micha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaslar siz bu burclara inaniyormusunuz ? Yatmadan evvel ben hep bakiyorum.bazen tutuyor bazen tutmuyor.surekli de bir kismeti boluseceksiniz diyo .dusunceleriniz neler ?? P.S:Yengec burcuyum kizlara duyurulur =oP[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yengeç burcuyum ben de, hangi burcun özelliği nedir bilmem ama bir bayanla muhabbet etmiştim zamanında, kadınla yaklaşık 10 dakika kadar konuştuktan sonra bana "Yengeç burcu musun ?" diye sordu. O günden beri burçlara inanıyorum eheh..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benim burcum süepr tüm spiritel hatun kişilikler kaçıyor duyunca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yengecler bariz belli ediyor cunku.kat1 dis gorunus ama ici yumusak .aninda anlasiliyoruz.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 inanırım burçlara doru çıkabilio[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yay burcunun özelliklerini bilen varmı eheh :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 en iyi anlastigim burc o kadarini biliyorum.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kesinlikle inanmıyorum. Bazen dikkat çekici benzerlikler çıkıyor ama o kadar tesadüf de normaldir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Benim burcum Mürekkep Balığı bi gün tutuyor bi gün tutmuyor gidiyolar bazen Deniz Atı'na yazdıkları şeyleri 2 hafta sonra benim burcuma yazıyolar.Nerde bi gazete görsem birinde değişik birinde değişik.Tamamen zıt yazıyolar.ama şunu biliyom ben Istakozlarla tersim abi. Bide Midye'lerle. En yakın kendime Sünger'ler olarak görüyorum.Onun için Spongebobla iyi anlaşıyoruz.[signature][hline]vadaaa i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 surekli bakıp ilgilenmemde, baktıgım sıralardada tuttugu baya oluyor ama inanıyorumda diyemem.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hiakye bunlar hikaye inanmayin bunlara.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Dwinz, 02 Şubat 2005 02:36 tarihinde demiş ki: yay burcunun özelliklerini bilen varmı eheh :) [signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yükselenim yay, ana burcum yay tehlikeli bi hiperaktif meraklıyım (kender diye ırk yaptılar bu yaylardan para krıdılar hehe)[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 burcum akrep, yukselenim aslan. :)[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Balik burcuyum, burcumun butun ozelliklerini tasiyorum, cogu zamanda tutuyo, hosumada gitmiyo degil :)[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yazanlar tutuyo bazen ama ınanmam.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kova burcuyum. burç özellikleri yazan yerlerin çoğunda tutuyor. anlaştığım burçlar olayıda tutuyor. ama günlük faln falan onlara inanmıyorum. mantığım kaldırmıyor. düşünsenize kova burcunda "bugün bi yerden para gelebilir" veya "önemli bir görüşme bekliyor sizi" falan. bana göre değil :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aslan burcuyum ama hiç anlamam burçların yükseleninden yok özelliklerinden yok bilmemlesinden fln. Biri anlatsa aslında :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kova burcuyum ve hemen hemen herşey tutuyor...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 burçlara inanmıyorum ama bir güç var...[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 oğlak burcuyum ozelliklerini okuyumca tutan şeyleri goruncede ınanıyor ınsan ıster ıstemez ama yukselenımı bılmıyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben de bi aslanım...ve çoğu özelliğini taşıyorum:=)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yok mesela bir kiza baktigim vakit bu x burcudur diyorum harbi tutuyor.ozelliklerini cok belli ediyolarda kendimize fayda sagliyamadik orasi ayri.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 burç diye bir kavram geçtiğimiz aylarda burcunun baskın özelliğini yenerek başka bir burcun davranış şekliyle davranan bir kişinin araştırması sonucu sekteye uğramıştır =p mesela ben başak burcuyum ama asla titiz ve temiz değilimdir.sonra girişken olmayan bir burç derler ama aksine çoğu konuda girişkenimdirde.anlicağınız burç ana karakterini yansıtır insanın ama insan onu değiştirebiliyo. zamanında astroloji ile delice uğraşmış biri olarak burçlara inanın derim. sonra aslan burcu bi hatunla çıkmayın =p yani toprak grubundan kimse ateş grubu ile çıkmasın aşık olmasın =p bide boğa burçları çok ilginç oluyo.çevrenizdeki 100 kişiden 25 i kesin boğadır =) çok fazlalar . seks ve yemeği çok severler =p yaw aslında yazacak vaktim yok böle bi genel deerlendirme yapabilirdimde ehue[signature][hline]www.asgard.gen.tr benimsen bir tek benim ol ama.. değilsen git hiç durma geyşam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 basak burcu dedigin ozellikleri tasimaz ki zaten.basak burcu inceler[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar