Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: sanerixx, 08 Ocak 2005 04:50 tarihinde demiş ki: *ferah bir ortam olursa avantaj, dip dibe bilgisayarlar o kadar adamı bayabilir bi süre sonra, neticede sigara içeni var içmeyeni var, kış günü bunalırız kapalı alanda * en az bir adet ps2 şart * yemek yenilebilecek bir ortam lazım cafe içinde veya en azından yakınlarında, köfteci kokocu olmadı tost dürüm döner herhangi bişi * merkezi bir yerde olması çok mühim * bilgisayarların up-to-date olmasından söz bile etmiyorum şart, en azından güncel oyunları düzgün oynatsın az çok Hayal İnternet Kafe diye bi yer biliorum. Bu tüm saydıkların var ve saati 1 YKR.. :P[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Abi yemek yerken "oha lan bi lan party yapsak ya" demem ve gaz vermem nelere yol açtı. İnsanlar lan party e açmış haha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 @dungeon_master dalga geçiceksen konuşma sonuçta abartı bişi yazmadık, düzgün bir yer arıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: sanerixx, 08 Ocak 2005 04:11 tarihinde demiş ki: bi de oyun önerisinin yanında mekan önerisi de sunmanız tercihimdir, mesela eski coolhand gibi bi mekan bulsak şahane şukela olurdu ama orası da artık yok şöyle bi internet cafe buldum az önce: http://www.siberlig.com/gamecenters.php?gcid=21 bilmem nasıl bir yerdir hiç gitmedim. PC'leri fena değilmiş: İşlemci: Intel, 3.0 Mhz Bellek: 512 mb Ekran kartı: Radeon 9800 Pro Monitör: 19 inç, Normal İşletim sistemi: Windows XP Fiyat'ı da 1.250.000 gösteriyor. yalnız siberlig.com ne kadar up-to-date bir site, veya daha iyileri var mı, hiç bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ne deseydim ki.. O kadar çok şey istemiş ki sanerix. İmkansız ööle bi cafenin olması..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: sanerixx, 08 Ocak 2005 04:50 tarihinde demiş ki: şimdi öncelikle mekan arayışı içerisindeyiz *ferah bir ortam olursa avantaj, dip dibe bilgisayarlar o kadar adamı bayabilir bi süre sonra, neticede sigara içeni var içmeyeni var, kış günü bunalırız kapalı alanda * en az bir adet ps2 şart * yemek yenilebilecek bir ortam lazım cafe içinde veya en azından yakınlarında, köfteci kokocu olmadı tost dürüm döner herhangi bişi * merkezi bir yerde olması çok mühim * bilgisayarların up-to-date olmasından söz bile etmiyorum şart, en azından güncel oyunları düzgün oynatsın az çok Bu saydıklarının hepsi beşevler metrosu çıkışında biraz ilerde olan "Hi Tech İnternet Center" adlı cafede var yeni açıldı bilgisayarları çok iyi öyle fazla sıkış tıkış bir ortam yok 2 katlı, yemekleri güzel, her bilgisayarda 40a yakın oyun var ama sabaha kadar açıkmı bilemiyorum sorarım haber veririm. edit: 2 tane Ps2 var edit2: saati 1.300.000 [signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 08 Ocak 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 aslında bu konuda sticky olsa fena olmazdı hani (:[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bonec daha geçen gün gittim o cafeye. üst kattakileri bilmiyorum ama alt kattaki pcler hl2de aşırı takılıyordu. o config var mı şüpheliyim[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kesin gelirim. şubatın ilk haftasıda uygun. süper olur diyorum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Cafenin ismini yanlış yazdım sorry (: Hi Net internet center olacak ayrıca hafta sonları sabaha kadar açıyorlarmış.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tarihine bağlı gelirim uygunsa sabahlamak sorun olmaz kesinlikle[signature][hline]ibrahim32, 18 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki: Hacker olmak hiç kolay değil ancak ben anti - hackerim ( yani yeminli hacker ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Bonecrusher, 08 Ocak 2005 06:35 tarihinde demiş ki: said: sanerixx, 08 Ocak 2005 04:11 tarihinde demiş ki: bi de oyun önerisinin yanında mekan önerisi de sunmanız tercihimdir, mesela eski coolhand gibi bi mekan bulsak şahane şukela olurdu ama orası da artık yok şöyle bi internet cafe buldum az önce: http://www.siberlig.com/gamecenters.php?gcid=21 bilmem nasıl bir yerdir hiç gitmedim. PC'leri fena değilmiş: İşlemci: Intel, 3.0 Mhz Bellek: 512 mb Ekran kartı: Radeon 9800 Pro Monitör: 19 inç, Normal İşletim sistemi: Windows XP Fiyat'ı da 1.250.000 gösteriyor. yalnız siberlig.com ne kadar up-to-date bir site, veya daha iyileri var mı, hiç bi fikrim yok. bu cafe super bir yer sahibini tanıyorum ve daha once burda bir lan parti yaptık kesinlikle burda yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Korax, 08 Ocak 2005 04:21 tarihinde demiş ki: nedo sende gelsene lan,takılırız lan partyde sonrada kız ayarlarım ben yanlarına gideriz :D ahaha, valla gelirdim de hiç o taraflarda iş yok şuan planda.. Gerçi ankaraya 2 ay oldu gitmedim, iş çıkabilir çıkarsa zamanlarını uyuşturmaya çalışırım. Valla süper olur ![signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ne zaman?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Eger tarih kesinlesirde o aralar ankarada olursam gelmeye calisirim... @bonec Çok seyrek bakıyorum patiye su sıralar, tarih/mekan kararlastirilinca bi sms le bildirirsen bana sahane olur. Gelebilme gibi bi ihtimalim olursa kacirmak istemem...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ayça net ve makronet i hesaptan çıkarın kafe seçerken.. bide kafe bodrum katı olmazsa iyi olur ölürüz orda yoksa :) olm bone o kafede 20 tane var o dediğin bilgden.. sonra config farkından millet laf etmesin "fps düşük olm ben de, bak sende 99 bende 95" :P.. geyik tabi ama çok fark olmasın. bende gelirim bu arada :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 08 Ocak 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 uyandım ve organizasyona kaldığımız yerden devam : said: Penthesilea, 08 Ocak 2005 06:10 tarihinde demiş ki: Abi yemek yerken "oha lan bi lan party yapsak ya" demem ve gaz vermem nelere yol açtı. İnsanlar lan party e açmış haha =) evet hakkaten de öyleymiş bu kada talep ankaradan beklemiyodum bu kadar kısa sürede :) said: Dungeon_Master, 08 Ocak 2005 05:54 tarihinde demiş ki: Hayal İnternet Kafe diye bi yer biliorum. Bu tüm saydıkların var ve saati 1 YKR.. :P eh bak buldu adamlar :) şu dediğiniz net cafelere kısa sürede bakıcaz ki hemen somut bi tarih koyabilelim ortaya ayrıca bi de şu var, oyunların falan yüklenmesi, adamlarla fiyatta anlaşılması hepsini konuşmak lazım ama zor bişi değil kısa sürede hallederiz[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 eyc of isterük[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ben yeni gördüm topici , bayramda sonra finaller var o yüzden daha erken bir tarihte olursa gelirim. Uzun zamandır internet cafeye gitmediğim için yer tavsiyesi veremeyecem. Ama geçen sene sonlarında ( okul senesi sonlarında ) bizim dersanenin yanında Gözde İnternet Cafe diye bir yer açılmıştı , iyiydi baya bilgisayarlar ve ferahtı falan. ps : Coolhand ne zaman kapandı ya :p? edit : Doom3 WarCraft StarCraft CS NFSU oynanabilir [signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 08 Ocak 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bende gelmeye çalışcam =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 şimdi tabi ben insanlardan şu sebepten "bana özel mesaj atın" diye bi istekte bulunmuştum. herkes bana müsait olduğu tarih aralığını falan söylese ona göre ayarlardırk, halbuki aynı şeyi topicin içinde yaparsan kontrol kaybolup kafa karışıyor. bu sebepten dolayı, insanlar bana ufaktan ufaktan öM atmaya başlarlarsa iyi olur. %99 ihtimal günlerden cuma yapılır bu olay, en uygun o gözüküyor, tam net tarihi halletcez işte ÖM'leriniz aracılığıyla. ------------------- her cafedeki configlerde biraz farklılık olabilir, ne kadar az olursa o kadar iyi.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Şubatın ilk haftasında vs olursa ben gelemem zira istanbulda olucam ben o aralar, anca ocak 15- ya da şubat 15+ olması lazım ki gelebileyim. Ha ankaradaysam gelirim tabii =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Biz sanedulu istanbulda rehin alıcaz siz onu unutun >:)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Haayııır kacırıyolar beni lan lan tutmasana =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hmm tüh gelseydiniz keşke :) neyse bi dahakine artık inşallah (bunun altından kalkarsak bi)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar