Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burclar ???

micha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar siz bu burclara inaniyormusunuz ? Yatmadan evvel ben hep bakiyorum.bazen tutuyor bazen tutmuyor.surekli de bir kismeti boluseceksiniz diyo .dusunceleriniz neler ??

P.S:Yengec burcuyum kizlara duyurulur =oP[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
Yengeç burcuyum ben de, hangi burcun özelliği nedir bilmem ama bir bayanla muhabbet etmiştim zamanında, kadınla yaklaşık 10 dakika kadar konuştuktan sonra bana "Yengeç burcu musun ?" diye sordu. O günden beri burçlara inanıyorum eheh..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
yengecler bariz belli ediyor cunku.kat1 dis gorunus ama ici yumusak .aninda anlasiliyoruz.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
en iyi anlastigim burc o kadarini biliyorum.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Benim burcum Mürekkep Balığı bi gün tutuyor bi gün tutmuyor gidiyolar bazen Deniz Atı'na yazdıkları şeyleri 2 hafta sonra benim burcuma yazıyolar.Nerde bi gazete görsem birinde değişik birinde değişik.Tamamen zıt yazıyolar.ama şunu biliyom ben Istakozlarla tersim abi.
Bide Midye'lerle.
En yakın kendime Sünger'ler olarak görüyorum.Onun için Spongebobla iyi anlaşıyoruz.[signature][hline]vadaaa
i love this game!

Akvaryum Tutorial
youth only zone

Mesaj tarihi:
surekli bakıp ilgilenmemde, baktıgım sıralardada tuttugu baya oluyor ama inanıyorumda diyemem.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
hiakye bunlar hikaye inanmayin bunlara.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
said:
Dwinz, 02 Şubat 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
yay burcunun özelliklerini bilen varmı eheh :)
[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
Mesaj tarihi:
Yükselenim yay, ana burcum yay
tehlikeli bi hiperaktif meraklıyım (kender diye ırk yaptılar bu yaylardan para krıdılar hehe)[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Mesaj tarihi:
Balik burcuyum, burcumun butun ozelliklerini tasiyorum, cogu zamanda tutuyo, hosumada gitmiyo degil :)[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mesaj tarihi:
kova burcuyum. burç özellikleri yazan yerlerin çoğunda tutuyor. anlaştığım burçlar olayıda tutuyor. ama günlük faln falan onlara inanmıyorum. mantığım kaldırmıyor. düşünsenize kova burcunda "bugün bi yerden para gelebilir" veya "önemli bir görüşme bekliyor sizi" falan. bana göre değil :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27

Mesaj tarihi:
Aslan burcuyum ama hiç anlamam burçların yükseleninden yok özelliklerinden yok bilmemlesinden fln.

Biri anlatsa aslında :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
oğlak burcuyum ozelliklerini okuyumca tutan şeyleri goruncede ınanıyor ınsan ıster ıstemez ama yukselenımı bılmıyorum[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
yok mesela bir kiza baktigim vakit bu x burcudur diyorum harbi tutuyor.ozelliklerini cok belli ediyolarda kendimize fayda sagliyamadik orasi ayri.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
burç diye bir kavram geçtiğimiz aylarda burcunun baskın özelliğini yenerek başka bir burcun davranış şekliyle davranan bir kişinin araştırması sonucu sekteye uğramıştır =p

mesela ben başak burcuyum ama asla titiz ve temiz değilimdir.sonra girişken olmayan bir burç derler ama aksine çoğu konuda girişkenimdirde.anlicağınız burç ana karakterini yansıtır insanın ama insan onu değiştirebiliyo.

zamanında astroloji ile delice uğraşmış biri olarak burçlara inanın derim. sonra aslan burcu bi hatunla çıkmayın =p
yani toprak grubundan kimse ateş grubu ile çıkmasın aşık olmasın =p bide boğa burçları çok ilginç oluyo.çevrenizdeki 100 kişiden 25 i kesin boğadır =) çok fazlalar . seks ve yemeği çok severler =p yaw aslında yazacak vaktim yok böle bi genel deerlendirme yapabilirdimde ehue[signature][hline]www.asgard.gen.tr
benimsen bir tek benim ol ama.. değilsen git hiç durma geyşam =)
Mesaj tarihi:
basak burcu dedigin ozellikleri tasimaz ki zaten.basak burcu inceler[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...