmıştır herhalde. koleksiyon kafasında değilim zaten kiralama peşindeyim. bi nebze kaliteli olsun + indirecek yer ararken hayattan soğumayayım. bi keyif yapıcaz zaten onda da vay indi vay inmedi uğraşınca keyfim kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 kapandı dvdciler zor bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 teşvikiyede bi yer buldum gugılda arayınca, en son 2015te yorum yapılmış hakkında. bi ara gidip bi bakıcam kafamdaki gibi bi yer mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 olm dvd dediğin 420p falan (640p mıydı yoksa) onlinefilmizlemesitesi dediklerinden daha kaliteli stream edemiyosanız internetinizde sıkıntı vardır 2016'da dvd kiralamak olcak iş değil sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Bit pazarindaki hayvanli varcilar bile iptv, private tracker ya da en kotu bluray isine girdi. Zonguldak veya corum taraflarina gidersen dvdci bulursun sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 benim dvd'im olsa izleyecek aletim yok mesela hatta ödünç alayım birinden desem o da yoktur etrafta>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bizim cihazlari en son cocuklar boyuyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 netflix dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 sen bu konuyu yazdığından beri 2-3 dvd indirmiştin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Bütün ülkeyi 3 mbit'e talim yapsınlar da DVD'ciler geri dönüş yapsın. Danışmanlar da korsanlığı engelleyip iç ekonomiyi desteklemek için yapılıyor bunlar diye tivit atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 kesin drall açmıştır topiki demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 yav said: olm dvd dediğin 420p falan (640p mıydı yoksa) onlinefilmizlemesitesi dediklerinden daha kaliteli stream edemiyosanız internetinizde sıkıntı vardır 2016'da dvd kiralamak olcak iş değil sfd O zaman bluray işine bakayım. Ya online izleme sitelerinde 720p falan diyo ama o dandik bi 720p bence, çok ripli. Her yerinde pixel pixel renkleşmeler seçiyorum, full hd görüntüye baya uzak bişey oluyo. Ses kalitesinden bahsetmeme bile gerek yok. Kucağında tabletten film izliyosan ideal de evde ses sistemi, projeksiyon falan diyince baya dandik oluyo. Neyse bikaç alternatif de buldum onlardan biraz indiricem de blu ray filmi on liraya kiralayabiliyosak da alırım bi bluray oynatıcı. Ripli izlemek ayıp bazı filmleri. Geçen kon tiki'yi izledik, ağlıcaktım görüntünün ve sesin kötülüğünden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar