Riehn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 meslek dallari ne idi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hukuk, reklamcılık, psikoloji, sinema ve televizyon diye hatırlıyorum. ha, yazarlık bir de.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 03 Şubat 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: micha, 02 Şubat 2005 02:30 tarihinde demiş ki: yengecler bariz belli ediyor cunku.kat1 dis gorunus ama ici yumusak .aninda anlasiliyoruz. valla arkadaşa katılıyorum bi yengeç burcu olarak. Hemen belli oluyor ya nasıl engelliycez bu olayı :)[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: BombaciMulayim, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: mumkunse terazi burcu erkeklerini himayeme almak istiyorum, büyük bir oluşuma gidebiliriz arkadaşlar ehoe Sen erkekleri toparla, ben kızlarına fitim kih kih..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bence tamamen sallamasyon..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: daverc, 02 Şubat 2005 11:26 tarihinde demiş ki: Balik burcuyum, burcumun butun ozelliklerini tasiyorum, cogu zamanda tutuyo, hosumada gitmiyo degil :) bence çok hoşa gidicek bir burç değil, yani sahiplerinden ulan ben niye böyleyim diyenine çok rastladım.. aşırı duygusal, bağlanır falan böle..[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: micha, 02 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki: basak burcu dedigin ozellikleri tasimaz ki zaten.basak burcu inceler yalnışın var 2.sayfada söylediğim tüm özellikleri başak burcu taşır. ancak dediğin gibi detaycıdırda başak burCU. sen başak burcuna bi konuyu anlatırsın sen konuyu bitirmeden o sonuca bağlaR ve çıkarması gereken dersi çıkarır.sezgileri kuvvetlidir ayrıca.birde tembel bi burçtur. tembellikten ziyade uyuşukluk diyelim biz buna.rahatına çok düşkün olmasından dolayıdır buda. Başak buRcu en iyi oğlaklar boğalar ve terazi burçları ile anlaşırlar. birde işlerinde genelde başarılı olurlar.hırslı değillerdir esasında ama hakkını vermezseniz hırs yapar . başka bi günde başka bi burcu yazarız=p size bu konuyla ilgili özcan oğuz'un (du galiba) burçlar ve karakter analizi adlı kitabini tavsiye ederim.cidden hem kültür açısından hemde bilgi birikimi açısından çok faydalı.ve çoğu hatun üzerinde pozitif etki yapıyo ehuehu[signature][hline]www.asgard.gen.tr benimsen bir tek benim ol ama.. değilsen git hiç durma geyşam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben olmuşum burc ne burcu[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Burç: Metefisiksel bi anlamdır. Cogunlukla tesadüflerle karsılasır ve her insanın yasıyabilecegi anlam özelliklerini tasir.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 koc burcuyum baya iyi bir burc inanıyorum ama gunluk burclara değil[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SFX Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Balık burcuyum;burcumun özelliklerini taşıyorum,görünüşe göre :) Ama gazetelerde filan aaa günlük aylık yıllık burcunuz nedir ;hemen alın ve okuyun hurafelerine hiç inanmam;Allah nasıl isterse öyle yaşanır veya kişi nasıl isterse öyle yaşar...[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Saeros, 02 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki: sevgili günlük, bugün paticik'te "günlük" diye bi topic gördüm, girdim hemen, post kastım. --------------------------------------------- Aramil İlphukiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kova yımdır biraz[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ben normalde inanmiyan biriydim.. Taki burcumun özelliklerini görene kadar... Ya harbi genel özellikleri cuk oturuyor bana inanamadım. Bilemiyorum gerçek olabilme ihtimali yüksek deyü bakıyorum bu aralar...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 teraziyim kralım duyan kapılıyo büyüme duymayan çok şey kaçırıyor kardeşim[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar