madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Forma cıkarmak dısında ve zaman gecirmek dısında gol sevincinde kart cıktıgını ilk kez goruyorum.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 madcow said: Bu nası uydurma bir sarı kart? (Brumanınki?) Bruma cıldırdı bu nası bir calım Biri inse dovse yeri sari az kalmis
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Wotcu bi arkadaş var burda mesela Bruma Anadolu topçusu diyordu. 2 hafta önce filan da en fazla 10m eder diyordu. Lol.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 madcow said: Forma cıkarmak dısında ve zaman gecirmek dısında gol sevincinde kart cıktıgını ilk kez goruyorum. Gidip rakip tribune sus yapip yumruk falan yapinca cikiyor ya nasil ilk kez görüyorsun. Direk tahrik etme amaçlı sevinc cunku. Kendi tribününe giden futbolcu bile sari görebiliyor Quaresma Trabzon'da her zamanki gibi dilini cikarip kosarak sevinip sari görmüştü
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Necati sussa çok daha iyi olacak
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Deplasmanda kafayı egip donsunler ozaman o seyirci herseye tahrik olacak yani. Bence gayet sacmalık. Anca turkiyede cıkar bu tier sarı kartlar. Futbolu baltalarlar kart cıkmaz 'aman tahrik oldu' diye bos bos seylere kart cıkar. Muslera ile paslasarak yaptıgımız gereksizlik nedir ya. sinan var bruma var uzun atın iste.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Zamaninda gol sevincinde çizgi disina cikmak bile yasakmis abi .d zamanla olcak hersey bu ulke insanına gore degil bu işler cubku sonra cakmak atiyor tas atıyor sise atıyor takim ceza alıyor. Tribün ne zaman bundan etkilenmeyecek kadar seviyeli olur o zaman baska ama bu tarz seylere hep çıkıyor ya
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Semihe ikinci sariyi vermemek icin gitti guzelim posisyon Sarisi yokmus
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Abi bu Carole nedir helal olsun
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Aptal sabri yuzunden yiyiyorduk golu
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Hadi iyi haftalar geçmiş olsun gençler. SAMPI
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Kendi konunuza gitsenize hacı, sayfanın haline bak ya galatasaraylıdan çok beşiktaşlılar izliyor maçı resmen :) Dün kendi işinizi kendiniz halletseydiniz böyle zamanınız çöp olmayacaktı.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Neyse su podolski fantezisinden gecelim. Hamle oyuncusu olarak kullanalım. Ya da illa oynayacaksa kanatlardan birine josueyi alalım. Yani adana karsısında kac tane son pas beceriksizligi yaptık belli degil.
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Bizim maçların 180 dk olması lazım millet Bruma yi izlemek için bütün hafta bekliyor. Futbol severlere keyif veren bir maç oldu diye düşünüyorum. Kazanan Galatasaray.
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paticik futbol ankette bir kez daha yanıldı.
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Riekerink oldu sana Rijkaard. İstatistiklere bakınca bir şey sanıyorsun ama isabetli şut yok, dikine pas yok. Anca al gülüm ver gülüm. Son 1 aydır yazıyorum bunu. Tıpkı 2009-10 Rijkaard'ın G.Saray'ı şuan ki takım. Ama tek bir farkla. Savunma biraz biraz toparlıyor gibi. Diyeceksiniz ki Gençlerbirliği gibi gol kabızı, Trabzonspor gibi vasat ve Adanaspor gibi PTT takımına karşı oynadık. Olsun yine de iyi çünkü hemen hemen aynı kadroyla geçen yıl hücum ağırlık oynadık ama Eskişehir'den 4, Rize'den 4 yedik. Lan aynı savunma hattıyla Antalya'dan iki maçta 7 gol yedik şaka gibi. En azından bu sezon 9 maçta yediğimiz gol 6. Yani biraz iyiye gidiş var. JOR geçen sezon Hamza ve Denizli'nin aksine tandemi bozup durmuyor. Mesela Hakan oynayabilecek durumda olsa tandem yine Ched-Hakan olurdu. Yoksa taraftara kalsa Serdar-Ched, Serdar-Hakan, Semih-Serdar vs dener dururduk. Ama bir şekilde istikrarı sağladı gibi Hollandalı. Ha bunu yaparken hücumda vasata bağladık diyeceksiniz ama hem geçen seneki golcü takım olsun hem savunma iyi olsun diye bir şey yok. Olsa Sevilla olurduk, Tottenham olurduk zaten. JOR onu da yavaş yavaş halleder mi işte orası tam soru işareti. Riekerink'i göndersek şu kadro daha da fena çöker. Kadroyu bilen yerli getirelim desen boşta hoca yok. Yabancı getirsen 3-5-2, 4-3-1-2, 4-4-2 deneyecem derken puan farkı olur 9... Ama mesela haftaya Başakşehir'e karşı böyle bayıltıcı ve pis oynayıp bir tane de sıkıştırıp kazanırsak bu takım yürür. Devre arası Sneijder yahut Poldi satılıp iyi bir kanat ve stoperle yürürüz her türlü. Ama işte Başakşehir diyorum ve susuyorum.
Sakalliyan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 fenerbahçe'nin şampiyonluğu için şimdiden yol yapılıyor. ali koç hamlesi ve gs - bjk'nin düşüşü (gs'deki kötü oyun ve bjk'deki sakatlıklar) şimdiden bir şeyler olacağının habercisi. fb - gs maçında gelenek bozulmazsa 2003-2004 sezonu gibi bir sezon sonu olur.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Poldiyi satıp bir sag kanat ve yedek kanat/forvet alsak olur hakkaten. Cok seviyorum gercek bir panzer ama bu kadar hucum gucune karsılık oyunda okadar yokki. Zaten olsa bize gelmez o da ayrı mesele.
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Voys said: adam sneijder'i sattı ya la Her türlü satılır. Hele de bu yaştaki adamdan bonservis kazanacaksam gözünün yaşına bakmam. Taş gibi oynayan Melo için yazılanları dün gibi hatırlıyorum. İyi ki sattık vs. Yerine adam alınmamasına rağmen Melo satılıyorsa geçen yıldan beridir leş gibi oynayan Wesley her türlü satılır.
Öne çıkan mesajlar