Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik: LAN Party - Ankara

arc

Öne çıkan mesajlar

Sakin...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Son günlerde thread'e fazla ayrıntılı bişiler yazmadım diye olayı boşladım sanıyorsanız, hayır.
Dediğim gibi listede adı olan arkadaşlara bir anket mesajı yollamıştım, şimdi onun sonuçlarını hallettim ve alın size bazı bilgiler.

Kesin geleceğini beyan eden kişi sayısı : 21 (değişmedi)
Yaş ortalaması: 18,5 (dediklerinizi doğru kabul ederek)
Sigara içen sayısı: 6 (feci azınlıktalar, o yüzden içmeyenleri mağdur etmeyecekler ne yazıkki duman altı yaparak heh heh)
En çok istenen oyunlar: 1. BF, 2. AoE/Red Alert tipi stratejiler 3. NFS U 2 (bu istatistik sayılmaz göz kararı izlenimim). PES4/WE8'i hiç saymıyorum onun oyuncu kitlesi zaten belli netekim turnuva yapcaz.

Yemek konusu: Anladığım kadarıyla kalender çocuklarsınız, çoğunuz "bir yolunu buluruz, gerek dışardan, gerek kafeden" türü cevaplar vermişsiniz, ki hakkaten buluruz dert etmeyin.

Neticede şu ki, bu anket olayı güzel oldu, bir çok kişisel şeyi hallettik, yine de sorusu olan diyeceği olan varsa, direk bana öm atsın.
Bu arada yapıcı yorumlar yapan arkadaşlar da vardı birkaçtane, onlara da teşekkürler ediyorum.

hadi bakayım yorum yapın![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 17 Ocak 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
Yemek konusu: Anladığım kadarıyla kalender çocuklarsınız, çoğunuz "bir yolunu buluruz, gerek dışardan, gerek kafeden" türü cevaplar vermişsiniz, ki hakkaten buluruz dert etmeyin.

o güne bırakmayalım bence..yemek önemlidir walla:P,her hafta yapılmıyo lan party olayı ,yemeğide güzel bi dürüm[aklıma soktunuz aspava'yı] fln olsun:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

ohoo siz daha buluşmadınız mı bea :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 17 Ocak 2005 09:15 tarihinde demiş ki:
infect etmeyin milletii! dark archon yollarız alırız aklınızı!

ben öyle infekt,dark arkon falan anlamam,bana sigara migara uzatan olursa çakarım kafayı,kırarım kalbinizi[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...