Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 5 Kasım Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu yapılanlar beşiktaşa karşı yapılmış olsa buraları alev almıştı şimdi. resmen ikiyüzlü çoğu beşiktaşlı. baya baya hakem sizi kayırıyor işte. hala daha hakem kötü ondan diyorsunuz.

komikler sizi
Mesaj tarihi:
mokoko said:

şu yapılanlar beşiktaşa karşı yapılmış olsa buraları alev almıştı şimdi. resmen ikiyüzlü çoğu beşiktaşlı. baya baya hakem sizi kayırıyor işte. hala daha hakem kötü ondan diyorsunuz.

komikler sizi

ben açtığımda penaltı olmuştu o yüzden penaltıyla ilgili yorum yapamayacağım. Quaresma'nın kırmızı kartlık pozisyonda da buraya yazıyordum göremedim

ama beşiktaşlı kimse itiraz etmemiş kırmızı demişler. Ben şahsen istemiyorum haksız puan, bunlarla olacaksak şampiyon olmayalım. eğer bir kırmızı bir penaltı hatalıysa hakeme düdüğü astırsınlar bir daha da maç vermesinler bu kadar basit. ben istemem beşiktaş haksız maç kazansın, ne bize olsun ne başkasına.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

komikler sizi

Heh iste olay tam da su ya. Her mac taca, kornere onlarca sey yaziliyor.

Demek ki neymis. Aynisi senin basina da gelebiliyormus.

Ayni adam 5 dakika once sagdan yardirdi mesela tak adami engelledi. Net sariydi.

Ama boyle yazinca abes oluyor di mi tek tek. BJK flood u bu iste mac topiklerinde
Mesaj tarihi:
Sotto said:

mokoko said:

komikler sizi

Heh iste olay tam da su ya. Her mac taca, kornere onlarca sey yaziliyor.

Demek ki neymis. Aynisi senin basina da gelebiliyormus.

Ayni adam 5 dakika once sagdan yardirdi mesela tak adami engelledi. Net sariydi.

Ama boyle yazinca abes oluyor di mi tek tek. BJK flood u bu iste mac topiklerinde

abi kabul ediyoruz, daha ne yapak?
Mesaj tarihi:
Fnerli gibi olmayana pebalti desek suna kırmızı degil desek daha popüler olurduk :(

@sotto adriano pozisyonu sari değil. Adam topu 20 metre acti adriano faul yaptığında coktan bizim stoper topu almisti o yuzden sadece faul
Mesaj tarihi:
Bence net sari. Farketmez ki direk adama mudahele gitmesini engelliyor. Kosuya devam etse ne olacagini bilemeyiz de ben tek tek pozisyon tartismayi sevmiyorum.

Su pozisyona kirmizi kabul edip etmemek degil olay, bi zahmet kabul edin.

Burada demek istedigim hatalar herkese yapiliyor iste. Galaktik komplo yok besiktasin karsisinda. FB/GS lehine oldugu zaman hakemler potada tuttu oluyor, BJK'ye olunca hakem sadece kotu oluyor. Benim kizdigim bu.
Mesaj tarihi:
hakem hataları varsa, hakem hatasıyla kazanmak istemediğimizi söylediğimize göre maça dönebiliriz sanırım

Gökhan İnler BOK gibi oynuyor sadece bu maç değil 2-3 maçtır. karıya kıza mı dadandı nedir vitaminsiz vitaminsiz yürüyor maçta.
Mesaj tarihi:
Topici okumuyorsun galiba bu da galaktik komploymus oyle yazanlar var.

Valla yetisemeyecegi top icin sari cok sacma
Sirf top havada diye son adama kirmizi verilmedi falan top kontrolünde değil diye
  • Yeni Oluştur...