Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ASUS N56 Laptop (12GB RAM)


Celtics

Öne çıkan mesajlar

Garantisi bitmiş durumda. Bataryası tamamen bittiği için yan sanayi yeni batarya aldım 5-6 ay önce. 1-1.5 saat arası götürüyor. Bir ASUS klasiği olarak menteşesi sıkıntılı. Sağ tarafındaki menteşesi hafif çıkık. Kullanımda, açıp-kapamada hiçbir sıkıntı çıkarmıyor gerçi.

http://www.vatanbilgisayar.com/n56vz-notebook-core-i7-3630qm-12-gb-1tb-156-4gb-win8-tasinabilir-bilgisayar.html

İşlemcisi ve ram'i yüksek, ekran kartı cacık. Oyun oynayacak arkadaşlara elbette gelmez. 1TB harddisk var, Win10 kurulu şekilde formatlayıp vereceğim. Masa başı kullanacak, işlemci ve ram'e yüklenecekler için ideal PC, video render'de falan kullandım, baya iyi performans veriyor bir laptop için. Sıfırı 4200 TL.

İstediğim fiyat: 2000 TL (pazarlıksız)
Satma sebebim: İşlemcilik, ram'lik bir işim yok artık PC'yle. Macbook denemek istediğim için, buradan gelecek parayı ekleyeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sifiri tabi ki 4000 tl degil, atmayalim. 3200 tl ye 6700hq lar var.
bu cihaz 2012 haziranda turkiye'de satilmaya baslamis, yani 4.5 sene oncesinin teknolojisi. ustelik senin kasanda mentese gibi mekanik sorunlar var. baska ne sikintilari var bilemiyoruz.

hepsini toparlarsak, bu cihaz 1000 tl ye filan belki gider.

https://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61457548&p=6
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2bin ne ya lol. 3. nesil işlemcili 4 yıl önce satılan bir laptop bu. ekran kartı da çöp. üstelik gtx10 serileri de girdi piyasaya 2k istemek ayıp.

1k troll değil mantıklı teklif. hadi 1.2k de..

bir de iki arkadaşımda da vardı bu laptop, bakımı çok zor. açılmak bilmiyor ve menteşe problemi var ikisinin de ekranı tutan menteşeleri kırıldı tamir ettirdiler. he bide fazla ısınıyor alet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...