Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burclar ???

micha

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar siz bu burclara inaniyormusunuz ? Yatmadan evvel ben hep bakiyorum.bazen tutuyor bazen tutmuyor.surekli de bir kismeti boluseceksiniz diyo .dusunceleriniz neler ??

P.S:Yengec burcuyum kizlara duyurulur =oP[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yengeç burcuyum ben de, hangi burcun özelliği nedir bilmem ama bir bayanla muhabbet etmiştim zamanında, kadınla yaklaşık 10 dakika kadar konuştuktan sonra bana "Yengeç burcu musun ?" diye sordu. O günden beri burçlara inanıyorum eheh..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Benim burcum Mürekkep Balığı bi gün tutuyor bi gün tutmuyor gidiyolar bazen Deniz Atı'na yazdıkları şeyleri 2 hafta sonra benim burcuma yazıyolar.Nerde bi gazete görsem birinde değişik birinde değişik.Tamamen zıt yazıyolar.ama şunu biliyom ben Istakozlarla tersim abi.
Bide Midye'lerle.
En yakın kendime Sünger'ler olarak görüyorum.Onun için Spongebobla iyi anlaşıyoruz.[signature][hline]vadaaa
i love this game!

Akvaryum Tutorial
youth only zone

Sosyal ağlarda paylaş

kova burcuyum. burç özellikleri yazan yerlerin çoğunda tutuyor. anlaştığım burçlar olayıda tutuyor. ama günlük faln falan onlara inanmıyorum. mantığım kaldırmıyor. düşünsenize kova burcunda "bugün bi yerden para gelebilir" veya "önemli bir görüşme bekliyor sizi" falan. bana göre değil :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27

Sosyal ağlarda paylaş

yok mesela bir kiza baktigim vakit bu x burcudur diyorum harbi tutuyor.ozelliklerini cok belli ediyolarda kendimize fayda sagliyamadik orasi ayri.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

burç diye bir kavram geçtiğimiz aylarda burcunun baskın özelliğini yenerek başka bir burcun davranış şekliyle davranan bir kişinin araştırması sonucu sekteye uğramıştır =p

mesela ben başak burcuyum ama asla titiz ve temiz değilimdir.sonra girişken olmayan bir burç derler ama aksine çoğu konuda girişkenimdirde.anlicağınız burç ana karakterini yansıtır insanın ama insan onu değiştirebiliyo.

zamanında astroloji ile delice uğraşmış biri olarak burçlara inanın derim. sonra aslan burcu bi hatunla çıkmayın =p
yani toprak grubundan kimse ateş grubu ile çıkmasın aşık olmasın =p bide boğa burçları çok ilginç oluyo.çevrenizdeki 100 kişiden 25 i kesin boğadır =) çok fazlalar . seks ve yemeği çok severler =p yaw aslında yazacak vaktim yok böle bi genel deerlendirme yapabilirdimde ehue[signature][hline]www.asgard.gen.tr
benimsen bir tek benim ol ama.. değilsen git hiç durma geyşam =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...