Artariel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 bimeksten almıştım ürünü. sıfır dememin sebebi geçen haftalarda garantiye yollamıştım ledi ve sol kliğinde problem olduğu için. teknik servis, müşteri memnuniyeti için direkt replacement yolladı. ben çoktan zowie ec1-a mouse satın almıştım, dolayısıyla paketi hiç açmadan razer'ı satmaya karar verdim. 29 ağustos 2015'te başladı garantisi, yani bi seneye yakın garantisi daha var. ürün harbiden sıfır yani, faturayı da printlerim gerçi servis kağıdıyla beraber yollamışlar orda gerekli garanti ve satın alma bilgileri yazıyor yine de faturayı da isteyen olursa bimeksten aldığım maili forwardlarım. 200 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ürün müşteri memnuniyeti için değişim yapıldı yazısını okuduktan sonra imzanı okumak hiç iyi olmadı ehehehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 niye kimse almıyo lan 180 lira yapıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 ben açıkçası almak istiyorum ama blackfridayde indirime girerse diye bekliyorum, şuan 54 dolar amazonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 157'e rival 300 istediydim amazondan. göreydim postu pazarlıkla 170e alırdım senden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 neyse vaz geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar