Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Sakin...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 güzel olacak güzel[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Evet yavaş yavaş sanerixx'i korku salmaya başladı bunu da burdan açıklıyorum. Her gün gidip pes kasanlar da var ya neyse...[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Son günlerde thread'e fazla ayrıntılı bişiler yazmadım diye olayı boşladım sanıyorsanız, hayır. Dediğim gibi listede adı olan arkadaşlara bir anket mesajı yollamıştım, şimdi onun sonuçlarını hallettim ve alın size bazı bilgiler. Kesin geleceğini beyan eden kişi sayısı : 21 (değişmedi) Yaş ortalaması: 18,5 (dediklerinizi doğru kabul ederek) Sigara içen sayısı: 6 (feci azınlıktalar, o yüzden içmeyenleri mağdur etmeyecekler ne yazıkki duman altı yaparak heh heh) En çok istenen oyunlar: 1. BF, 2. AoE/Red Alert tipi stratejiler 3. NFS U 2 (bu istatistik sayılmaz göz kararı izlenimim). PES4/WE8'i hiç saymıyorum onun oyuncu kitlesi zaten belli netekim turnuva yapcaz. Yemek konusu: Anladığım kadarıyla kalender çocuklarsınız, çoğunuz "bir yolunu buluruz, gerek dışardan, gerek kafeden" türü cevaplar vermişsiniz, ki hakkaten buluruz dert etmeyin. Neticede şu ki, bu anket olayı güzel oldu, bir çok kişisel şeyi hallettik, yine de sorusu olan diyeceği olan varsa, direk bana öm atsın. Bu arada yapıcı yorumlar yapan arkadaşlar da vardı birkaçtane, onlara da teşekkürler ediyorum. hadi bakayım yorum yapın![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 peheey adam oturmuş yaş ortalamasını çıkarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 orada bir kaç kişiyi sigaraya başlatırız,çoğunluk oluruz eheh[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 infect etmeyin milletii! dark archon yollarız alırız aklınızı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bu arada PS2 oyunu var hazır İstanbula gelmişken PES4 Nba 2005 falan. Oyun sorunumuz olur diyorsanız dvd ye yazıp getireyim[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: sanerixx, 17 Ocak 2005 01:25 tarihinde demiş ki: Yemek konusu: Anladığım kadarıyla kalender çocuklarsınız, çoğunuz "bir yolunu buluruz, gerek dışardan, gerek kafeden" türü cevaplar vermişsiniz, ki hakkaten buluruz dert etmeyin. o güne bırakmayalım bence..yemek önemlidir walla:P,her hafta yapılmıyo lan party olayı ,yemeğide güzel bi dürüm[aklıma soktunuz aspava'yı] fln olsun:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hmm bugün tüm detaylar halledildi falan yazıcam bi ara herşeyi yemek olayı da belli oldu[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ya oradaki yemeklerle idare etmeyelim bence hakikaten şöyle bir dürüm falan taraftarıyım ben de. Önceden gidip bir restoranla falan anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 cafe beşevler metrosunun oralarda sanırım. orada herkesin sevebileceği tarz yemek bulmak çok kolay. sanmam yemeğin sorun olacağını. Adım başı cafe, burger, mc filan var.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ohoo siz daha buluşmadınız mı bea :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Bonecrusher, 17 Ocak 2005 09:15 tarihinde demiş ki: infect etmeyin milletii! dark archon yollarız alırız aklınızı! ben öyle infekt,dark arkon falan anlamam,bana sigara migara uzatan olursa çakarım kafayı,kırarım kalbinizi[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 en iyisi :D[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ps2 de sabaha kadar pes4 oynamıycaz dimi? Mk Deception, tekken turnuvasıda isteriz..[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 azıcık bilgisayarda oynayın yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sabaha kadar ps2 oynamicaz sorun orda[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hiç olmadı pcye pes4 yükler oynarız nolcek[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evet pcden oynayalım pes4ü :) ben alıştım şimdi klavyeye, uğraşamam joypad midir joystick midir eğlence çubuğu mudur her ne haltsa işte onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 2 sene önce bikaçkez tekken3 oynamışlığım war ps2'da başka anlamam:P[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 vakit geçiyor günler azalıyor ...[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Evet bomba gibi lan partymize az kaldı hehe. Alıştırmalarımız tüm hızıyla devam etmekte.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ben geliyorum Ankara'ya, İstanbul patladı :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 iyi 21 kişiysek sigara içen 6 kişiydi sanırsam onlar aşağı kata geçsin sorun olmaz:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar