S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Selamlar, Wrath of the Lich King paketinin başından beri beraber oynayan, 7/7 HC bitirmiş ve mythic progresse başlamak için arkadaş grubumuza katılmak isteyen range-melee DPS arıyoruz. Raid günlerimiz; Pazartesi 20:00-24:00 Çarşamba 20:00-24:00 Cuma 20:00-24:00 şu an oyuncu eksikliğinden dolayı progress yapamıyoruz fakat herkesin katılımı olursa ekstra bir gün daha eklenebilir. (şu an yeterli sayımız olmadığı için sadece HC yapabiliyoruz haliyle haftada 1 gün raidimiz oluyor, yeterli sayıya ulaşınca mythic progress için 3 güne çıkaracağız.) Raid iletişimi için Discord kullanıyoruz. Lootları EPGP Lootmaster sistemiyle dağıtıyoruz, haliyle herhangi bir şekilde kimsenin hakkının yenmesi söz konusu değil. Guilde alacağımız arkadaşlar için herhangi bir kıstas koymuyoruz, mythic yapabilecek seviyede olmanızı istiyoruz. İletişim için Outshined#2902 ekleyebilirsiniz veya buradan mesaj/ÖM yoluyla iletişim kurabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Daha önceki başlıkta yazmıştım ama Cuma günleri o saate raid yapılmıyor. Diğer günler için gelebilirim. Undead Rogue ilvl 852 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 hangi başlık görmedim ama neden yapılmadığını anlayamadım ilk kez duyuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 çalışan kesimi cuma günü raide getirmek zor olur o yüzden cuma günü tutmaz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ağız tadıyla raid yapmak isteyeceğim tek gün cuma olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Cuma günü agız tadıyla icerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 toggie said: Cuma günü agız tadıyla icerim ben. Bende aynı :) arkadaşlar ile sosyalleşme günüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 S-H said: hangi başlık görmedim ama neden yapılmadığını anlayamadım ilk kez duyuyorum? Pardon, Guild konusuymuş. Onunla karıştırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 aslında ben de sizin gibi düşünüyorum, cuma/cumartesi raid olmasına karşıydım fakat oy çoğunluyla cumaya bir gün ayırdık. tabi biz bu oylamayı legion release gazıyla yaptık, insanlar 7/24 online oluyorlardı belki yeni bir oylama vakti gelmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 DK için Melee DPS slotumuz kapandı. Diğer melee spotlar ve Warlock/Hunter dışında tüm dps classları uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 S-H said: DK için Melee DPS slotumuz kapandı. Diğer melee spotlar ve Warlock/Hunter dışında tüm dps classları uygun. Beni yazın. Rogue olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 melee spotlarımızın hepsi kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Yeni katıldım aralarına, türk guildi gibi gözükmeyen türk guildi. Paticik'ten geliyorum deyince bi afallıyorlar ama sonra alışıyorlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 apış arası muhabbeti yok mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 hehe henüz yok, dün aramıza epey yeni katılan oldu, nasıl insanlar henüz tanımıyoruz ama umarım yapmazlar yoksa yine recruit ile boğuşmak zorunda kalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Melee (DH, Enha Shaman, Warrior, Retri, Rogue) ve Range (SP, Boomkin, Elem Shaman, Mage) DPS ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 yukarıdaki DPS'lerin yanına 1 tane de aktif healer ihtiyacımız var, özellikle resto shaman veya priest süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar