Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

şöyle bi kartlara bi daha baktım da, en ilgimi çeken bu oldu sanırım. Shadowstep, Shadowcaster, hatta gerekirse brewmasterlar, 1 tane vanish falan filan ile güzel olabilir. Hatta düşündüm de vanish ilk kez constructed'da kullanılabilir (mill saymazsak). 1 manalık bi sürü shit tier minion'ın olacak, mesela Argent Squire'ı 4 kere oynucan, sonra quest reward oynucan, artık bütün 1-2 manalık sikko minion'ların 5/5. Rakibin çok kocaman yaratıkları olursa, at vanish'i 4 mana'ya 4 tane 5/5 in tekrar. Rakip 5-6-7-8 manaya olduğu için yaratıkları, tempoda geri kalsın.

falan filan.

o diil de istisnasız bütün pro'lar en boktan quest derken, benim dediğim gibi vanish'li olan meta'yı direk oluşturan deck oldu ahsdufhadsu.

lifecoachmuş peeeeeeee. neymiş hunter quest'i oyunun ağzına sıçacak niye basıyorsunuz bu kartı diye ağlıyordu :P
Sosyal ağlarda paylaş

pokerden kazandığı hikaye falan olamaz. 100k falan olamaz yani mümkün değil. o açıp baktığın resmi turnuvalardan kazandığıdır. online poker sitelerinden milyonlar falan götürmüş olması lazım. başka türlü kafasına esip londra'ya taşınıp orada yaşayıp, oradan cayman adalarına, oradan viena'ya falan geçemez, viena'da da bildiğin bilmemkaç metrekare malikanede yaşayamaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Viena Avusturyanın başkenti.

Ya rogue questin sıkıntısı oyunların hiç çekişmeli geçmemesi. Pirate warriorda bile bazen kartların bitiyor topdeck mortal geliyor bişi oluyor oyun dönüyor falan, bunda you win or you dead. Shadowsteple oyuna başlayınca direk concedeler falan. Sevmiyor değilim ama 30hpde oyun bitiyor concede atıyor rakip garip bi olayı var
Sosyal ağlarda paylaş

Quest rogue'a göre girmiyceksin ki oyuna

Geçen sezonun jade druidi gibi dengeliyor bence metayı q.rogue. Q rogue olmasa etraf çok ağır decklerle dolacak, yine q.rogue olmasa etrafta bu sebepten aggro olmıyacak.

En güzeli murloc paladin ya da secret mage oynamak şu anda. quest rogue yenebilip controle dayanabilen az deck var zate..
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Pordakal said:

patient became the cancer

yaptım rogue deckini

Dur ben de girip biraz daha q rouge oynayayım, çaresizliği ne kadar yayabilirsek o kadar iyi

http://ecowallpapers.net/wp-content/uploads/3265_hearthstone:_goblins_vs._gnomes-300x185.jpg

http://infectonator.com/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...