Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 cicibeybe said: abi takip ediyorum ben de chartları ama işte temelde benim anlaşmadan memnun olmamın sebebini blackchaos yazmış. bLackcha0s said: yani bu aslında senin ülkenin ne denli "yatırım yapılmayacak" bir ortam olduğunu gösterir. hani bunu göz önünde bulundurunca yatırımcıya karşı 3-0 geride başlıyorsun ülke olarak bu kadar olumsuza rağmen cebe 500 milyon atıyorsun. Adamların ayaklarına kapanmaları lazım :) Yani ben de bu şekilde düşünüyorum. Ayrıca kurun bu seviyelerde olmasının temel sebebi önlem alınmıyor oluşu. Atıyorum evet çıkarsa ve başkanlık gelirse seve seve düzeltmek, dengelemek zorunda kalacaklar. Yani artışı isteseler durdururlardı ama durdurmadılar psikolojik etki yüzünden. Tam yetkili olduğunda millet ses çıkarsa bile bir şey yapamayacağı bir ortamda elbet ekonomiye de el atılır. Hayır çıksa bile memleketi kurtarma şovu adına yaparlar bana kalırsa. Hayır çıkarsa ortalık karışır vs. gerçi daha fena olur bence ama bilemezsin. Yani bu konunun yeri bu değil ama bu doğrultuda zaten 1 sene değil, bak 6 ay sonra ne olacağı hakkında bile bir fikir yürütemiyorsan böylesine büyük yatırımcı cidden nimet.
fresia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 enflasyon oranında artış yazsaymışlar sdf
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Bu arada twitterda yazıldığı kadarıyla sözleşmede enflasyon kadar artış yapılacağı söyleniyormuş. Ödemenin yarısı tl, yarısı anlaşılan kur üzerinden yapılır yıllık da yazıyormuş.
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Abi futbol kulupleri gene buyuk paralari yonetiyorlar. Senin dedigin bu mantikla turkiyede ydisindan odeme alacak tum sirketlere ayni muamelenin cekilmesi lazim. Bunu kabul edecek kadar enayi olan da batsin zaten. Ben sunu kabul eden sirketi incelemis olsam trde calisirken, cok net bir daha kredilendirilmemesini ve var olan kredilerin zamanla azaltilarak kapatilmasini yazardim. Bir daha da kredi falan verilemezdi, direk yonetim zafiyeti cunku. Makul bir artis falan oneremezsin, bunun en makulu her sene kurun belli bir tarihte olusan kurdan alinmasi ve yil icinde sabit kalmasi olabilir sizin mantiginizla bile (digiturk icin kismen avantaj kulupler icin kabul edilebilir bir dezavantaj).
oldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Soylendıgı gibiyse 3-4 sene sonra kim yaptı lan böyle sacma sey mi olur denecek cinsten olmus bence
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ha bu arada 2 3 saniye kadar bu iste ne cakallik olabilir diye dusundum de.. hacit simdi bu elemanlar -bein tamam aslan parcalari 500 000 000 dolares arti kdv veriyoruz yillik arti bunu da arttiracagiz demisse ve bunu hiiiiccc sabit kura endeksleme akillarinin ucundan gecmemisse.. simdi kimse bu anlasmayi gormedi bilmedi duymadi vs ya..bizim bu bir avuc uyanik da klupler birliginden alacaklarinin sabit kurdan odenmesi seklinde feragatname alabilmislerse.. yani dolares gelecek klupler birligi yada kimse artik bunu ytl seklinde dusuk kurdan dagitacaksa .ustunu sen ben bizim cocuk paylasacaksak.. guzel bir vurgun olmaz miydi..sonra muhtemelen para paylasilamayinca birileri el altindan bunu basgana sizdirmis ..vsvs..
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Yalnız hala www.beinbedava.com Sitesinin hayata geçmemiş olması çok şaşırtıcı değil mi?
Öne çıkan mesajlar