Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 finansçı patişs. 4-5 senedir raporlama yapıyorum, muhasebe vs. bilgim var. COGNOS'dur, R'dır, ucundan python'dur, SQL'dir falan anlıyorum. şimdi bir iş görüşmesine çağırıldım. iş tanımında: "strong knowledge of IFRS" şimdi zaten açılımı International Financial Reporting Standarts olan bu mevzuyu bilmeden uyguladığımı düşünüyorum. iş görüşmesinde IFRS'le ilgili: şunu, bunu nasıl yaparsın, nasıl raporluyorsun? aysonu ne bildirilir? sorularına ne cevap veririm. kendimi nasıl göze sokarım da aldırırım kendimi? IFRS ve Türkiye ile bilmem gereken nedir? sektör: Sigorta / Bankacılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 IFRS zaten bizim de muhasebe sistemimiz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 hayır, yazdım açılımını: IFRS uluslararası standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ben scorecard, forecasting, P&L, budget vs. yapıcam. zaten bunları yapan adam IFRS biliyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Türkiye'deki TMS, Ulaslararası IFRS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Tamam Türkiye de de uygulanıyor o standartlar işte. Türkiye finansal raporlama standartlarını araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Eğer şu zamana kadar IFRS'e göre hazırlayan firmada çalılşmadıysan muhtemelen VUK'a göre hazırlamışsındır, yani yaptığın şey IFRS değildir. arasındaki bazı temel farkları şu linkte buldum ben, buradan 3-5 örnek ezberle, mülakat sırasında önceki işyerimde VUK da kullanıyorduk ve IFRS ile arasında bazı farklar var diyip örneğin bla bla itele bir iki örnek. bir de sigorta özelinde ise IFRS 4 ve IFRS 15'in sigortacılık sektörü üzerindeki etkilerine ilişkin bilgiler topla netten. bunlar böyle biraz hot topic olduğundan (özellikle IFRS 15) 'hmm bak güncel mevzuatı takip ediyormuş eleman' derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ginaly said: bir de sigorta özelinde ise IFRS 4 ve IFRS 15'in sigortacılık sektörü üzerindeki etkilerine ilişkin bilgiler topla netten. bunlar böyle biraz hot topic olduğundan (özellikle IFRS 15) 'hmm bak güncel mevzuatı takip ediyormuş eleman' derler. ginaly, teşekkür ediyorum sana: dürüm borcum vardı excel'den, burada da gelip yardım ederek beni mahçup ettin. işe girersem jack / chivas yollıcam :)-D edit: evet, bu görüşme sigorta şirketi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ben aldırayım seni istediğin sigorta şirketine. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 hangi sigorta, ben de sigortacıyım pm den at belki bizim burasıdır :) strong knowledge falan hep aynı şeyler. eski iş yerinin görüşmesine giderken de vardı aynı şey, 4 yıl çalıştım toplam 3 kere falan UFRS/IFRS görmüşümdür. dediği gibi ginaly nin mevzuatla ilgili ufak tefek tipler topla yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 http://bausem.bahcesehir.edu.tr/program/ufrs-tfrs-egitimi-sertifika-programi/ Aldım dersin, Aralık sonunda gel benim sertifikayı photoshoplar yollarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Jeeztro said: hangi sigorta, ben de sigortacıyım pm den at belki bizim burasıdır :) strong knowledge falan hep aynı şeyler. eski iş yerinin görüşmesine giderken de vardı aynı şey, 4 yıl çalıştım toplam 3 kere falan UFRS/IFRS görmüşümdür. dediği gibi ginaly nin mevzuatla ilgili ufak tefek tipler topla yeter. seni kovup yerine onu alıcaklarmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 yeni girdim ben ya, 4.haftam hatta. ilk izlenimim boktan olsa da o kadar değil façsödm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ginaly said: ben aldırayım seni istediğin sigorta şirketine. oha o kadar netsen ilk maaşımı bölerim ikiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 cacodemon said: http://bausem.bahcesehir.edu.tr/program/ufrs-tfrs-egitimi-sertifika-programi/ Aldım dersin, Aralık sonunda gel benim sertifikayı photoshoplar yollarız. süper, akşam çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 aksam oldu da, abi ben hic birsey bilmiyormusum ki :)o sarap iceyim bari napiyim hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar