Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Meta iyice leş olmuş. En iyi drawı yapan aggro kazanıyor. Tebrik etmek lazım adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 hs'den ilk mesaj atana 80g vercem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 attım go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 O goltlar benim hakkımdı saniyelerle kaçırdım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 bana gelirse gönderirim invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 çok güvenilir değil ama zevkli deck oldu ### Custom Rogue # Class: Rogue # Format: Standard # Year of the Mammoth # # 2x (0) Backstab # 2x (0) Counterfeit Coin # 2x (1) Swashburglar # 1x (2) Bloodmage Thalnos # 1x (2) Defias Ringleader # 2x (2) Eviscerate # 2x (2) Razorpetal Lasher # 2x (2) Undercity Huckster # 1x (3) Edwin VanCleef # 1x (3) Fan of Knives # 2x (3) Shadow Strike # 1x (3) Shaku, the Collector # 2x (3) SI:7 Agent # 2x (3) Stonehill Defender # 2x (4) Obsidian Shard # 1x (4) Xaril, Poisoned Mind # 2x (5) Vilespine Slayer # 1x (6) Wrathion # 1x (9) Ysera # AAECAYO6AgjJAbICmwXtBaIJg6wCm70Cyb8CC7QBiAfdCLKtAvKwApK2AvW7AvjBAv3BAoHCApvCAgA= # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 tek dragonla wrathion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 tek kart çekmek kötü değil ki azurewingin bi mana fazlası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 15ten 13e 7-3 şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 valla kağıt üstünde hiç hoşuma gitmedi miracledan ne farkı var -2 prep -2 auctioneer -1 sap -1 mimic -2 giant -2 halüsinasyon gelen kartlar ne +1 ringleader +2 huckster +2 ss +1 shaku +2 stonehill +2 obsid shard +1 wrath +1 ysera draw olarak 3 + wrathion var kart veren 7 kart var şahsi fikrime göre: ringleader çok kötü bu deckte razorpetal lasher kötü çünkü bu kartın tek oynanma nedeni auctioneer 2x shadow strike çok fazla 1 tanesi kesilebilir edwin de bence prepsiz çok güçlü değil ama xarilden sonra tur 5-6 gibi girilebilir 8-8 yada 10-10 ama o da ne kadar yeterli olur bilemedim stonehill defender rogue ve magede aşırı kötü çünkü hiç bir class tauntu yok class tauntu = velyu zaten baştan wrathion ysera kombosu baya çok kötü geldi hani ysera elinde bile olsa garanti draw ama 6 manaya 4 manalık 4-5 taunt girip 2 manaya da kart çekmek yavaş gibi üstünden geçebilir piratelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 miracle oynayan kaldı mı? quest rogue desen hadi neyse. + - olarak saydığın kartları hangi decke göre saydın ? şu an bana rakip olarak gelen quest rogueların hiçbirinde senin saydıkların dışında kalan coin, bloodmage, SI:7, vilespine slayer filan yok tamamen alakasız deckler yani. ki ben de zaten bi decke bakıp şunları çıkariyim bunları koyiyim şeklinde yapmadım 0dan yapıp ihtiyaca göre düzenlemeler yaptım bu hale geldi. miracle da olsa quest de olsa singleplayer solitaire oynamak gibi bişi o deckler çok anlamsız bence. ringleader normalde pek işe yaramaz ama bu metada iş yapıyo gibi memnunum şimdilik. wrathion da op sayılıp banlanan azure drake'in yerine kullanılabilcek bi kart, taunt ve +1 hp olması 1 mana fazlalığa değiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Turn 3:Turn 5: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Ahahah bana açılış elimde discardladığım kartların aynısı gelmişti de bu olay çok iyi ya beğendim baya. Olasılığını hesapladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ben de onu sordum direkt kesin hesaplamıştır sabo>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Aynı sıra olması tesadüf değil di mi? Class sırası var yani. Çünkü tüm hesaba bir de sıranın denk gelmesi çok abartı bir yüzde bindiriryor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Evet aynı sıra çıkıyo. Öle olmasa bile bence önemi yok çıktığı sıranın. Çünkü çıktığı sıra bişeyi etkilemiyor. Milyonda 1'e falan yakın olması lazım bu arada bu olayın. O derece saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 188100'de 1 ihtimal mmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 188bin mi? Meh ben de bişey sanmıştım. O kadar da özel bi kartanesi değilmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 yok bi daha hesapladılar 198189 imiş. ayrıca bırayn adams senin hayatın boyunca yaşadığın rng'leri çarpsan bu etmez ghasdufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 oluyo öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 ben şununla iyi gidiyorum şimdilik, bugün 5k dust harcayarak ungoro ve gdgetzan kartlarını ve legendları ekledim, deste şu anda aıyor ilk kez akan bir desteyle oynuyorum çogzelmiş, budget mage budgetwarrior falan oynuyordum kartsızlıktan eheh surprise rogue sex ### basic Rogue # Class: Rogue # Format: Standard # Year of the Mammoth # # 2x (0) Backstab # 2x (0) Counterfeit Coin # 2x (0) Preparation # 2x (1) Deadly Poison # 2x (1) Hallucination # 2x (2) Eviscerate # 1x (2) Kobold Geomancer # 2x (2) Razorpetal Lasher # 1x (2) Sap # 1x (3) Edwin VanCleef # 2x (3) Fan of Knives # 2x (3) Mimic Pod # 1x (3) Questing Adventurer # 1x (3) SI:7 Agent # 1x (4) Sherazin, Corpse Flower # 2x (5) Assassin's Blade # 2x (5) Vilespine Slayer # 2x (6) Gadgetzan Auctioneer # AAECAaIHBrICzQOgBZcG3QiCwgIMtAGlA8sDmwWIB6QHhgn1uwL4wQL8wQKBwgKbyAIA # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 2. turda masada 10/10 edvin olması harika bir duyguynuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 3.turda silence gelir, çok söversin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 bakalım daha prieste denk gelmedim de yukarılara çıktıkça ortalık karışacak elbette, gidebildiği yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 nerden esti babacum miracle rogue pek 5k dust yatırılacak durumda değil meta'ya göre bi yerden sonra akmaz yani ama çok zevkli deck iyi yapmışsın boşver oynarken kafayı yer daha iyi oyuncu olursun bir ihtimal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar