KingV Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Açtığım paketlerde hep aynı kartlar çıkmaya başladı. Ben de un goro açmayı bıraktım. Temmuza kadar altın biriktirmeye başladım. legendary ise 70 küsur pakette 2 tane düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 sabonis said: şöyle bi kartlara bi daha baktım da, en ilgimi çeken bu oldu sanırım. Shadowstep, Shadowcaster, hatta gerekirse brewmasterlar, 1 tane vanish falan filan ile güzel olabilir. Hatta düşündüm de vanish ilk kez constructed'da kullanılabilir (mill saymazsak). 1 manalık bi sürü shit tier minion'ın olacak, mesela Argent Squire'ı 4 kere oynucan, sonra quest reward oynucan, artık bütün 1-2 manalık sikko minion'ların 5/5. Rakibin çok kocaman yaratıkları olursa, at vanish'i 4 mana'ya 4 tane 5/5 in tekrar. Rakip 5-6-7-8 manaya olduğu için yaratıkları, tempoda geri kalsın. falan filan. o diil de istisnasız bütün pro'lar en boktan quest derken, benim dediğim gibi vanish'li olan meta'yı direk oluşturan deck oldu ahsdufhadsu. lifecoachmuş peeeeeeee. neymiş hunter quest'i oyunun ağzına sıçacak niye basıyorsunuz bu kartı diye ağlıyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 abi sen şimdi neden durup dururken kendini övme gereği duydun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 biraz ilgi gösterin sabonise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 durup dudurken diil ya rdu izliyodum öve öve bitiremedi rogue questi de aklıma geldi. fistan plx ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 lifecoach tam bi fail ya kayserili tipli bi herif zaten nerden bulduysa parayı pokerden kazandığı da hikaye açtım baktım 100-200k anca kazanmış karısının nicki de wifecoach lul patriyarka101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 pokerden kazandığı hikaye falan olamaz. 100k falan olamaz yani mümkün değil. o açıp baktığın resmi turnuvalardan kazandığıdır. online poker sitelerinden milyonlar falan götürmüş olması lazım. başka türlü kafasına esip londra'ya taşınıp orada yaşayıp, oradan cayman adalarına, oradan viena'ya falan geçemez, viena'da da bildiğin bilmemkaç metrekare malikanede yaşayamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 viena neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 camış olduğu gerçeğini değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Viena Avusturyanın başkenti. Ya rogue questin sıkıntısı oyunların hiç çekişmeli geçmemesi. Pirate warriorda bile bazen kartların bitiyor topdeck mortal geliyor bişi oluyor oyun dönüyor falan, bunda you win or you dead. Shadowsteple oyuna başlayınca direk concedeler falan. Sevmiyor değilim ama 30hpde oyun bitiyor concede atıyor rakip garip bi olayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Bu haftaki brawl eğlenceli ya. Ama warrior baya kötü sanki, druid de shaman rogue prieste göre bi zayıf geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 3 oyundan 2'si quest rogue onu counterlayan decke geçiyorum bu sefer mage shaman warriorlar geliyo oyun resmen heroya karşı hero getiriyo karşıya, başka bişey değil resmen. quest roguelarında hepsinin ................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Quest rogue'a göre girmiyceksin ki oyuna Geçen sezonun jade druidi gibi dengeliyor bence metayı q.rogue. Q rogue olmasa etraf çok ağır decklerle dolacak, yine q.rogue olmasa etrafta bu sebepten aggro olmıyacak. En güzeli murloc paladin ya da secret mage oynamak şu anda. quest rogue yenebilip controle dayanabilen az deck var zate.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Pordakal said: quest roguelarında hepsinin ................................. Sen foruma .... yazarsın, quest roguelar oyunda seni ..... yapar =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 patient became the cancer acımadım yaptım rogue deckini, her ne kadar boş gelsede oynaması, ez win sevmesem de, bazen böyle metaya bu gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 secret mage oynasana? fena ezerek rank 10-rank 5 yaptım liste de bu : http://www.vicioussyndicate.com/wp-content/uploads/Sytrax-Secret-Mage.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Balanced game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Pordakal said: patient became the cancer yaptım rogue deckini Dur ben de girip biraz daha q rouge oynayayım, çaresizliği ne kadar yayabilirsek o kadar iyi http://ecowallpapers.net/wp-content/uploads/3265_hearthstone:_goblins_vs._gnomes-300x185.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 axedice said: Pordakal said: patient became the cancer yaptım rogue deckini Dur ben de girip biraz daha q rouge oynayayım, çaresizliği ne kadar yayabilirsek o kadar iyi http://ecowallpapers.net/wp-content/uploads/3265_hearthstone:_goblins_vs._gnomes-300x185.jpg http://infectonator.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 https://twitter.com/G2Thijs/status/866242275537543168 ulan koskoca thijs bile "sampiyona yenildim" muhabbeti yapiyor.. thijs bitmis :(.. kesin bilgi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 http://metastats.net/deck/ef9ebacf-88d5-41f5-bf03-1086a51cdfff/ baya eğlenceli deckmiş ,deneyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 just druid things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 quest rogue için kesin bi ayar çekmişler 10 oyun attım 8 tanesinde ilk 7 turn en fazla 2 bouncer kart geldi. başka bi açıklaması yok yani. allah sülaleni silkelesin inş blizzard. zaten sırf gold questleri için giriyorum, onu yaptırırken bile kanser edebiliyosun, geberin inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 bence senin account'a özel ayar çekmişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Sabonis bile av yerine avcı olmaya karar vermiş hll team (tu) Pordakal sana da nasıl sokmuşlar offffff çok acı koymuşlar burda yankılanıyor peheeeeyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar