Disappear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bugun ashenvaledaki sehire gittim darkshoredaki questler bittigi icin orasi alliance degil dikkat et keserler dediler bende hem baska carem olmadigi icin hemde sehirde kezilmez diye dusunerek gititm level 40 sentinelleri gorunce rahatladim ama 2 dakika gecmeden bi tane salak herif geldi beni oldurdu gitti direk arkasinda sentinel surusuyle daha sonra reslendim alla alla falan dedim bidaha kesti gene sehirden kacti e noluyo falan derken 3. de dayanamadim artik cok sinirlendim derken 5 6 7 diye gitti bu adam geliyo bir iki vendor kesiyor beni kesiyor sonra kaciyo daha sonra gorduklerime inanamadim adam bariz bir sekilde sentinelleri catur cutur harcadi sehirde 4 tane falanda playeri hakladi sonrada gitti surekli devam ettirdi bunu bu sadece pvp serverdami var? yani bilmiyorum ama boyle bir gerizekalilik gormedim kanimca isterseniz diyinki pvp bu onune geleni kesicen istediginizi diyin ama hangi mantik aranda 23 level fark olan birini kesmekten zevk alir ? hayir eline bisi gecse tamam dicem ama yok gecmiyoda sadece ego tatmini ... bu sadece pvp serverdami oluyor ? "normal" denilen serverlarda olmuyorsa orda oynicam retaildan itibaren[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Disappear, 03 Şubat 2005 19:32 tarihinde demiş ki: yani bilmiyorum ama boyle bir gerizekalilik gormedim kanimca isterseniz diyinki pvp bu onune geleni kesicen istediginizi diyin ama hangi mantik aranda 23 level fark olan birini kesmekten zevk alir ? bu tip şeylerden zevk alan çok, yapan da çok. bu daha bir şey değil. çok daha fazlasını göreceğinden emin olabilirsin. 2 mob keserken health'in kalmamışken üstüne atlayanlardan tut 10'a bir kesip cesedinde dans edenlere kadar... bu tip şeylere katlanamıyorsan normal sunucularda oynamanı tavsiye ederim. oralarda pvp tagı olmadıkça kimse kimseye saldıramaz. pvp tagı olması için ise - pvp tagı bir komut ile kaldırıyor - ya da düşman npc'ye saldırılıyor kısacası normal sunucularda sen istemedikçe kimse sana saldıramaz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sen çok şanslısın. Doğru tarafı seçmişsin. Çünkü senin de dediğin gibi bir tane horde seni kesip gider Ashenvalede. Ben ise genellikle benden 8-10 level yüksek olan 6-7 alliancetan aşşağısını görmüyorum. Bak hunter charım var level 26 yım bugün quest yapıyordum 30+ olan 6 yada 7 tane sayabildiğim alliance pusmuş orda bekliolarmış tam boss çıktı daldım hepsi çıkıp arkadan bana daldılar. Yarıldım yani :D Birçoğu da NE idi.. NE ler ile ilgili bir genelleme yapsam patiye uymaz :) Bu tip şeylere ses çıkarmamalısın, eğer PvP serverında oynuyorsan.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gel dis, normal serverlara bekleriz, orda istediğin zaman pvp yapma gibi bir seçeneğin de var zaten :D ben onlardan birinde olcam oyun çıkınca :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 norak o zaman ben normal oynicam abi yani sacmaligin daniskasi bi uo bi ao ne biliyim bilimum oyunlara bakiyorum hayatimda ilk defa tek bi adamin hemde max level falanda degil sehiri tamamen katlettigini goruyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 şehri katletmeyi bırak lvl 60 adam lvl27 adamın cesette kamp yapıyor gelsede bir daha öldürüp keyif yapsam diye kafam girsin bu blizzarda,bi cozum bulsun artık bu honorable dishonarable kill olayına yoksa çekilir gibi degil yani tarren millde quest yapmak resmen işkence hani lvl60 adam seni gördü öldürdü tamam anladık ubersın bi vurusta oldurdun super pvp yaptın reslenıyorum 2 adım atıyorum aynı adam yine muhtesem pvp becerisi ile öldürüyo hayır ona bı kazancı yok demek isterim ama var maalesef ekran başında egosunu tatmin ederek orgazm oluyor,buna bir cozum bulmadıkları sürece asla pvp serverında oynamam betada bir hata ettim başladım ama başlamaz olaydım korede bu tip olaylar yoktu server boşta olsa beni gören high level adam asla saldırmıyodu tabi arada 1-2 sivri cıkıyodu ama olur o kadar eu betada resmen oynayanların özelliklede allyarın %90ı böyle.[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben şahren birini kestimmi mutlaka res kill ederim bi kere. eğer hunter yada rogue ise 2 kere. Bunun sonucunda o kişi reskillin ne demek olduğunu öğrenir ve birine reskill yapmadan önce düşünür. Forumlarda bir çok kişi bana "hem alliance'lara yardım ediyosun hem de res kill yapiyosun. Nası bi mantık bu" sorusunu sordu. Verdiğim cevap yukardakinin aynısı. Nasıl ki sünnetsiz adama kız verilmezse, res kill yemeyen adamdan da pvp ci olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dün taurenlerin başlangıç yerinde soradan level 44 olduğunu öğrendiğim bir kişi bütün level 1-10 ları öldüyordu. yarım saat kadar bende ordayım daha sonra dayanamadım çıktım oyundan. heralde devam ettirmiştir. kaç kere kaç kişi öldürdü sayabilen yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 öldüğümde 5 kişi hiç sıkılmadan 45 dk boyunca cesedimde beklediler bu insanlar acaba Çin li soyundan mı gliyo düşündüm ama arızalı insanlar oldukları kesin...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: ermynorac, 03 Şubat 2005 21:07 tarihinde demiş ki: dün taurenlerin başlangıç yerinde soradan level 44 olduğunu öğrendiğim bir kişi bütün level 1-10 ları öldüyordu. yarım saat kadar bende ordayım daha sonra dayanamadım çıktım oyundan. heralde devam ettirmiştir. kaç kere kaç kişi öldürdü sayabilen yoktur heralde. o nasıl oluyor ki?. başlangıç bölgeleri contested bölge değildir. siz karşı tarafa saldırmadıkça kimse size saldıramaz. o level'da adam da ya geyiğine saldırır ve bu durumda da zaten ölmeyi kabul etmiştir; ya da hiç bilmiyodur oyunu, adamı npc sanar saldırır, o zaman da 5 dk sonra pvp tag'ı kalkar biter geçer. bütün arkadaşlarım pvp sunucularında oynamasa ben de normal sunucularda oynardım açıkcası. tamam raid'ler falan çok güzel şeyler de, olay arkadaşlıkta. arkadaşlar nerdeyse ben ordayım. ister pvp olsun ister rp.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 03 Şubat 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yani şikayet ediyorsunuzda pvp server'ında zevk alacağınız nokta bu zaten. Heran öldürülebilme ihtimali, çevrede sizden daha güçülü düşmanlarınızın olduğu ihtimali vs. Eğer reskill yemek istemiyorsanız cesette res olmayın. Normal server'lar da bunu engellemek için yapılmış. Bunu saçmalık olarak tanımlama konusunda son derece haksızsınız. Ha honorable kill olayı gelsin artık diyorsunuz: Çok feci derecede katılıyorum buna. Güzel bir sistem.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 honor. sisteminde sunu nasil engellicekler peki simdi sen lvl 60 sin 5 tane lvl 40 geldi sana saldirio dogal olarak oldurmek zorundasin oldurursen honor point kaybedeceksin ee?yoksa bu honor sistemi sadece ilk dalana mi gecerli[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sistem çalışmadığı için meçhul aslında. Ama muhtemelen dediğin durumda almazsın.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 TM de 2 lvl 60 beni kesti sonra bende misilleme olarak SS de 2-3 guard ve 2 30-40 kestim. Rahatladım. :P[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 şu sıralar Redridge Mountains bölgesindeyim , paso raid oluyor burada. saolsun bir Undead Rogue , çok kızmış herhalde çünkü adamdan 15 level olmama rağmen hiç üşenmeden gidiyor heallanıyor geliyor kesiyor felan. çoğu zaman sheep edip kaçabildim de , yani adam öldürdükten sonra tükürüyor bir de abi. şimdi gelip de hordelar da kendi aralarında iyidir bilmemne , ben bunu kavgada yapmam yahu , hiç mi onur diye bişey yok. peh.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oluyor böle şeyler ben önceden kendimden düşük adamlara dalmazdım ama artık öle birşey oldukı dalma dalma acımıyorlar bende artık acımıyorum yemişim lvl düşük olmasını kes gitsin zaten adam o lvlde o yere girmişse ölmeyide göze almış demektir daha doğrusu pvp serverına girmişse[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gelin ulan , gelen vurdu geçen vurdu bir de siz vurun aeuh[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 squ nun dedigine katılıyorum reskill yemeden ii pvp ci olunmaz..pvp serverinin amacini anlamak lazim bi kere oldurmenin onurlusu onursuzu olmaz karsınızda ki dusmaniniz ne de olsa.. simdi gelelim oldurme olayina sahsen ben biri ben mob keserken beni beni oldurse 45 dk da cesedimin basinda beklese bence hakkı adamın cunku beni oldurmus bu 1 kiside olsa 10 kiside olsa ayni akıllı olsaydimda beni oldurmeseydi diye dusunurum..pvp de tamamen hırs serveri gibi bisi ben pvp adamiyim beni biri oldurse ilk yapacagim sey ismini almak elbet bi gun oldururum bende onun cesedinin basinda beklerim.. olaya eglence acısından bakmamak gerekiyo dedigim gibi pvp serverinda eglence icin oynanmaz eglence vs istiyosaniz pvp nin kapali oldugu server a gideceksiniz pvp serverinda biri sizi oldurunce sora yapmaniz gereken seyler sunlar bence: pvp serverinda oldugunu hatırlayın.. neden oldugunuzu dusunun.. varsa kagıt kalem sizi olduren/oldurenlerin ismini alın eksiklerinizi anlayın(bu eksiklikler lvl olabilir item olabilir pvp olabilir) daha sonra bi daha bu durumla karsılasmamak icin yapılacak seyleri dusunun.. bu liste uzar gider sadece bana gore onemi noktalari yazdim..yani yok ben reskill yedim benden 30 lvl ust adam geldi beni oldurdu vs olayina girmek pvp serverinda sacma seyler..pvp serverinda oynayan birisi en ii olmayi istemelidir..bence o adam amacina ulasmis bak okadar kisiyi guard i kesmis sende burda topic acarak onun yaptıgı seyleri anlatıyosun bence bu bir basaridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yani arkadaşlar PvP server ında nasıl kızıyosunuz annamadım malesef PvP ye giren zaten direkt ezmeye girer 1 i de aynı 60 ı da ayrıca horde ally diyede ayıracaksanız ALLY kısmı bu konuda daha onursuzdur...Ben lvl 27 ken bir arkla quest yaparken ark. da lvl 30 du 2 ally gördük 24 25 saldırmadan geçtik hatta ek salladık daha sonra biz ayrılınca tekrar geri dönerken adamların 2 si birden bana daldı.yaklaşık 1 10 dakika adamları üşenmeden kestim hatta rahatlamadım da !!! Anladım ki merhametten Ally doğar ...[signature][hline]ZuLkarneyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 buna kesin bi çözüm bulunması lazım çünkü adamı oyundan soğutuyo. geçen arathide mezarımın başında bekleyen 4 tane lvl 40 ve lvl ini göremediğim hordeler yüzünden yarım saat reslenip reslenip öldüm. ss lere bakınız lütfen...[signature][hline]Anatolian Sunrise>join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya lol anlayamiyorum sunu simdi pvp serverinda oynuyorum pvp de olmeye cozum bulunsun mu diyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Diyelimki 10 kişi sizi kesti ve esedinizde kamp yapiyo... Reslenmeyin! Gidin bi çay alın 5 dakka gecsin. Eger haala oradalarsa zaten adamlar "No Life" modundadır demek.. Artık kazanan sizsiniz çünkü 10 ve sizden yüksek lvl adam oyun oynamadan salak gibi sizin etrafinizda duruyo... Kamp yapan "ÖYLECE DURUYOR" öyle değil mi? Sizde bekleyin dirilmeden; problem ne...? Asil sinir bozucu olay bunu tek ve lvlinizin altindaki bi chardan yemektir. Bi rogue, bi druid stealh modla siz reslenip bufflanirken sizi sinir edebilir. Ama ne olursa olsun "spirit healer" diyede birşey var. Gidin dirilin abi![signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mezarın başında bekleyip öldürmeye bulunsun diyorum. mesela reslendikten sonra 15-20 saniye görünmez olunabilir bu sürede sende kimseye saldıramazsın. yoksa tabiki ölünecek.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 15-20 saniye görünmez olmak şehir savaşlarının canına okur. Bugün Tarren Mill'e saldıran alliance'lar ile kapışıyorduk. İki tarafın da şehri yakın olduğu için 5 vs 5 kişi arasındaki savaş 1 saatten fazla sürdü. O res sonrası görünmeme olayı olsa savaş taa başından soğurdu, tadı olmazdı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Virtue-L doğru diyosunda adamlar tam mezarın üstünde beklemiyoki gidiyolar ağacın arkasına dağın yamacına saklanıyolar reslenir reslenmezde kovalamaya başlıyolar.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar